Jóreggelt!
Szvsz: az azonos szexuális igény fontos... mióta ez megváltozott otthon, azóta megy a níüglődés.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:14
Szvsz: az azonos szexuális igény fontos... mióta ez megváltozott otthon, azóta megy a níüglődés.... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hát, asszem az zavart meg mindenkit, hogy az eredeti kérdésben valóban az érzelem szó szerepel. Mindegy. Mielőtt ebbe belebonyolódunk, felteszem a mai kérdésemet:
Az ELLENTÉTEK tényleg vonzzák egymást? Fenntartható-e hosszú távon egy olyan kapcsolat, ahol a két fél nagyon különbözik egymástól?
Melyek azok a dolgok, amelyeknek muszáj egyezniük ahhoz, hogy tartós lehessen egy kapcsolat? (pl. hasonló érdeklődési kör, ízlés, humor, azonos szintű iskolázottság, hasonló szexuális igények, stb.)
Hát, asszem az zavart meg mindenkit, hogy az eredeti kérdésben valóban az érzelem szó szerepel. Mindegy. Mielőtt ebbe belebonyolódunk, felteszem a mai kérdésemet:
Az ELLENTÉTEK tényleg vonzzák egymást? Fenntartható-e hosszú távon egy olyan kapcsolat, ahol a két fél nagyon különbözik egymástól?
Melyek azok a dolgok, amelyeknek muszáj egyezniük ahhoz, hogy tartós lehessen egy kapcsolat? (pl. hasonló érdeklődési kör, ízlés, humor, azonos szintű iskolázottság, hasonló szexuális igények, stb.)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Gyerekek!
Megcsokolnak egy lecsuszott halloing helyen uressen maradt nyakat
Megcsokolnak egy lecsuszott halloing helyen uressen maradt nyakat
nekem is faj a ........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 07:50
huh, emberek...csodatévő csókom van...a gyerekem azt mondta, hogy fááá poci...megpusziltam, és kérdeztem: fáj még, erre ő: nem fáá, gyógyu...
na kinek mije fáj?????? olcsón megszámítom:):):):)
huh, emberek...csodatévő csókom van...a gyerekem azt mondta, hogy fááá poci...megpusziltam, és kérdeztem: fáj még, erre ő: nem fáá, gyógyu...
de masnak nem... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem az
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
inkabb ne....mert nem az
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
a szép férfitestbe berakhatom a tengerpartos képedet?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 07:44
az elet...:D, lehet tul sokat vartam tolle?
Ez van....vegulis csak olyan valaki tud igazan megbantani akit nagyon szeretsz
Ez van....vegulis csak olyan valaki tud igazan megbantani akit nagyon szeretsz
az elet...:D, lehet tul sokat vartam tolle?
Ez van....vegulis csak olyan valaki tud igazan megbantani akit nagyon szeretsz (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez van....vegulis csak olyan valaki tud igazan megbantani akit nagyon szeretsz (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
biztos nem voltál elég kedves
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 07:41
Szep jo reggelt mindenkinek!
Meg azoknak is akik bal labbal keltek es ket szobol picsara teszik az embert...
ki mert bantani pajti?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 07:41
máris libabörös lettem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 07:33
jó reggelt kedves para!
semmi gond...de még egy ilyen figyelmetlenség, és...kikötözlek a selyemsálammal, és válogatott kínzásoknak teszlek ki...úgymint kéjes gerincvonalú nyalakodás...combjaid szeméremdombbal való ingerlése...ajkad mellekkel történő súrolása.....
semmi gond...de még egy ilyen figyelmetlenség, és...kikötözlek a selyemsálammal, és válogatott kínzásoknak teszlek ki...úgymint kéjes gerincvonalú nyalakodás...combjaid szeméremdombbal való ingerlése...ajkad mellekkel történő súrolása.....
jó reggelt kedves para!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
bocs,elöször valaszoltam,azutan olvastam a te hsz-edet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 22:00
Azzal talán nem árulok el nagy titkot, ha megmondom, hogy a retikül szót a francia nyelvből vettük át, ez a nyelv pedig az újlatin nyelvcsaládba tartozik, tehát a szó minden bizonnyal a latinból származik. Albert Dauzat A francia nyelv etimológiai szótára című művében az olvasható, hogy a "réticule" főnév a latin reticulumból származik.
A latin reticulum szó azt jelenti: "kis háló". Ebből következik, hogy az antik Róma hölgyeinek kézitáskája, reticulumja hálószemekből szőtt kis zsákocska volt. Szintén ebből következik, hogy a ridikül helyes magyar kiejtése retikül, hiszen a latin reticulum húzódik meg a szó mélyén.
Ám érdekes módon az sem téved túl nagyot, aki ridikült mond, mert a franciák is használják ezt az alakot a kézitáska jelölésére, legalábbis 1801 óta. Az élő és nem okoskodó nyelvgyakorlat az idegen reticulum főnevet a francia ridicule - nevetséges jelentésű - melléknév alakjára torzította. A francia nyelvben a ridicule szónak két jelentése is van: nevetséges és kézitáska.
A latin reticulum szó azt jelenti: "kis háló". Ebből következik, hogy az antik Róma hölgyeinek kézitáskája, reticulumja hálószemekből szőtt kis zsákocska volt. Szintén ebből következik, hogy a ridikül helyes magyar kiejtése retikül, hiszen a latin reticulum húzódik meg a szó mélyén.
Ám érdekes módon az sem téved túl nagyot, aki ridikült mond, mert a franciák is használják ezt az alakot a kézitáska jelölésére, legalábbis 1801 óta. Az élő és nem okoskodó nyelvgyakorlat az idegen reticulum főnevet a francia ridicule - nevetséges jelentésű - melléknév alakjára torzította. A francia nyelvben a ridicule szónak két jelentése is van: nevetséges és kézitáska.
a ridikül a francia "ridicule"magyarositott formaja,a szo eredeti jelentese "nevetseges"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 22:03
Törölt felhasználó (21812)
Ez kurvajó! Mióta gondolkodom, hogy retikül v. ridikül a helyes...
nagyon meleg jóreggelt mindenkinek!
Jó reggelt Kárpát medence!
Ma reggel nincs hideg csak azért fázok, mert a Kedvesem nincs mellettem.
Ma reggel nincs hideg csak azért fázok, mert a Kedvesem nincs mellettem.
Szilvácska! Tőccsed má föl a pasis képeidet az új topicunkba!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 14. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 22:16
nem volt tökéletes a válaszod:):):):)és nem elég, hogy híres vagyok, még a válaszom is kielégítő

Gennyzsakszem

her06