meg csak annyit,hogy az intelligencia nem feltetelez feltetlenül iskolazottsagot
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 09:17
Törölt felhasználó (21812)
Szinte mindenben egyetértek veled és Parával, de személyes tapasztalatból tudom, hogy ha az iskolázottsági szint nagyon eltér, akkor az sem fog működni (legalábbis nálam nem működött). Persze az iskolázottság jelez érdeklődési kört, kultúráltságot, igényességet is. Tehát ez valahol egy összesítője sok tényezőnek.
Amúgy a sráccal szinte minden területen tökéletes volt az összhang, de valahogy mindig előkerült, hogy kb. három szinttel magasabb volt az iskolázottsági fokom
Amúgy a sráccal szinte minden területen tökéletes volt az összhang, de valahogy mindig előkerült, hogy kb. három szinttel magasabb volt az iskolázottsági fokom
valoszinüleg kisebbrendüsegi erzese volt,de ettöl meg müködhetett volna a kapcsolat,hacsak nem teged zavart,hogy ö nem "olyan iskolazott"mint te
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 09:17
Szinte mindenben egyetértek veled és Parával, de személyes tapasztalatból tudom, hogy ha az iskolázottsági szint nagyon eltér, akkor az sem fog működni (legalábbis nálam nem működött). Persze az iskolázottság jelez érdeklődési kört, kultúráltságot, igényességet is. Tehát ez valahol egy összesítője sok tényezőnek.
Na MOST megyek sétálni :-)
Szép délelőttöt!
Szép délelőttöt!
és még remélem jó sokáig így lesz még!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 09:00
gyönyörü napsütes,12 fok,1018 hPa,a levegö relativ paratartalma 72%,lattatok mar ilyen bolond novembert?
Yo Reggelit... kávét valaki?
mar a kapcsolatotok elejen is "sok voltal"neki?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:59
igen, a saját igény szerinti megváltoztatásra szerintem mindenki törekszik a partner felé...he az nem megy, akkor véget érhet a kapcsolat...
nejemnek elég jól sikerült: mosok, főzök, takarítok, anno elég jól elláttam a picit is....csak a szexuális vágyról nem tudott lenevelni legnagyobb sajnálatára...de még munkálkodik rajta....
nejemnek elég jól sikerült: mosok, főzök, takarítok, anno elég jól elláttam a picit is....csak a szexuális vágyról nem tudott lenevelni legnagyobb sajnálatára...de még munkálkodik rajta....
Szép jó napot barátaim! sajnos Tegnap nem tudtam veletek lenni! az igazán sajnos, h ma sincs sok időm. úgyhogy ha valaki valami fontosat akartok mondani azt privibe/mélre tegye.
gyönyörü napsütes,12 fok,1018 hPa,a levegö relativ paratartalma 72%,lattatok mar ilyen bolond novembert?
igen, a saját igény szerinti megváltoztatásra szerintem mindenki törekszik a partner felé...he az nem megy, akkor véget érhet a kapcsolat...
nejemnek elég jól sikerült: mosok, főzök, takarítok, anno elég jól elláttam a picit is....csak a szexuális vágyról nem tudott lenevelni legnagyobb sajnálatára...de még munkálkodik rajta.... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:47
nejemnek elég jól sikerült: mosok, főzök, takarítok, anno elég jól elláttam a picit is....csak a szexuális vágyról nem tudott lenevelni legnagyobb sajnálatára...de még munkálkodik rajta.... (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ELLENTETEK:ha vonzzak is egymast,ez a kapcsolat csak az elejen erdekes,az idö multaval ez ahhoz vezet,hogy az egyik(mindket)fel megprobalja a maga izlese szerint megvaltoztatni a masikat..ha ez sikerül,mar nem ellentetek,ha nem,akkor elöbb-utobb annyira kisarkulnak az ellentetek,hogy csak a szakitas az egyetlen lehetöseg.
reméltem Te válaszolsz elsőként!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
az azonos iskolazottsagi szint nem alapvetö követelmeny,a sexualis igenyek(ha a mennyisegre erted,akkor) nagyon fontos tenyezö,ha a különfele sexualis izlesre,beallitottsagra,akkor szinten fontos,igy mindketten tudnak ujat mutatni a partnernek,a többi termeszetesen alapvetö követelmeny.
itt is süt, megyek sétálni...bank, jegyző...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:51
Itt gyönyörűen süt a nap, úgyhogy sétálni mentünk.
Pillének engesztelésül egy természetes kép:
Itt gyönyörűen süt a nap, úgyhogy sétálni mentünk.
Ő meg az enyémet és bezárult a kör...vagy inkább bekapja:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:39
Lassan vonatozásba megy át: én nyalom Prune seggét, te az enyémet...
Teljes mértékben egyetértek.
És a másik kérdésről mit gondolsz? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:47
És a másik kérdésről mit gondolsz? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ELLENTETEK:ha vonzzak is egymast,ez a kapcsolat csak az elejen erdekes,az idö multaval ez ahhoz vezet,hogy az egyik(mindket)fel megprobalja a maga izlese szerint megvaltoztatni a masikat..ha ez sikerül,mar nem ellentetek,ha nem,akkor elöbb-utobb annyira kisarkulnak az ellentetek,hogy csak a szakitas az egyetlen lehetöseg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:14
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hát, asszem az zavart meg mindenkit, hogy az eredeti kérdésben valóban az érzelem szó szerepel. Mindegy. Mielőtt ebbe belebonyolódunk, felteszem a mai kérdésemet:
Az ELLENTÉTEK tényleg vonzzák egymást? Fenntartható-e hosszú távon egy olyan kapcsolat, ahol a két fél nagyon különbözik egymástól?
Melyek azok a dolgok, amelyeknek muszáj egyezniük ahhoz, hogy tartós lehessen egy kapcsolat? (pl. hasonló érdeklődési kör, ízlés, humor, azonos szintű iskolázottság, hasonló szexuális igények, stb.)
Hát, asszem az zavart meg mindenkit, hogy az eredeti kérdésben valóban az érzelem szó szerepel. Mindegy. Mielőtt ebbe belebonyolódunk, felteszem a mai kérdésemet:
Az ELLENTÉTEK tényleg vonzzák egymást? Fenntartható-e hosszú távon egy olyan kapcsolat, ahol a két fél nagyon különbözik egymástól?
Melyek azok a dolgok, amelyeknek muszáj egyezniük ahhoz, hogy tartós lehessen egy kapcsolat? (pl. hasonló érdeklődési kör, ízlés, humor, azonos szintű iskolázottság, hasonló szexuális igények, stb.)
Lassan vonatozásba megy át: én nyalom Prune seggét, te az enyémet...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:35
Mitől fáj a segged?
Az én nyálam ilyen esetekre megfelelő gyógyír:-)
benyaljak?
benyaljak?
Mitől fáj a segged?
benyaljak? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 08:27
benyaljak? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Be akartam szólni, hogy fáj a seggem, de nem kötözködök azzal, akinek ilyen jó a film- és egyéb ízlése (lásd filmek és férfitest, stb topicok).
Húúúúú, de benyaltam már megint neked tövig...
Be akartam szólni, hogy fáj a seggem, de nem kötözködök azzal, akinek ilyen jó a film- és egyéb ízlése (lásd filmek és férfitest, stb topicok).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 07:50
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
huh, emberek...csodatévő csókom van...a gyerekem azt mondta, hogy fááá poci...megpusziltam, és kérdeztem: fáj még, erre ő: nem fáá, gyógyu...
na kinek mije fáj?????? olcsón megszámítom:):):):)
na kinek mije fáj?????? olcsón megszámítom:):):):)

Gennyzsakszem

mi25