megrögzött bizalmatlanságodat nehéz gyerekkorod számlajára írom
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor lenne itten "sokk-terapia"!
Nem igaz,csak mindenre jobb egyet aludni...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
hááát...ha ezt igy írod,akkor sztem már el is döntötted...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
már a levesen rég túl volt, és tömte magába a gombócokat, nem jó megoldás, nem nyalhatsz
...majd rájövök mire mondta, addig pedig tuti, hogy rólad beszélt:):):):)
...majd rájövök mire mondta, addig pedig tuti, hogy rólad beszélt:):):):)
rumi,gratulálok,jó a versed!
a gyerekek ösztönösen megérzik ki a "jó"ember....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 11:46
mindenkiről van képem, teccenek érteni???...most írom a zsaroló körleveleket
...jah mellesleg az előbb a gyerekem azt ordította, hogy paaaja... (de nem bizti, hogy ez para akart lenni, csak nem tudom mire mondta, és gondoltam most benyalok neked)
...jah mellesleg az előbb a gyerekem azt ordította, hogy paaaja... (de nem bizti, hogy ez para akart lenni, csak nem tudom mire mondta, és gondoltam most benyalok neked)
képileg bejött az éretlenek!
nyalhatsz! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 11:46
nyalhatsz! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
helyesen: "lotyókám"
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
csak az én drága lotyókám meg ne tudja ...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 11:45
semmi kompromittálóra nem gondol Szilva! De hát ha benne nem bízol meg akkor küldhetsz nekem nyugodtan! szabadleveles vagyok!
semmi kompromittálóra nem gondol Szilva! De hát ha benne nem bízol meg akkor küldhetsz nekem nyugodtan! szabadleveles vagyok!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat.. ezt jol meg kell gondoljam...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 11:40
nem kértem még, de megtehetem...alina kedves, küldj képet magadról a mme-prune@freemail.hu-ra..semmi másért csak azért, mert minden nappalilakó küldött már:):):):)kivéve katicikát
Röfi+Katinka megint egymásra talált:
Katicika #1964 | 2006.11.14
Ez a topik is haladjon előre egy kicsit... ÜdvKaticika
"gonoszKismalac #978 | ma 09:50
Drága Kocka, legelőször azt kellene tisztázni, hogy Katicika egyálltalán NŐ-e...
Mert gondolom, Ön sem egy térbeli alakzat...
A lélekre visszatérve, nem igazán találkoztam még sem itt, sem pedig más lapokon olyan fórumozóval, aki ennek az alapvető és legfontosabb és szerintem legelsősorban az embereket az állatoktól megkülönböztető tulajdonságnak híjján lett volna, illetve csak és kizárólag, ÖNZÖ érdekei minnél gyorsabb eléréséhez használta volna...
Ez a pár sor csak a jéghegy csúcsa és bár a nevem alapján lehetne "velem született elfogultságra gondolni" és ennek fényében megkérdőjelezni szavaim hitelességét, de ha már régebben figyelemmel kísérné a pártfogásába vett "hölgy" negédesen kétszínű, hogy finoman fogalmazzak vérlázító szarkeverését, amelyel nem is fórum bomlasztását, sokkal inkább a saját perverz és torzult szórakoztatását szem előtt tartva játsza el, már ki tudja hanyadjára a "hattyú halálát" ...
Válasz kocka üzenetére (975)
gonoszKismalac #980 | ma 12:39
Milyen képek faszfej???
Na, húzzál a tiltólistára...
Válasz rambo21 üzenetére (979)
Katicika #983 | ma 14:14
Oh, drága lélekbúvárkám, mennyire igazad van! :)))))Véleményem szerint a "hattyú halálát" kifejezés csak nyelvbotlás volt, nem unhattad máris ennyire meg. :)))
Válasz gonoszKismalac üzenetére (978)"
Katicika #1964 | 2006.11.14
Ez a topik is haladjon előre egy kicsit... ÜdvKaticika
"gonoszKismalac #978 | ma 09:50
Drága Kocka, legelőször azt kellene tisztázni, hogy Katicika egyálltalán NŐ-e...
Mert gondolom, Ön sem egy térbeli alakzat...
A lélekre visszatérve, nem igazán találkoztam még sem itt, sem pedig más lapokon olyan fórumozóval, aki ennek az alapvető és legfontosabb és szerintem legelsősorban az embereket az állatoktól megkülönböztető tulajdonságnak híjján lett volna, illetve csak és kizárólag, ÖNZÖ érdekei minnél gyorsabb eléréséhez használta volna...
Ez a pár sor csak a jéghegy csúcsa és bár a nevem alapján lehetne "velem született elfogultságra gondolni" és ennek fényében megkérdőjelezni szavaim hitelességét, de ha már régebben figyelemmel kísérné a pártfogásába vett "hölgy" negédesen kétszínű, hogy finoman fogalmazzak vérlázító szarkeverését, amelyel nem is fórum bomlasztását, sokkal inkább a saját perverz és torzult szórakoztatását szem előtt tartva játsza el, már ki tudja hanyadjára a "hattyú halálát" ...
Válasz kocka üzenetére (975)
gonoszKismalac #980 | ma 12:39
Milyen képek faszfej???
Na, húzzál a tiltólistára...
Válasz rambo21 üzenetére (979)
Katicika #983 | ma 14:14
Oh, drága lélekbúvárkám, mennyire igazad van! :)))))Véleményem szerint a "hattyú halálát" kifejezés csak nyelvbotlás volt, nem unhattad máris ennyire meg. :)))
Válasz gonoszKismalac üzenetére (978)"
BBG is küldött?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
nem kértem még, de megtehetem...alina kedves, küldj képet magadról a mme-prune@freemail.hu-ra..semmi másért csak azért, mert minden nappalilakó küldött már:):):):)kivéve katicikát
Má Józsika is beadta a derekát?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 11:36
az ucsóra reagálva: remélem Te mindezt megérted! :-)))
gyűjtöttél be Alináról is fotót, mint Madám?
gyűjtöttél be Alináról is fotót, mint Madám?
jut eszembe(?) Vadorzó ritkán jár felénk. merre van? tudtok valamit?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 11:34
valaki: határozatlan névmás és nem valaki, aki vad, te lökött...alina régi bejáró, csak te nagyon charlotte-ra koncentráltál
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Még Surda mondja, hogy erkölcsi fertő:)
Csak nehogy véletlenül valaki visszaolvasson:) nem is kell messzire :)
Csak nehogy véletlenül valaki visszaolvasson:) nem is kell messzire :)
vigyázz! ez itt ferőző!
itt ragadsz, mint mi!
én azért mert kiváló a társaság! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
itt ragadsz, mint mi!
én azért mert kiváló a társaság! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Carmel Moore