Jóuuuuuuuu reggelt mindenkinek.
na megegyszer

szia,szarok rá,egyszer élek...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:35

en is minden reggel ugyanezt fogyasztom..de ugye tudod,hogy celegyenesben vagyunk a gyomorfekely fele?
helyes!en is igy gondolkozom!
csak az a meglepo,hogy megszolsz az alkoholert :D
meg voltam gyozodve,hogy te maskepp gondolkozol

én is alkesz vagyok,csak "száraz",ha érted mire gondolok
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:41

csak a cigi tabu, soha egy szálat nem szívtam el nem azért mert jujj egészségtelen hanem ki tudnának űzni vele a világból
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)

szia
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:41

egy neves sportorvos-professzor szerint a nemdohányzók nem élnek tovabb mint a dohányzók,csak egészségesen halnak meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:45
Törölt felhasználó (62015)

csak a cigi tabu, soha egy szálat nem szívtam el nem azért mert jujj egészségtelen hanem ki tudnának űzni vele a világból

Az én szám sem fogott még tüdőropit 1x sem (ill 1x hat éves koromban a fater fecskéje meg adta a világra szoló feelinget, ami azota is elrettentő élményt jelent).
jóregg! cigarettaélmény beszámolók? én 17 éves koromban aktív dohányos voltam, kb. 2 hónapig, és leginkább suli után a váci utcában sétálva
de grízes volt, mert otthon senki nem bagózott, asszem akkor szoktam rá a rágóra:):):):):):)...most már egyáltalán nem, de alapvetően nem zavar, ha a pasi az utolsó füstöt a számba fújja, feltéve, ha az utána következő élmény feledteti azt

jah, ha pille szívja...akkor zavar!!!!!
nem a smárolásban...pillével azt nem szoktam

lehet élni egészségesen oszt majd mikor elüt 1kamion akkor tényleg úgy haltál meg

szép jó reggelt Prune
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:58

jóregg! cigarettaélmény beszámolók? én 17 éves koromban aktív dohányos voltam, kb. 2 hónapig, és leginkább suli után a váci utcában sétálva
de grízes volt, mert otthon senki nem bagózott, asszem akkor szoktam rá a rágóra:):):):):):)...most már egyáltalán nem, de alapvetően nem zavar, ha a pasi az utolsó füstöt a számba fújja, feltéve, ha az utána következő élmény feledteti azt

sziiiiiiiiiiia! viszont humánusabb egészségesen meghalni, mert a földben élőket nem mérgezed..nem jó a humánus....zoománus???...basszus de brrrrr volt ez a hsz...nagyon pihent az agyam..remélem 15:30ig az is marad
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:01

szép jó reggelt Prune

Az egészséges élet az mi mert már mindenre azt mondják ez az , az nem az, lassan levegöt sem lehet venni mert már az is káros az "egész-ségre".

Nekem is sikerult csokkentenem:mar csak napi 1 dobozt szivok el...na, jo, mikor sorozni megyek akkor elfogy a ketto is :D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 18. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 07:47

egy neves sportorvos-professzor szerint a nemdohányzók nem élnek tovabb mint a dohányzók,csak egészségesen halnak meg...
az biztos h most már mindenre azt mondják h árt....nem is úgy értettem h lehet egészségesen élni mert sztem nem igazán lehet....
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:04

Az egészséges élet az mi mert már mindenre azt mondják ez az , az nem az, lassan levegöt sem lehet venni mert már az is káros az "egész-ségre".

mint mindig...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:03

sziiiiiiiiiiia! viszont humánusabb egészségesen meghalni, mert a földben élőket nem mérgezed..nem jó a humánus....zoománus???...basszus de brrrrr volt ez a hsz...nagyon pihent az agyam..remélem 15:30ig az is marad

Az élet úgy jó ahogy amindenki megéli magának senki sem "mondhatja" meg a másik embernek mit tegyen mia a jó az egészséges mi árt és mi nem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 08:10

az biztos h most már mindenre azt mondják h árt....nem is úgy értettem h lehet egészségesen élni mert sztem nem igazán lehet....