legrövidebb: pár hét, leghosszabb: még folyamatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 14:10
Törölt felhasználó (21812)
Régóta gondolkodom azon a kérdésen, hogy kinek mennyi ideig tartott a legrövidebb és a leghosszabb kapcsolata?
kérünk szépen feldobni egy kérdést :) tématerelésképp. :)
Régóta gondolkodom azon a kérdésen, hogy kinek mennyi ideig tartott a legrövidebb és a leghosszabb kapcsolata?
Felébredt a gyerek, de szerencsére hazajött az apja, így most elrajzolnak pár percet, aztán valszeg kimegyünk sétálni.
charlotte igazán feltehetne egy kérdést ismét, aztán beindul a "más téma". hová tűnt charlotte?
Mi okom????
Vak bizalom. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:50
Vak bizalom. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
asszem, hogy én nem is akarok katinkáról képet...mellesleg, ha odaveted, hogy maradjon köztünk, hiszen céloztam rá, hogy meglepődtem, és nem teszel be olyan hsz-eket, amik ellentmondást szülnek az agyamban, akkor mindez nem történik meg...elnézést kérek, ha visszaéltem volna a bizalmaddal, de úgy gondolom, hogy ennek az egésznek semmi jelentősége, mert mi okod lett volna pont engem megtisztelni a bizalmaddal...szerintem ejtsük ezt a témát
keressünk, ötlet?
keressünk más témát, más témát, más témát...!
szó sincs róla, szerintem még érlelni kéne agy bükkfahordó mélyén
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:46
Akkor lenne belöle "forralt" bor!
Meg tul korai!
Vagy egyebre gondoltal?
Meg tul korai!
Vagy egyebre gondoltal?
szervusz, rumi! vasárnap itt? mi történt veled?
no, ha visszaolvastál, levezethetsz egy-két-há' párbajt, az már egyszer biztos!
no, ha visszaolvastál, levezethetsz egy-két-há' párbajt, az már egyszer biztos!
Kati itt vagy meg?
Vagy elmentel nagyjoskaval?
Lenne egy kerdesem:mi van a G es a G.Pont között?
Hogy segitsek: A pionirhazzal szemben.
Vagy elmentel nagyjoskaval?
Lenne egy kerdesem:mi van a G es a G.Pont között?
Hogy segitsek: A pionirhazzal szemben.
asszem, hogy én nem is akarok katinkáról képet...mellesleg, ha odaveted, hogy maradjon köztünk, hiszen céloztam rá, hogy meglepődtem, és nem teszel be olyan hsz-eket, amik ellentmondást szülnek az agyamban, akkor mindez nem történik meg...elnézést kérek, ha visszaéltem volna a bizalmaddal, de úgy gondolom, hogy ennek az egésznek semmi jelentősége, mert mi okod lett volna pont engem megtisztelni a bizalmaddal...szerintem ejtsük ezt a témát
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:36
Pontosan erröl van szo!!!
Ha nekem küldesz "valamit" es megbizol bennem,meg is bizhatsz,holtbiztosan.
Csak egy kepröl lenne szo ami utan,"elindult a szöveg","szellöztettel" hogy ne mondjam....visszaeltel bizalmammal.....
De ezt tudtam elöre...
Ezert nincs Katinkarol keped es nem is lesz....
Legalabb is..nem igazi!
Maradjunk abban,hogy Alina vagyok...
Csak egy kepröl lenne szo ami utan,"elindult a szöveg","szellöztettel" hogy ne mondjam....visszaeltel bizalmammal.....
De ezt tudtam elöre...
Legalabb is..nem igazi!
Ah,semmi..
Csak Szilvacska pletyi,jogosnak tartja..a többi meg?
na csak olvass utanna!
Csak Szilvacska pletyi,jogosnak tartja..a többi meg?
na csak olvass utanna!
Akkor lenne belöle "forralt" bor!
Meg tul korai!
Vagy egyebre gondoltal? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:42
Meg tul korai!
Vagy egyebre gondoltal? (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
hát azért tökéletesnek nem mondanám, szerintem egy picit lehetne testesebb...
A döntest ratok bizom.
Minden szempontbol. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:41
Minden szempontbol. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Alina, ismétlem: ez egy BARÁTI TÁRSASÁG!!! Itt nincs helye olyan embernek, aki még azt sem hajlandó elárulni, hogy férfi vagy nő.
hát azért tökéletesnek nem mondanám, szerintem egy picit lehetne testesebb...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Tökeletes!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Alina, ismétlem: ez egy BARÁTI TÁRSASÁG!!! Itt nincs helye olyan embernek, aki még azt sem hajlandó elárulni, hogy férfi vagy nő.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:36
De ezt tudtam elöre...
Legalabb is..nem igazi!
De ezt tudtam elöre...
Legalabb is..nem igazi!
szétzüllesztő ember
Nagyon tevedsz!
Nagyon tevedsz!
De ezt tudtam elöre...
Legalabb is..nem igazi!
Maradjunk abban,hogy Alina vagyok... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 13:25
De ezt tudtam elöre...
Legalabb is..nem igazi!
Maradjunk abban,hogy Alina vagyok... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
nah...elmondom mit gondolok, és nekem evvel az egésszel mi a gondom:mindenkiről tudom konkrétan, hogy pasi vagy nő, és ehhez igazodva udvarolok vagy udvaroltatok...katinkáról úgy sejtem, hogy nő, a stílusa és a szövege alapján mindenképpen...a többiekről viszont van képem, egyéb ismeretem, kézzel és nem kézzel foghatóan, teljesen tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy saját képüket láttam, ilyen-olyan okokból kifolyólag...alináról-miután ellentmondásos dolgokat tudok róla-nem vagyok megygőződve 100%osan...és nincs is evvel semmi probléma, izgalmas, ha az ember sejt csak dolgokat, de azért szívesen tisztáznám a nemi hovatartozást...bár ennek sincs jelentősége, mert én is tudok képet küldeni magamról, amin "én" vagyok...és vagy megbízom a másikban, vagy nem...de mindegy is...

Gennyzsakszem

zolly95