Bocsanat csak probalkoztam..Joska..Janos..
De legyen JOE!
Figyelmes vagy...
sorry
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
De legyen JOE!
Figyelmes vagy...
sorry
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vagyok János...
Nagyjanos!
Engem nem szokott senki felvilagositani,nem tudjak megengedni maguknak.
De ezt el kell fogadjam,mint celba talalot.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:30
Engem nem szokott senki felvilagositani,nem tudjak megengedni maguknak.
De ezt el kell fogadjam,mint celba talalot.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte, Alina és többiek: szakadjatok már le egymásról, nem mindegy már, hogy ki kicsoda itt a neten? nem azért vagyunk itt, hogy teljesen önmagunk legyünk, hanem azért, hogy el tudjunk szakadni a hétköznapjainktól, igaz nem mindenki, de szerintem sokan, mi lenne ha ilyesmivel véégre békénhagynánk egymást, aki valamiért nem tetszik neked azt ignoráld, a helyett hogy a nappali hangulatát szét b*sszuk ezzel ok? mindenkinek???
Charlotte, Alina és többiek: szakadjatok már le egymásról, nem mindegy már, hogy ki kicsoda itt a neten? nem azért vagyunk itt, hogy teljesen önmagunk legyünk, hanem azért, hogy el tudjunk szakadni a hétköznapjainktól, igaz nem mindenki, de szerintem sokan, mi lenne ha ilyesmivel véégre békénhagynánk egymást, aki valamiért nem tetszik neked azt ignoráld, a helyett hogy a nappali hangulatát szét b*sszuk ezzel ok? mindenkinek???
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 17:03
Törölt felhasználó (21812)
Haha, maximális konfliktuskerülésnek hívják ezt a tisztánlátást, amit becsülök is Joeban. Te nem látod tisztán, hogy ő miért írta.
Nem!
a függönyt akkor engedik le,mikor vege a müsornak.mikor minden tisztazva van.
Es megvan a tettes... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
a függönyt akkor engedik le,mikor vege a müsornak.mikor minden tisztazva van.
Es megvan a tettes... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
még mindíg ez a műsor? gyerekek... irgalmatlan...
Egesz delutan küszködöm,egy fantom ellen..
De te se valaszolsz! 10382!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 19:07
De te se valaszolsz! 10382!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Nehogy elmenj, Gyöngybogaram, kemény emberek ám a földijeid, Te se hagyd alább!
Nehogy elmenj, Gyöngybogaram, kemény emberek ám a földijeid, Te se hagyd alább!
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ime Katicika és Alina(?)(Para11)
Te parapács, hogy lehetsz ilyen indiszkrét, hogy felfedted legféltettebb titkunkat: a pult alatt - most már mindenki látja -, halomban áll a mosatlan(igaz, hogy besóztam tartósítás okából meg a polcról kifolyólag), ami nagyot rontott gondos háziasszonyi hirnevemen! Ezért én Téged elégtétel szolgáltatására kérlek fel most azonnal!
Alinát meg nem jól látod optikailag: épp Sir Anthony Hopkins-szal csevelygünk elmélyülten, egy elveszejtésre itélt hotdog utolsó sikolyában! :)))))Nagyjózsi itt nem látszik, épp leguggolt a hátam(?) mögé Mr Genyaut megrendszabályozni. :)))) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen olvastam..
De nem tudok ennyi ketelyre valaszolni!
De nem tudok ennyi ketelyre valaszolni!
Az a te óriási problémád, hogy nincsenek álmaid. Lehet, a földön két lábbal állsz: stabilan, de túlságosan mereven, túlságosan egyedül, a szíved jégből, lelked? Lelked vasabroncs öleli, keményen.
Itt nem a nemedről van szó! Ez mellékes a neten.
"itt vagyunk..jobban mondva Ott..ahol akartam lenni,amerre tereltem az esmenyeket,hogy lassam ki mennyire kepes beismerni gyengesegeit."
Ez egy cél? Életcél? Két lábbal a földön állva? Ez elmegyengeség, agytekervényeid zavara.
Itt nem ismerhetsz meg minket, itt nem láthatod gyengeségeink, hisz mi is játszunk! Játszunk, a kőkemény világtól kicsit elbújva. Itt nem teljesen az vagy, mint odakünn. Egy kicsit más. Nem, teljes lényed nem változik, valamit behozol ide önmagadból, de teljes valód nem adod.
"mennyire nem vagytok öszintek,egyenesek" Az ég megáldjon! Ezt miből szűrted le? A fotósorozatokból, miket beszúrogatunk? A kérdésekre adott válaszainkból? A hozzád intézett válaszokból? De hát a hozzád intézett válaszaimból ezt leszűrni nem lehet (csak a magam nevében beszélek)! Segítőkész nem lennék, még tanácsot is adtam!? Kreálsz magadban egy Pillét, kreálsz magadban Prunét, kreálsz magadban egy Charlotte-ot... De a feléd kinyíló Pille-Prune-Charlotte nem ugyanaz!
Annyira finoman próbáltam az ajtót is kinyitni, ne legyek túl sértő, ne legyek erőszakos, te maradtál. Miért maradtál? Én nem megyek.
Nem érdekel a születési helyed, sem szakmád, sem lakhelyed, vágyad, nemed főképp, hisz téged sem érdekel.
Szavaid lehet, megmaradnak fejünkben - még egy-két órát, aztán elillannak majd.
Most nevetek. Ne, ne kérdezd meg, miért...
Kívánom, találd meg saját békéd, találj szeretetet, örömet, találj boldogságot, sok-sok pillanatnyi boldogságot. Akkor nem leszel keserű. Remélem, még nem mentél el, habár... visszajössz, olvashatod. Ha visszajössz...
Itt nem a nemedről van szó! Ez mellékes a neten.
"itt vagyunk..jobban mondva Ott..ahol akartam lenni,amerre tereltem az esmenyeket,hogy lassam ki mennyire kepes beismerni gyengesegeit."
Ez egy cél? Életcél? Két lábbal a földön állva? Ez elmegyengeség, agytekervényeid zavara.
Itt nem ismerhetsz meg minket, itt nem láthatod gyengeségeink, hisz mi is játszunk! Játszunk, a kőkemény világtól kicsit elbújva. Itt nem teljesen az vagy, mint odakünn. Egy kicsit más. Nem, teljes lényed nem változik, valamit behozol ide önmagadból, de teljes valód nem adod.
"mennyire nem vagytok öszintek,egyenesek" Az ég megáldjon! Ezt miből szűrted le? A fotósorozatokból, miket beszúrogatunk? A kérdésekre adott válaszainkból? A hozzád intézett válaszokból? De hát a hozzád intézett válaszaimból ezt leszűrni nem lehet (csak a magam nevében beszélek)! Segítőkész nem lennék, még tanácsot is adtam!? Kreálsz magadban egy Pillét, kreálsz magadban Prunét, kreálsz magadban egy Charlotte-ot... De a feléd kinyíló Pille-Prune-Charlotte nem ugyanaz!
Annyira finoman próbáltam az ajtót is kinyitni, ne legyek túl sértő, ne legyek erőszakos, te maradtál. Miért maradtál? Én nem megyek.
Nem érdekel a születési helyed, sem szakmád, sem lakhelyed, vágyad, nemed főképp, hisz téged sem érdekel.
Szavaid lehet, megmaradnak fejünkben - még egy-két órát, aztán elillannak majd.
Most nevetek. Ne, ne kérdezd meg, miért...
Kívánom, találd meg saját békéd, találj szeretetet, örömet, találj boldogságot, sok-sok pillanatnyi boldogságot. Akkor nem leszel keserű. Remélem, még nem mentél el, habár... visszajössz, olvashatod. Ha visszajössz...
Biztos!
Mivel en eltünök..
De szavaim maradnak,mindenikük fejeben... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 18:20
Mivel en eltünök..
De szavaim maradnak,mindenikük fejeben... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
remélem este job hangulat lesz
remélem este job hangulat lesz
Kedves vagy!
Mondtam mar... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 18:02
Mondtam mar... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
gyertek falatozni
Nem.
Ezutan cseveghetünk minden sültelensegröl.
Ha komolyan akarsz kommunikalni,Szilvacska kiadja az e-mail cimem (is),amit megkapott egesz nevvel ellatva,ott,ha kedved van beszelgethetünk.
Rossz erzes ha az ember lejaratja magat...
Vagy nem?
Csak ne lenne olyan nehez beismerni!!
Es biztos nem rolam van szo........... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 17:48
Ezutan cseveghetünk minden sültelensegröl.
Ha komolyan akarsz kommunikalni,Szilvacska kiadja az e-mail cimem (is),amit megkapott egesz nevvel ellatva,ott,ha kedved van beszelgethetünk.
Rossz erzes ha az ember lejaratja magat...
Vagy nem?
Csak ne lenne olyan nehez beismerni!!
Es biztos nem rolam van szo........... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Most elmegyek, este leszek kb. 9-kor. Van 3 órád, hogy kitalálj valamit a kérdéseimre. De asszem egy élet kevés neked, hogy őszintén válaszolj.
tök egyszerű...egyszer gyertek el egy GG-s bulira, akkor aztán kiderül ki vállalja önmagát...nem szükséges mindnféle adat megadása, csak egyszerűen "normálisnak" kell lenni
gyertek falatozni
Mi nem vilagos?
Születesi helyemröl,ami SZENT,adtam infot.
Iskolamrol,szakmamrol,lakhelyemröl,vagyaimrol...
Te mit adtal?
Semmit...
Csak követelsz.
De tudtam,hogy csak te veszed fel a "harcot". (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 17:46
Születesi helyemröl,ami SZENT,adtam infot.
Iskolamrol,szakmamrol,lakhelyemröl,vagyaimrol...
Te mit adtal?
Semmit...
Csak követelsz.
De tudtam,hogy csak te veszed fel a "harcot". (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen azért lelkiismeretfurdalásom, mert rákérdeztem valamire, ami nem teljesen világos?
Ugye nem gondolod komolyan?
(csak azt nem tudom, minek teszek fel neked kérdéseket, sosem válaszolsz. A 10459-ben intéztem hozzád pár kérdést, nagyon gyorsan átsiklottál felettük.)
(csak azt nem tudom, minek teszek fel neked kérdéseket, sosem válaszolsz. A 10459-ben intéztem hozzád pár kérdést, nagyon gyorsan átsiklottál felettük.)
Megértem őket. De mi itt egy nagyon erős baráti társaság vagyunk. Kivetjük magunk közül, aki nem való ide. Visszajöhet jópofizni, piát rendelni a bárból, de nem fogunk vele beszélgetni. Majdcsak lekopik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 17:48
Törölt felhasználó (9148)
ez már régi lemez....egy kicsit olvassatok vissza a fórumba más témákba...talán érthető lesz, hogy sokan a régiek közül miért nem járnak már fel...
audrey
audrey
ez már régi lemez....egy kicsit olvassatok vissza a fórumba más témákba...talán érthető lesz, hogy sokan a régiek közül miért nem járnak már fel...
audrey (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 19. vasárnap 17:46
audrey (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 19. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen azért lelkiismeretfurdalásom, mert rákérdeztem valamire, ami nem teljesen világos?

Gennyzsakszem