Mennem kell. Az életem apró öröme nagyon mérges, hogy nem vele játszom. Sziasztok!
nem vagyok pesszimista se és optimist se. Realistának tartom magam. Tudok örülni sok mindennek. De látom a dolgok értékét. Nem biztos, hogy összepisilem magam örömömben, ha novemberben az első fagyok után jön a meleg, sok virág kihajt majd utána mivel elhasználta az energiát elfagy.
Jól tetted, hogy a sálat visszatetted a nyakába. De biztos az övé volt, vagy már úgyis elhasználódott a régi és jól jött az új? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:25
Jól tetted, hogy a sálat visszatetted a nyakába. De biztos az övé volt, vagy már úgyis elhasználódott a régi és jól jött az új? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
A kibújó csíra először növénnyé fejlődik, virágot bont, termést érlel és utána a magban folytatódik az élet. Ezt így kell nézni. Pesszimistának tűnsz.
Apropó, erről eszembe jutott egy kérdés: optimisták vagy pesszimisták vagytok inkább?
Apropó, erről eszembe jutott egy kérdés: optimisták vagy pesszimisták vagytok inkább?
Apró öröme:) Képzeld akkor milyen mérges lesz ha megnő és tud majd igazán dühös lenni anyára :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:28
Mennem kell. Az életem apró öröme nagyon mérges, hogy nem vele játszom. Sziasztok!
ez jó kérdés én nagyobb arányban vagyok pesszimista néha már viccesen is mások szerint(ezt az imént mondták nekem:"miért vagy pesszimista mikor neked minden sikerül?"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
A kibújó csíra először növénnyé fejlődik, virágot bont, termést érlel és utána a magban folytatódik az élet. Ezt így kell nézni. Pesszimistának tűnsz.
én teljesen optimista vagyok, és nem bagyok hajlandó ezen változtatni...a mellfogdosásonkiakadást meg nem értem...én is szoktam fogdosni a mellemet, sőt még a pinámat is, például hanyatt fekve szétett lábakkal, felettem a kikötötzött pasival...de nem szoktak kiakadni rajta
Na, visszaugrottam egy percre, mert közben Pöttöm Panna énekel a fecskének kicsit.
Szóval: tapasztalatom szerint egy 16 hónapos pont olyan mértékben tud dühös lenni, mint a nagyok.
Soha nem tenném a lányom nyakába valaki másnak az elvesztett sálját, ki tudja, milyen bőrbetegsége volt annak a gyereknek...
Én is realistának tartom magam. De félreértettél: a csírát nem úgy értettem, hogy most csírázik valami (bár az őszi kalászosok szépen nőnek). A most kivirágzó fákat én is sajnálom, meg azokat is, amelyek a kánikulában kényszervirágoznak másodszorra is. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:30
Szóval: tapasztalatom szerint egy 16 hónapos pont olyan mértékben tud dühös lenni, mint a nagyok.
Soha nem tenném a lányom nyakába valaki másnak az elvesztett sálját, ki tudja, milyen bőrbetegsége volt annak a gyereknek...
Én is realistának tartom magam. De félreértettél: a csírát nem úgy értettem, hogy most csírázik valami (bár az őszi kalászosok szépen nőnek). A most kivirágzó fákat én is sajnálom, meg azokat is, amelyek a kánikulában kényszervirágoznak másodszorra is. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Apró öröme:) Képzeld akkor milyen mérges lesz ha megnő és tud majd igazán dühös lenni anyára :)
huh, agyamra ment a teregetés, de azért érthető, nem? vagyok és kikötözött...
a sálat nem a bőrbetegségek miatt nem tesszük fel, hanem, mert jönnek majd érte...a másik kislányék...a természetben meg minden tökéletesen van elrendezve, ha ők úgy érzik, hogy csírázniuk kell, akkor fognak is, és a másodvirágzásra is ez vonatkozik...és ne gyertek nekem a globális felmelegedéssel, mert én akkor is optimista vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:39
a sálat nem a bőrbetegségek miatt nem tesszük fel, hanem, mert jönnek majd érte...a másik kislányék...a természetben meg minden tökéletesen van elrendezve, ha ők úgy érzik, hogy csírázniuk kell, akkor fognak is, és a másodvirágzásra is ez vonatkozik...és ne gyertek nekem a globális felmelegedéssel, mert én akkor is optimista vagyok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
én teljesen optimista vagyok, és nem bagyok hajlandó ezen változtatni...a mellfogdosásonkiakadást meg nem értem...én is szoktam fogdosni a mellemet, sőt még a pinámat is, például hanyatt fekve szétett lábakkal, felettem a kikötötzött pasival...de nem szoktak kiakadni rajta
No, most már tényleg puszi!
Ha tudok várok RÁD!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:23
Délután 1 körül jövök. De ha ma elkerüljük egymást, akkor majd máskor...
A természetben minden tökéletesen van elrendezve, csak szerencsétlen természet nem számolt az emberrel, mint tényezővel. De ebbe tényleg ne menjünk bele.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:42
huh, agyamra ment a teregetés, de azért érthető, nem? vagyok és kikötözött...
én az Opti Pista familyba tartozom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
most itt olyan jó lenne sétálni....talán nem baj h beszúrom ide ezt a képet
sztem már most tud dühös lenni az anyjára!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:30
a lány Te vagy, a fiú meg én!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:42
No, most már tényleg puszi!
ez gyönyörű!
és mit szeretnél csinálni a hídon? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:45
és mit szeretnél csinálni a hídon? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
most itt olyan jó lenne sétálni....talán nem baj h beszúrom ide ezt a képet
miután kigyönyörködtem magam a tájban már ha ez lehetséges mert tényleg nagyon szép,szívesen huncutkodnék ott valakivel
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy ilyen hídon csak jó lehet huncutkodni, mert elég változatos a felszíne. Sok mindent ki lehet próbálni sokféleképpen :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:00
miután kigyönyörködtem magam a tájban már ha ez lehetséges mert tényleg nagyon szép,szívesen huncutkodnék ott valakivel
Drágám, ha jól vettem ki Charlotte szavaiból én 1 óráig rádérek!
mit is hagytunk félbe a jacuzziban?
én még úccse tapintottam szilikont! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 10:00
mit is hagytunk félbe a jacuzziban?
én még úccse tapintottam szilikont! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
A nap apróhirdetése :)
Félénk fiú keresi... ááh, mindegy...
Félénk fiú keresi... ááh, mindegy...
az 1 nekem nem a legjobb!
mert azt mondják, h egyre hüjébb leszek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 09:23
mert azt mondják, h egyre hüjébb leszek!
Délután 1 körül jövök. De ha ma elkerüljük egymást, akkor majd máskor...

Gennyzsakszem

Kylie Anne