Vagy b) verzió: én becsúsztatom a kezem a hasam alá.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:54
És mi van ha a pasi mögötted fekszik, és csak egyik kezére támaszkodik, miközben a másikat óvatosan becsúsztatja a hasad alá és ....
meghoztad a gésagolyót?
Hölgyeim ki vállalja az első próbát?
Hölgyeim ki vállalja az első próbát?
Hát hallod belőled kettőt feltolni egyetlen szűk punciba elég körülményes, sőt mondhatni lehetetlen. Bár asszem ez ebben a fomában már nemhogy segédeszköz, de állatszex :)
És mi van ha a pasi mögötted fekszik, és csak egyik kezére támaszkodik, miközben a másikat óvatosan becsúsztatja a hasad alá és ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:52
Törölt felhasználó (21812)
Pasi mögöttem fekszik és támaszkodik mindkét kezére általában.
Megtámasztom a fenekedet, de nem ígérem meg, hogy olyan magasan tartalak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:52
A létra már úgyis inog, inkább a fenekemet támaszd, köszi :-)
Pasi mögöttem fekszik és támaszkodik mindkét kezére általában.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A létra már úgyis inog, inkább a fenekemet támaszd, köszi :-)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:51
Na mi van Charlotte? Megfogjam a létrát nehogy leszédülj róla a nagy szakirodalmazás közepette?
Na mi van Charlotte? Megfogjam a létrát nehogy leszédülj róla a nagy szakirodalmazás közepette?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:42
Na, megyek olvasni, hogy legyen ötletem a további kérdésekhez:
Részletezzem?
Felhívás keringőre? Na jó nembánom.
Képzeld el, hogy hanyat fekszel és a pasi a lábaid közt fekszik. Szájjal és kézzel kényeztet. Közben a szabad kezével a melleiddel játszik.
Nagyon élvezed, ezt is és akkor előkerül egy vibrátor, bekapcsolja és elkezdi a csiklódat izgatni vele. Közben az ujjaival és a szájával tovább knyezett. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Felhívás keringőre? Na jó nembánom.
Képzeld el, hogy hanyat fekszel és a pasi a lábaid közt fekszik. Szájjal és kézzel kényeztet. Közben a szabad kezével a melleiddel játszik.
Nagyon élvezed, ezt is és akkor előkerül egy vibrátor, bekapcsolja és elkezdi a csiklódat izgatni vele. Közben az ujjaival és a szájával tovább knyezett. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hasonfekve pucsítva? pasi keze a csípődön?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:46
Én legjobban hason fekve szeretem pucsítva, pasi mögöttem (értelemszerűen).
Segédeszköz: vibri, gésagolyó.
nem nagyon ,lécccci részletezd
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:47
Miért lenne gond, hogy nem izgat. De őszintén, azt el tudod képzelni, hogy a pasi kényeztet és közben valami segédeszközt használ a száján és a kezén kívül?
Gésagolyó sem rossz, bár napjainkban vannak már olyan aberrált gésagolyók is, amik semmire se jók, szerintem. Pl multkor találkoztam egy sündisznóval. Na ne tudjátok meg. Szerintem az semmire se jó, legalábbis nem arra, amire kitalálták :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:46
Miért lenne gond, hogy nem izgat. De őszintén, azt el tudod képzelni, hogy a pasi kényeztet és közben valami segédeszközt használ a száján és a kezén kívül?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Valszeg azért, mert még nem próbáltad...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MIt olvasol Charlotte? Szakirodalmat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:42
Segédeszköz: vibri, gésagolyó. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:34
Segédeszköz: vibri, gésagolyó. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is tudom, csak beszéljünk róla...a lovaglós, meg a hátulról belém vágós...és eszközök nincsenek, csak a szám, meg a kezem
huh, engem nem nagyon izgat a vibri gondolata, az baj?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:39
Értem, tehát ez a kettő az ami szerinted jó? Mondjuk szerintem mindenkinek van valami ami igazán nagyon izgató, vagyis van olyan póz ahogy a legnagyobbat és a lejobban tud elélvezni.
De Szerintem nem lehetne egyet kiválasztani ami a legjobb. Én pl szeretem a misszionáriust. De bejön a"hátulról belédvágós" is :)
Mint pasi mondjuk nem sok segédeszközt használok. De a kezemen és számon kívül én segítségül hívok néha egy vibrátort is. Szerintem a nők élvezik, főleg ha nem egyedül kell játszani azzal.
De Szerintem nem lehetne egyet kiválasztani ami a legjobb. Én pl szeretem a misszionáriust. De bejön a"hátulról belédvágós" is :)
Mint pasi mondjuk nem sok segédeszközt használok. De a kezemen és számon kívül én segítségül hívok néha egy vibrátort is. Szerintem a nők élvezik, főleg ha nem egyedül kell játszani azzal.
Értem, tehát ez a kettő az ami szerinted jó? Mondjuk szerintem mindenkinek van valami ami igazán nagyon izgató, vagyis van olyan póz ahogy a legnagyobbat és a lejobban tud elélvezni.
Mint pasi mondjuk nem sok segédeszközt használok. De a kezemen és számon kívül én segítségül hívok néha egy vibrátort is. Szerintem a nők élvezik, főleg ha nem egyedül kell játszani azzal. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:34
Mint pasi mondjuk nem sok segédeszközt használok. De a kezemen és számon kívül én segítségül hívok néha egy vibrátort is. Szerintem a nők élvezik, főleg ha nem egyedül kell játszani azzal. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is tudom, csak beszéljünk róla...a lovaglós, meg a hátulról belém vágós...és eszközök nincsenek, csak a szám, meg a kezem
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 13:29
Na Prune? Hol kezdjük, kérdezel, vagy itt mindenki mesél magáról? Kedvenc póz? nem tudom, egyáltalán lehet olyan?
Mármint hogy kedvenc? valaki azt mondja, hogy teszem azt csak a kuztyapóz az igazi?
Vagy úgy élvezi a legjobban?
Mármint hogy kedvenc? valaki azt mondja, hogy teszem azt csak a kuztyapóz az igazi?
Vagy úgy élvezi a legjobban?

Gennyzsakszem

szeretod