de jó! jules-lel együtt nézem a mardárkát!
igen. szépet is. jót is. és álmokat :)
visszatérve: ha megfigyeled, tán még nem is szúrtam be sárga mosolyfejet.
egy: nem szeretem a sárga szint. kettő: nem túl kifejező - számomra. három: széles szám van, biztos azért hangsúlyozom netes mosolyom a zöld telivigyorral. négy: basszus! mit lovagolok ezen!
egy: nem szeretem a sárga szint. kettő: nem túl kifejező - számomra. három: széles szám van, biztos azért hangsúlyozom netes mosolyom a zöld telivigyorral. négy: basszus! mit lovagolok ezen!
Rendben, nézzük együtt
De addig is szép jó éjt mindenkinek!!!
De addig is szép jó éjt mindenkinek!!!
mindjárt kezdődik. be is kapcsolom a tévét, szegénykém úgysem dolgozik már egy ideje, ritkán kapcsolom be. te is megnézed?
én szeretem ezt a (http://www.goldengate.hu/kep/faces/vigyor.gif)-t. nekem nem a vicsoritás jön le. azért, mert vigyornak nevezték el...? nekem ez egy teli mosoly, katinka.
Jah, igen, a függöny...
A Madárka tényleg jó, könyvben is, filmen is...
A Madárka tényleg jó, könyvben is, filmen is...
Kedves pillém, az vigyor(http://www.goldengate.hu/kep/faces/vigyor.gif), *** szokott így vicsorítani rám ezzel, ha a tyúkszemére lépek :))))
A mosoly ez, amit most küldök szép álmokat kivánva Neked és mindenkinek:
...No még egy kacsintást is:
Ez nem mindjárt más?
A mosoly ez, amit most küldök szép álmokat kivánva Neked és mindenkinek:
...No még egy kacsintást is:
Ez nem mindjárt más?
lépek,cupp
hisz a mosoly ott volt a jószó végén. és nem is kényszeres. emigyen:
jószó
jószó
ellőni? nem, nem lőttél
nagy volt a nyüzsgés :)
nagy volt a nyüzsgés :)
Hásze semmit, csak egy kikényszerítetlen mosolyt talán... Tudod, milyen kevéstől boldog tud lenni az ember lánya...
könyvben szebb. de azért benyomom a tévét. köcce :)
az jó lenne, ha jönnél. már... ha még esik :) cuppom.
m2 10:00 Madárka
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 20. hétfő 21:40
elmegyek aludni, és itt sem voltam még...ihattok ananászlét, de a medvére rá ne feküdjetek!! ha esik holnap is, elmegyek érted:):):):):):)
El is lőttük volna? Hogy ittunk, arra emléxem
elmegyek aludni, és itt sem voltam még...ihattok ananászlét, de a medvére rá ne feküdjetek!! ha esik holnap is, elmegyek érted:):):):):):)
kérlek... mi jót mondhatnék én? mondd! mit vársz? mondd!
Gyerer bátran, csak át ne essél a félhomályban para horkoló "tetemin" :))))
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is tudom... az ananászlét ellőttük... tényleg, annyira rég voltál már itt, el is feledtem az izét...

Gennyzsakszem

kezdoparos
Katie K