Szia Papa!
a verseknel irtal,en itt valaszolok:UGY VAN :D
egy vekony sort legorgetunk? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:12
egy vekony sort legorgetunk? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Drágám!
mikor jössz vissza?
megpróbálom úgyintézni, h akkorra én is legyek!
minden rejtett vágyad ki akarom ma elégíteni!
1ébként minden kedves barátomnak Üdvözlet! a hölgyeknek csók, az uraknak kézfogás!
látom a 11rongyról is lemaradtam!
mikor jössz vissza?
1ébként minden kedves barátomnak Üdvözlet! a hölgyeknek csók, az uraknak kézfogás!
Ma nem tudok beszélgetni, bár itt ülök a gépnél, de dolgozom. Néha idepillantok (nem bírom ki, hogy ne olvasgassalak titeket).
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:12

Drágám!
mikor jössz vissza?
mikor jössz vissza?
most azon gondolkodom h esetleg valamelyikötök jelölt-e be ma az iwiwen vagy nem tudom....

tudod baj van a kérdéssel. mert utólag értékelődik át az egész kapcsolat.
ha én bele gondolok az életembe nem tudnám megmondani melyik volt az első szerelem, mert mindegyik más-más érzés volt más-más intenzitással
a legis legelső "lángolásom" az úgy 15-16 éves kötül lehetett, de végül is igazán semmi nem lett belőle, de mégis szerelem volt. aztán pár év múlva jött a későbbi házasság, de közben összejöttünk az elsővel.
de ezzel az elsővel szerintem bármikor össze tudnánk jönni, mert ugyanolyan könnyű vérű, mint én.
a házasságom az komoly volt, de nem az a lángoló szerelem, és mint tudjátok talán vége, de lehet mégis menthető.
de ha az első igazán lángoló szerelemről beszélünk arra csak egyet válaszolhatok, ami viszont egészen extrém kapcsolat: tavaj az egyik játék honlapon megismerkedtem a nagy Ő-vel és egészen júliusig tartott. jó páran tudjátok, h hogyan is történtek a dolgok. igazán vége egyik részről sincs még most sem, pedig akkor úgy döntött inkább a házasságát próbálja rendbe tenni, azóta a férjétől terhes. de ma már csak a játék honlapon tudjuk tartani a kapcsolatot (fél a lebukástól). ... na ha ezt űberli valamelyikőtötk! ...
ja és barátném tessék ám a saját élményed is megosztani velünk, mert Te kérdezel, de nem válaszolsz nekünk a saját magad által feltett kérdésre! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 08:17
ha én bele gondolok az életembe nem tudnám megmondani melyik volt az első szerelem, mert mindegyik más-más érzés volt más-más intenzitással
a legis legelső "lángolásom" az úgy 15-16 éves kötül lehetett, de végül is igazán semmi nem lett belőle, de mégis szerelem volt. aztán pár év múlva jött a későbbi házasság, de közben összejöttünk az elsővel.
de ezzel az elsővel szerintem bármikor össze tudnánk jönni, mert ugyanolyan könnyű vérű, mint én.
a házasságom az komoly volt, de nem az a lángoló szerelem, és mint tudjátok talán vége, de lehet mégis menthető.
de ha az első igazán lángoló szerelemről beszélünk arra csak egyet válaszolhatok, ami viszont egészen extrém kapcsolat: tavaj az egyik játék honlapon megismerkedtem a nagy Ő-vel és egészen júliusig tartott. jó páran tudjátok, h hogyan is történtek a dolgok. igazán vége egyik részről sincs még most sem, pedig akkor úgy döntött inkább a házasságát próbálja rendbe tenni, azóta a férjétől terhes. de ma már csak a játék honlapon tudjuk tartani a kapcsolatot (fél a lebukástól). ... na ha ezt űberli valamelyikőtötk! ...
ja és barátném tessék ám a saját élményed is megosztani velünk, mert Te kérdezel, de nem válaszolsz nekünk a saját magad által feltett kérdésre! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Nekem szörnyű éjszakám volt, alig aludtam. A játék neve: fogzás.
Alig bírom nyitvatartani a szemem, de azért beírom az aktuális kérdésemet.
A mai témám: ELSŐ SZERELEM
Mikor volt, milyen volt, hatással volt-e a későbbiekre (pl. attól kezdve hasonló karakterű embert kerestetek), hogy ért véget?
Alig bírom nyitvatartani a szemem, de azért beírom az aktuális kérdésemet.
A mai témám: ELSŐ SZERELEM
Mikor volt, milyen volt, hatással volt-e a későbbiekre (pl. attól kezdve hasonló karakterű embert kerestetek), hogy ért véget?

kereskedővér az erekben
kikapcsolt ez a hülye cirkó! megfagyok! miért nem kapcsol vissza???!!! megfagyok!

kikapcsolt ez a hülye cirkó! megfagyok! miért nem kapcsol vissza???!!! megfagyok!
nem is baj, mert itt szar az idő és emiatt nem vagyok egyedül!
pedig vágyok RÁD! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:17
pedig vágyok RÁD! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Ma nem tudok beszélgetni, bár itt ülök a gépnél, de dolgozom. Néha idepillantok (nem bírom ki, hogy ne olvasgassalak titeket).
ajánlom magam, mintigazi fűtőtestet!
Joóóóónapot mindenkinek! :)
Az a jó, hogy a barátok nem akarják egymást űberelni. Csak elmesélünk ezt azt. Azért biztos mindenki életében van olyan dolog, amit nem oszt meg akárkivel:) De remélem most nem adtam Charlotte-nak ötletet az új kérdéséhez :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:24

tudod baj van a kérdéssel. mert utólag értékelődik át az egész kapcsolat.
ja és barátném tessék ám a saját élményed is megosztani velünk, mert Te kérdezel, de nem válaszolsz nekünk a saját magad által feltett kérdésre!
ja és barátném tessék ám a saját élményed is megosztani velünk, mert Te kérdezel, de nem válaszolsz nekünk a saját magad által feltett kérdésre!
de csak halványvékonyat, mert kocsival vok! és én nem szívesen ülök be vezetni, ha már ittam!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:17

Szia Papa!
egy vekony sort legorgetunk?
egy vekony sort legorgetunk?
basszus! ha parancsolom neki, akkor sem kapcsol vissza! milyen telem lesz igy?
nem is tudom, helyes-e (lehet röfi lebuziz ezek után): keziccókolom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:27
Törölt felhasználó (7767)

Joóóóónapot mindenkinek! :)
és jóóóóószót :)
tudod a barátok formálnak is!
én példaul nem szívesen válaszoltam az ilyen kérdésekre, de egy barátom miatt megteszem! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:27
én példaul nem szívesen válaszoltam az ilyen kérdésekre, de egy barátom miatt megteszem! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a jó, hogy a barátok nem akarják egymást űberelni. Csak elmesélünk ezt azt. Azért biztos mindenki életében van olyan dolog, amit nem oszt meg akárkivel:) De remélem most nem adtam Charlotte-nak ötletet az új kérdéséhez :)
Tudom: az egyik hold Alina néven szelénkedik, a másik - most már nem vagyok egészen biztos benne - a Rumi vagy a Cuncus, esetleg a Surda nevet viseli... :)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:03

Franck Marchis (University of California, Berkeley) és a Párizsi Obszervatóriumban dolgozó kollégái a 87 Sylvia kisbolygóról kimutatták, hogy két hold kering körülötte. Az égitesteket az ESO 8,2 méteres Yepun teleszkópjával 2004 novemberében vizsgálták. Az adaptív optika és a NACO detektor segítségével sikerült közvetlenül megörökíteniük mindkét kísérőt. Ez az első hármas kisbolygó rendszer, amit felfedeztünk.
be is indult a melegség :)
ó Te drága miért nem löktél 1 üzit....

no, mi ez a csend? mindenkihez most kukkantott be a főnök?

Őfőmalacsága épp az előbb tette ua-t...:))))

nem is tudom, helyes-e (lehet röfi lebuziz ezek után): keziccókolom!
van aki meg dolgozik is :DDD
nem uvolteti otthon a zenet es szivarozik :P
nem uvolteti otthon a zenet es szivarozik :P