Én meg lefotózom az akciótokat, hogy a nappali többi lakója se maradjon ki a jóból!
jó, megmossuk egymásét plusz kapsz 1jó masszázst is
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 21. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 21. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is tetszik...van kb 200 orchidea képem meg pár élőben:)))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 21. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 11:37
nekem ezekröl a virágokról mindig a punci jut eszembe,a legbujább virag,az ORCHIDEA:
ha gyakorolod a kölcsönösség elvét...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 11:36
Törölt felhasználó (62015)
ki jön velem zuhanyozni?meg kéne mosni a...........izé....hátamat
nekem ezekröl a virágokról mindig a punci jut eszembe,a legbujább virag,az ORCHIDEA:
ki jön velem zuhanyozni?meg kéne mosni a...........izé....hátamat
Sziasztok.
Mi a helyzet a nappaliban?
Használjátok a kádamat?!:)
Mi a helyzet a nappaliban?
Használjátok a kádamat?!:)
én is hoztam 1nyári képet
igen,az egyik"barátom"titokban ugyanarra a lányra hajtott és a hátam mögött feketebbnek festett mint amilyen vagyok,ezzel provokálta ki a szakitásunkat.késöbb mikor szembesítettem öket,negyon kényelmetlen volt neki és a lánynál sem ért el semmit,de a mi kapcsolatunkat már nem lehetett helyrerázni.(ez különben az elsö igazi nagy szerelmem(ünk)volt).jóval késöbb,ö már férjnél volt én nös,újra találkoztunk,éjszakaba nyúlt,szinte az ágyban végeztünk,de a mindkettönk friss házassága megakadályozta ezt,viszont mindketten rájöttünk,hogy végzetes hibát követtünk el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 09:09
Törölt felhasználó (21812)
Eszembe jutott még egy kérdés:
Romlott már meg barátságotok szerelem miatt v. fordítva?
Két órája nem nézett be senki a nappaliba.
Példátlan.
Példátlan.
És egy szép virág, hogy feledtesse a szürke ködöt és az őszi esőt:
Most elmegyek, délután jövök bár nem hosszú időre.
Surdikám, ez neked is szól, ma nem lesz erkölcsi fertős műsor, mert fontos dolgom van.
Surdikám, ez neked is szól, ma nem lesz erkölcsi fertős műsor, mert fontos dolgom van.
Eszembe jutott még egy kérdés:
Nekem 16 évesen volt, 10 hónapig tartott és egyik nap bejelentette, hogy már nem akar velem járni. Szóhoz sem tudtam jutni, mert én a nagy rózsaszín ködben észre sem vettem, hogy baj van a kapcsolatunkkal.
A későbbiekben nem kerestem sem hasonló, sem ellentétes karakterű embereket. Viszont azt néha észreveszem (pl. az igéző tekintetek, szép férfitest topicos képbeszúrásaimnál), hogy olyan pasik tetszenek nekem, akik emlékeztetnek rá. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 08:17
A későbbiekben nem kerestem sem hasonló, sem ellentétes karakterű embereket. Viszont azt néha észreveszem (pl. az igéző tekintetek, szép férfitest topicos képbeszúrásaimnál), hogy olyan pasik tetszenek nekem, akik emlékeztetnek rá. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem szörnyű éjszakám volt, alig aludtam. A játék neve: fogzás.
Alig bírom nyitvatartani a szemem, de azért beírom az aktuális kérdésemet.
A mai témám: ELSŐ SZERELEM
Mikor volt, milyen volt, hatással volt-e a későbbiekre (pl. attól kezdve hasonló karakterű embert kerestetek), hogy ért véget?
Mikor volt, milyen volt, hatással volt-e a későbbiekre (pl. attól kezdve hasonló karakterű embert kerestetek), hogy ért véget?
mindeddig nem hevertem ki,talan épp azért kerestem egy egyeszen mas karakterü,kinézetü másikat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már a 12. fog
És mivel egy baromi nagy őrlőfog, ezért rosszabb, mint az eddigi 11...
És mivel egy baromi nagy őrlőfog, ezért rosszabb, mint az eddigi 11...
annyiban volt hatással h teljesen más típusú fiúkat kerestem utána.
ELSŐ SZERELEM:15éves voltam,ő17.nem 1 városban laktunk,mindennap leveleztünk ha nem tudtunk együtt lenni.együtt voltunk Olaszországban...ott vesztettem el a szüzességemet 16évesen...3évig tartott.gerinctelen volt mert anyumnak írt levelet h sajnálja de nem vagyok elég jó a szüleinek........
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
búcsúzom, kedveseim. később visszatérek.

Gennyzsakszem

Tűzmadár