szólj a másik énednek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 14:39

Törölt felhasználó (7767)

Nem tudom, hol lehet....Talán már össze is ütközött valahol, valakivel... :) Egyébként - úgy gondolom -, a nappali szívesen látott vendége volt...
ruminak a szemmércéje nikkelezett ám!
nekem nyilván pest közelsége felel meg a legjobban... azon kéne inkább tanakodni, hogy hogyan jutok el itthonról...osztálytalálkozó, vagy mifene program???

Jah, főleg valami olyan ami tényleg hihető. Mert ugye nem mindegy, hova megy az ember:)
Nem nézik jó szemmel, ha az ember lódít, főleg ha olyat lódít, ami alapból látszik, hogy nem igaz :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 21. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 15:10
Nem nézik jó szemmel, ha az ember lódít, főleg ha olyat lódít, ami alapból látszik, hogy nem igaz :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 21. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem nyilván pest közelsége felel meg a legjobban... azon kéne inkább tanakodni, hogy hogyan jutok el itthonról...osztálytalálkozó, vagy mifene program???

De mondjuk lehet azt mondani, hogy fergeteges orgiába torkolló csoportterápiára megyünk.
És ha ezen nevet, akkor lehet nem kérdezik meg, hogy:
Na jó, de most komolyan hova? Mert ha utána megint ez a válasz lehet megijednek :)
És ha ezen nevet, akkor lehet nem kérdezik meg, hogy:
Na jó, de most komolyan hova? Mert ha utána megint ez a válasz lehet megijednek :)
nekem könnyű, én bevallhatom az igazat. de az osztálytalálkozós mese, mi kétnapos, nem rossz ötlet. talán hihető is. talán. (ha nem csinálod sokszor az osztálytalálkozást, biztos elhiszik) :)
Az a ciki, ha a buli után felhívnak, hogy osztálytalálkozót szerveznek :)
na most mindjárt megőrülök, nem mondom meg mennyire idegesít ez, hogy folyton sz@r a szerver
na most mindjárt megőrülök, nem mondom meg mennyire idegesít ez, hogy folyton sz@r a szerver
megjött tom. talán szólni kéne neki, hogy nem tudunk rendesen közösségi életet élni... tom!

Lehet ezzel akarnak arra ösztönözni, hogy VIP-ek legyünk, mert lehet úgy nem fagy a szerver.
akkor telefonáljunk? vagy sms-t kell küldeni? téjjeg, lehet, már össze is jött ötezer pontunk!

Sőőőőt, lehet még több gyűlt össze, sőt mivel ilyen lelkesek vagyunk előbb utób ingyen leszünk vip-ek :)
Na mindegy, most jó a szerver így nincs bajom vele :)
Na mindegy, most jó a szerver így nincs bajom vele :)
de! Szalók a legigazságosabb! :-)))
milyen igazad van surdapapa! menjünk egerszalókra! ott még fürdő is van :) :) :) vagy tán mezőkövesd? ez is nagyon klassz hely. és nem túl 'zajos'
most én is abbahagyom kicsit az ittlétet. jön ágnes asszony vendégségben. legyetek jók! cupp.
most én is abbahagyom kicsit az ittlétet. jön ágnes asszony vendégségben. legyetek jók! cupp.
mezőkövesden van egy olyan szállás, ahol egy közös "nappaliból" nyílik 4 szoba: egy 2ágyas, egy 4ágyas, két 5ágyas...lehet tervezgetni:):):):) csak az a baj, hogy mi minden évben oda megyünk...és ha rám ismernek: jaj, kedveském újra itt? remélem jól érezték magukat egy hónapja az osztálytalálkozón?
mondjuk ez lenne az alibi...de én pesten jártam iskolába, mi a tökömnek mennék mezőkövesdre osztálytalálkozni?
mondjuk ez lenne az alibi...de én pesten jártam iskolába, mi a tökömnek mennék mezőkövesdre osztálytalálkozni?
ööö...mégis milyen kiküldetés? gyesről? orvosilag? gyes-betegséges depresszió miatt? két nap teljes pihenés? vagy miii? gyógykúrás?..izé...gyógykúra?
pontosítsunk!
Zsórifürdőnek hívják, ha arra gondoltok!
Zsórifürdőnek hívják, ha arra gondoltok!
Pontosan Prune, ahogy mondod Gyógykúrás:)
Mondjuk nem elképzelhetetlen, hogy felírt a doki 2 napos hétvégi, majdani gyermekelvonást könnyítő férjmentes pszichoterápiát. Mindezt természetesen termálvíz segítségével az otthontól messze, nagy csoportban végződő orgiával egybekötve :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 21. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 15:58
Mondjuk nem elképzelhetetlen, hogy felírt a doki 2 napos hétvégi, majdani gyermekelvonást könnyítő férjmentes pszichoterápiát. Mindezt természetesen termálvíz segítségével az otthontól messze, nagy csoportban végződő orgiával egybekötve :) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 21. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö...mégis milyen kiküldetés? gyesről? orvosilag? gyes-betegséges depresszió miatt? két nap teljes pihenés? vagy miii? gyógykúrás?..izé...gyógykúra?
a továbbképzés jó duma....drágám megyek magamat tovább képezni...fontos, és elengedhetetlen...és amikor hazajövök, majd meglátod mennyi hasznos dolgot tanultam...és élvezni fogod:):):):):):):)
különben már most is élveznie kéne, hiszen sokszor érzelmileg feltöltödve, de csillapítatlan vággyal érkezem a hitvesi ágyba...
ti hogy vagytok evvel?
különben már most is élveznie kéne, hiszen sokszor érzelmileg feltöltödve, de csillapítatlan vággyal érkezem a hitvesi ágyba...
ti hogy vagytok evvel?
mig meg nem érkezik a vendégsereg, visszatérek. egyébként zsórifürdő klassz hely lenne. vagy egy fürdős helyet kell keritsünk, ahol nem nyüzsög a tömeg, vagy pedig egy erdő közepén álló magányos faházat. ahol féktelenül lehet dorbézolni :)