no mi? senki sem szeretne dorbézolni?
Szeretni szeretne, de egyelőre nincs rá lehetősége. Én csak pár órát tudok elszabadulni itthonról, azt is csak meghatározott időben, mert az altatás szent és sérthetetlen.
Ebből is kimaradok, már látom
Ebből is kimaradok, már látom

ha idöben tudom az idöpontot,rám számithattok!!
no,ez a ki-be ugralas nagyon zavaro,aki keres megtalal a mesen!
OK! Mindjárt!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikerült elnyomnom téged, te "ÉN" :)))))))
Nagyjóska főúr, egy garrone-t! :)))
Nagyjóska főúr, egy garrone-t! :)))

Már újra én vagyok, csak surda kérésének tettem eleget! :))
lehetetlenség megnyitni ezt az oldalt....nagyon meg kell küzdeni...

Nana!!!! :)))
Mi van, emberkék, evakuálás volt itt???? Hát szólaljon meg már valamelyikőtök!!!!
jé, nem ment át, amit az előbb irtam!
én vagyok,azt hittem mkit elüldöztem:((((
szóval, az előbb azt irtam:
charlotte, mire a nappalis buli összejön, már nem lesz szükség altatási időre. vigasztaljon a tudat :) te is ott lehetsz. csak indokot találj majd ki odahazára :)
katicika, rád? rád lehet számitani?
charlotte, mire a nappalis buli összejön, már nem lesz szükség altatási időre. vigasztaljon a tudat :) te is ott lehetsz. csak indokot találj majd ki odahazára :)
katicika, rád? rád lehet számitani?
Hárompercenként dob le a net, sokszor még az ikonokat sem tudom megnyitni...

az nekem se megy:((
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 18:30
Törölt felhasználó (7767)

Hárompercenként dob le a net, sokszor még az ikonokat sem tudom megnyitni...

Sajnos, áprilisban lejárt az útlevelem, így csak január elsején tudok kies anyaországunkba látogatni, remélem, igaz a hir, miszerint akkor már személyivel is lehet bolyongani át a határon... Azért jó szórakozást kivánok Nektek. ÜdvKatinka
dehát nem most hétvégére tervezzük! majdan, mikor a fák rügyeznek, vagy nyáron, hétágra sütő nap alatt :) addig...
Nekem mázlim van a férjemmel. Elmondhatom neki, hogy fórumos barátokkal megyek bulizni. Persze így kezdem a felsorolást majd: ott lesz Szilvi, Monka, Laura
Hát, nyáron már talán leszokik arról, hogy csak velem tudjon elaludni...

valahogy én is így kezdeném a felsorolást(magamat kihagyva)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 18:48

Törölt felhasználó (21812)

Nekem mázlim van a férjemmel. Elmondhatom neki, hogy fórumos barátokkal megyek bulizni. Persze így kezdem a felsorolást majd: ott lesz Szilvi, Monka, Laura