megyek picit barnulni,10perc múlva visszanézek hozzátok:))
Miért szeretsz egyedül lenni? Mi a jó abban?
Rumi, mi ez a magányos hangulat?
imádok egyedül idehaza lenni :):):)
Surdikámnak üzenem, hogy így akartam várni, de sajnos fel kellett öltöznöm és el kellett mennem:
fogalmazzunk inkább úgy: többször szeretnék a dugós oldalon ülni :):):)
nem is igaz! (nyelvetölt)
Fogadjunk pillém mostanában már te ülsz a dugón inkább :):):)
3szintes a házikó én csak 1kis részét vállalom:))) nem csípem ha a dolgaimhoz nyúlnak
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 21. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 21. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy hogy msn-en egyeztettek, hogy mit írjatok
Nekünk nagy játékhajónk volt a hugommal.
ezekután le sem tagadhatjuk, hogy együtt voltunk
és surdára is gondoltunk a kozel mellett...
az én nagy szerelmem, akiért olyan nagyon igazán és olyan nagyon-nagyon-nagyon...nos az a fiú volt, akiről lemondtam a barátnőm javára...akivel csendben is tudtunk együtt lenni...
az én nagy szerelmem, akiért olyan nagyon igazán és olyan nagyon-nagyon-nagyon...nos az a fiú volt, akiről lemondtam a barátnőm javára...akivel csendben is tudtunk együtt lenni...
igen. és láttunk kozel sert is :) arról meg surdapapa jutott eszünkbe. eszméletlen! klassz érzés.
igen. még megvan az ilyen pici kacsám. mi a tehenet is vittük a kádba magunkkal. meg orrszarvút. meg minden ilyen izét. mindig együtt kellett fürödjünk a hugommal. de ő ült a dugós oldalon!
ilyen gyerekjáték kacsára gondolsz? Azok tök jók:) Nekem mondjuk gyerekkoromban kishajóim voltak meg valami bálna szerű fömedvény:) de emléékszem tök szerettem fürödni velük :)
szép és megnyugtató,hogy apróságokról is egymás eszébe jutunk!!
tudod basszus, amit vinni kell fürdeni!
pardon, ezt elcsesszintettem
szóval: pici sárga kacsák, amik vizen úsznak :)
bocsi (cupp-cupp-cupp)
szóval: pici sárga kacsák, amik vizen úsznak :)
bocsi (cupp-cupp-cupp)
sárga volt a víz?

Gennyzsakszem

SZA75
Heidi C