jé, nem ment át, amit az előbb irtam!
én vagyok,azt hittem mkit elüldöztem:((((
szóval, az előbb azt irtam:
charlotte, mire a nappalis buli összejön, már nem lesz szükség altatási időre. vigasztaljon a tudat :) te is ott lehetsz. csak indokot találj majd ki odahazára :)
katicika, rád? rád lehet számitani?
charlotte, mire a nappalis buli összejön, már nem lesz szükség altatási időre. vigasztaljon a tudat :) te is ott lehetsz. csak indokot találj majd ki odahazára :)
katicika, rád? rád lehet számitani?
Hárompercenként dob le a net, sokszor még az ikonokat sem tudom megnyitni...
az nekem se megy:((
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 18:30
Törölt felhasználó (7767)
Hárompercenként dob le a net, sokszor még az ikonokat sem tudom megnyitni...
Sajnos, áprilisban lejárt az útlevelem, így csak január elsején tudok kies anyaországunkba látogatni, remélem, igaz a hir, miszerint akkor már személyivel is lehet bolyongani át a határon... Azért jó szórakozást kivánok Nektek. ÜdvKatinka
dehát nem most hétvégére tervezzük! majdan, mikor a fák rügyeznek, vagy nyáron, hétágra sütő nap alatt :) addig...
Nekem mázlim van a férjemmel. Elmondhatom neki, hogy fórumos barátokkal megyek bulizni. Persze így kezdem a felsorolást majd: ott lesz Szilvi, Monka, Laura
Hát, nyáron már talán leszokik arról, hogy csak velem tudjon elaludni...
valahogy én is így kezdeném a felsorolást(magamat kihagyva)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 18:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Nekem mázlim van a férjemmel. Elmondhatom neki, hogy fórumos barátokkal megyek bulizni. Persze így kezdem a felsorolást majd: ott lesz Szilvi, Monka, Laura
csak ne folytasd a felsorolást! :)
jézus nem kellett volna a híreket néznem az rtl-en
mi volt? mesézz!
ti
alf
ze alf
né alf
vesgy
Orosházán 2 alf
er alf
ek alf
ekku
halálra kínoztak...egyiket vízbefojtották a másikat kikötözték és agyonverték alf
ty alf
át
imádom az állatokat ilyenkor úgy ki tudok borulni
ezt inkább nem kellett volna elmesézd. jaj. ezeknek az embereknek az üstből forró kását kéne enni a hasukon, úgy falatozni, hogy orditanak! borzasztó!
Na jó estét mindenkinek
szia Jules
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 21. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak benéztem, hogy jól induljon az estém, szép hölgyekkel meg minden, erre képesek vagytok híreket nézni?! Legalább tudom én miért szoktam le róla
csak én voltam ilyen BAROM
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 21. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 19:08
Csak benéztem, hogy jól induljon az estém, szép hölgyekkel meg minden, erre képesek vagytok híreket nézni?! Legalább tudom én miért szoktam le róla
Remélem ebből tanultál...
Na mondjatok valami jót is azon kívül, hogy "...estét"!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 19:09
Na mondjatok valami jót is azon kívül, hogy "...estét"!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
csak én voltam ilyen BAROM

Gennyzsakszem

sbox