én kérek elnézést, de a lényeg, amit az 53as hszben írtam
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 14:19
Elnézést Kérek Surda. Nem akartam beleszólni. És bár nem teljesen értem az üzeneted minden egyes sorát. kérlek na haragudj rám.
kérdésem arra vonatkozott, hogy miért keringene pont alina körülöttem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 14:39
Törölt felhasználó (7767)
Nem tudom, hol lehet....Talán már össze is ütközött valahol, valakivel... :) Egyébként - úgy gondolom -, a nappali szívesen látott vendége volt...
Már elegem kezd lenni!!!!
A művelet megszakadt.
Az Internet Explorer nem tudott csatlakozni a kért weblaphoz. Lehet, hogy a lap ideiglenesen nem érhető el.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következőt:
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
Ha korábban már felkereste ezt a lapot, és szeretné megtudni, hogy mit mentett a számítógépre, kattintson a Fájl menü Kapcsolat nélküli munka parancsára.
Ha többet szeretne tudni az Internet Explorerrel végzett kapcsolat nélküli böngészésről, kattintson a Súgó menü Tartalomjegyzék és tárgymutató parancsára.
Internet Explorer
A művelet megszakadt.
Az Internet Explorer nem tudott csatlakozni a kért weblaphoz. Lehet, hogy a lap ideiglenesen nem érhető el.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következőt:
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
Ha korábban már felkereste ezt a lapot, és szeretné megtudni, hogy mit mentett a számítógépre, kattintson a Fájl menü Kapcsolat nélküli munka parancsára.
Ha többet szeretne tudni az Internet Explorerrel végzett kapcsolat nélküli böngészésről, kattintson a Súgó menü Tartalomjegyzék és tárgymutató parancsára.
Internet Explorer
távozom acélosítani az izmaimat este jövök ha nem szakad rám vmi nagyobb súly esetleg pasi formájában
Kétségtelen ;-)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 14:21
Nem tudom Charlotte figyelted e Surda 11158-as hsz-ét. Szerintem ez felhívás keringőre :):):)
ha pesten lesz a találka, akkor az azt jelenti, hogy mindenki nálam alszik?
mennyi gondolkodási időt kapunk?
egyébként engem is mindig kidob a gégé. biztos azért, mert nem sorozatokat nézegetünk itten.
egyébként engem is mindig kidob a gégé. biztos azért, mert nem sorozatokat nézegetünk itten.
Nem tudom, hol lehet....Talán már össze is ütközött valahol, valakivel... :) Egyébként - úgy gondolom -, a nappali szívesen látott vendége volt...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 21. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 13:49
a két hold igazából romulus és remus névre hallgat, de az én holdjaim nem ezeket a neveket viselik:):):):):):):)de fiúk mindketten
ami surdát illeti: ő lotyókámat követi, rumi pedig mankát terelgeti az erdőben...cuncus pont olyan bolygó, mint én, és keringünk a világűrben, amíg össze nem ütközünk...alina?????
ami surdát illeti: ő lotyókámat követi, rumi pedig mankát terelgeti az erdőben...cuncus pont olyan bolygó, mint én, és keringünk a világűrben, amíg össze nem ütközünk...alina?????
engem is:((
nem,nem, meglennénk mi ketten is...pont ma is találkozom vele a teremben:))
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 14:26
Na jó de akkor hogy lesz mega hármas? Vagy akkor az exed lesz a harmadik?
ami nekem tetszene a legjobban: ülni a hintaszékemben és hallgatni a beszélgetéstek :) együtt iddogálni :) együtt lenni :)
surdapapa: William Wharton irt annakidején egy könyvet Madárka cimmel. ajánlom figyelmedbe. tegnap este volt a tévében, prune szólt, hogy nyomjuk be. ahányszor olvastam a könyvet - könnyeztem. most is, a filmen.
Na jó de akkor hogy lesz mega hármas? Vagy akkor az exed lesz a harmadik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 14:25
Törölt felhasználó (62015)
már a célegyenesben voltam belement volna én mondtam h kit szeretnék mire azt mondta h őt soha:((((pedig nekem ő kellene...na,majd összehozom...max Árpi nem lesz ott
(Árpi a párom)
(Árpi a párom)
már a célegyenesben voltam belement volna én mondtam h kit szeretnék mire azt mondta h őt soha:((((pedig nekem ő kellene...na,majd összehozom...max Árpi nem lesz ott
(Árpi a párom)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Árpi a párom)
De természetesen ebbe se akarok beleszólni. Így előre is elnézést kérek.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
én meg úgy bírnám elképzelni, h először személyesen kéne átélni mindazt és azzal, akivel már és amit itten átéltünk.
Nem tudom Charlotte figyelted e Surda 11158-as hsz-ét. Szerintem ez felhívás keringőre :):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 14:20
Törölt felhasználó (21812)
Én a jelenlegi tudásom szerint úgy kalkulálom, hogy te vagy az abszolút közép. (és mázli, hogy én meg közel lakom hozzád)
Surdika, az egy film. Az a címe, hogy Madárka, és nagyon megható.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem lehet? Mi az akadálya?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 21. kedd 14:18
Törölt felhasználó (62015)
ezt sokan megkérdezték már de nem csináltuk hármasban.akivel szeretném hármasban azzal meg nem lehet...:((((((
Én a jelenlegi tudásom szerint úgy kalkulálom, hogy te vagy az abszolút közép. (és mázli, hogy én meg közel lakom hozzád)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
jaja...szóljon már valaki a geográfus buszsofőrnek, hogy kalkulálja már ki a helyszínt...a nappalis találkozóhoz....jules és bébé cirka egy helyről, cpt te pesti vagy?
CPT nem pesti, de pesten lakik.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 21. kedd 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
jaja...szóljon már valaki a geográfus buszsofőrnek, hogy kalkulálja már ki a helyszínt...a nappalis találkozóhoz....jules és bébé cirka egy helyről, cpt te pesti vagy?

Gennyzsakszem

Steliana