Valóban, majdnem mindegy, de csak majdnem :-))))
Mivel a kérdésnek két része volt, a feléért nem jár még egy kis orális kényeztetés sem ;-) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:10
Mivel a kérdésnek két része volt, a feléért nem jár még egy kis orális kényeztetés sem ;-) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

A jeget meg a vizet sokan megfejtettük, most hogy pont Agárdon vagy Velencén van, vagy ép a pohárban az majdnem mindegy, nemde?
Na szép!
Ennyi erőből senkinek se volt esélye kitalálni, legfeljebb a férjednek. Csak nem egy teszt volt, hogy lemérd, nincs e itt ő is köztünk, vagy ennyire várod már haza? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:20
Ennyi erőből senkinek se volt esélye kitalálni, legfeljebb a férjednek. Csak nem egy teszt volt, hogy lemérd, nincs e itt ő is köztünk, vagy ennyire várod már haza? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Valóban, majdnem mindegy, de csak majdnem :-))))
Mivel a kérdésnek két része volt, a feléért nem jár még egy kis orális kényeztetés sem ;-)
Mivel a kérdésnek két része volt, a feléért nem jár még egy kis orális kényeztetés sem ;-)
Ebben az a jó, hogy megoszthatom a gondolataimat másokkal, amit eddig mindig csak magam közt beszéltem meg

Jégkocka kólában:-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 14:11

Aki megmondja, hogy mit ábrázol a kép és hol készült, azzal azonnal lefekszem (leszbikkel is)!!!
Ha heteró nő a megfejtő, akkor szerzek neki egy gyönyörű hapsit.

Ha heteró nő a megfejtő, akkor szerzek neki egy gyönyörű hapsit.

Válaszoltam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
már megvolt a válasz :)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen dolog ez a nagy titkolózás:) Csak nem találta ki srda a megoldást priviben? :):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:24

Válaszoltam.
11418 - parám :) ma szerda van :)
11471 - charlotte, a lilás izét nem találtam ki, tippet sem tudtam irni, mert továbbolvastam a megfejtésig. de ez a bizgentyű tisztára úgy néz ki, mint az éppen most olvasztott csokoládédarabkák. nyertem?
11471 - charlotte, a lilás izét nem találtam ki, tippet sem tudtam irni, mert továbbolvastam a megfejtésig. de ez a bizgentyű tisztára úgy néz ki, mint az éppen most olvasztott csokoládédarabkák. nyertem?
Nos, aki rávágta volna a helyes megoldást, az igencsak gyanús lett volna.
Ez nem teszt volt, hanem játék :-)
És tök jó, hogy ennyien rákattantak. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:22
És tök jó, hogy ennyien rákattantak. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Na szép!
Ennyi erőből senkinek se volt esélye kitalálni, legfeljebb a férjednek. Csak nem egy teszt volt, hogy lemérd, nincs e itt ő is köztünk, vagy ennyire várod már haza?
Ennyi erőből senkinek se volt esélye kitalálni, legfeljebb a férjednek. Csak nem egy teszt volt, hogy lemérd, nincs e itt ő is köztünk, vagy ennyire várod már haza?
szia édes-kedves Pillém!

szia. szia. szia. mindenkinek.
nem találtam ki a csokit. pedig tisztára igy néz ki, mikor olvasztom.
nem találtam ki a csokit. pedig tisztára igy néz ki, mikor olvasztom.
Ha ez ennyire jó, akkor jöhet a következő, de emeljük a tétet :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:27

Nos, aki rávágta volna a helyes megoldást, az igencsak gyanús lett volna.
És tök jó, hogy ennyien rákattantak.
És tök jó, hogy ennyien rákattantak.
ma miért irtatok ilyen keveset? egyébként örülök, nem kellett fárasztanom szemeim. a múltkori tizenakárhány oldal egy nappal alatt kicsit sok volt.
kérek még visszaolvasnivalót :)
kérek még visszaolvasnivalót :)
Ezért jó a kép. Lehet olvadó jég, csoki, macskakő :-))
Amikor a második képrejtvényt betettem, izgultam, hogy amikor meglátod, kitéped a hajad, hogy már megint képeket "elemzünk"
Amikor a második képrejtvényt betettem, izgultam, hogy amikor meglátod, kitéped a hajad, hogy már megint képeket "elemzünk"

Mi a nagyobb tét annál, hogy lefekszem a megfejtővel?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
lányok,pihenjétek ki a megfejtés fáradalmait

Szerintem egy szeretkezésnél sok nagyobb tét van. Szerinted nincs?
Tényleg, mi lenne, ha megkérdeznénk, kinek mi ér többet a jó szexnél? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:32
Tényleg, mi lenne, ha megkérdeznénk, kinek mi ér többet a jó szexnél? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy mondjak inkább valami konkrétumot? Én mondjam meg mi legyen a tét?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:32

Egyfelől kikérem magamnak. Nincs annál nagyobb megtiszteltetés az életben, hogy valaki VELEM szeretkezhet.
Komolyra fordítva a szót, a kérdés jó, és csak egy válaszom van rá. A szexnél csak az igaz szerelem ér többet, de csak akkor, ha az igaz szerelemhez izgalmas szex társul. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:35
Komolyra fordítva a szót, a kérdés jó, és csak egy válaszom van rá. A szexnél csak az igaz szerelem ér többet, de csak akkor, ha az igaz szerelemhez izgalmas szex társul. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem egy szeretkezésnél sok nagyobb tét van. Szerinted nincs?
Tényleg, mi lenne, ha megkérdeznénk, kinek mi ér többet a jó szexnél?
Tényleg, mi lenne, ha megkérdeznénk, kinek mi ér többet a jó szexnél?
az sem baj,ha többet isztok a kelleténél