szia. szia. szia. mindenkinek.
nem találtam ki a csokit. pedig tisztára igy néz ki, mikor olvasztom.
nem találtam ki a csokit. pedig tisztára igy néz ki, mikor olvasztom.
szia édes-kedves Pillém!
Nos, aki rávágta volna a helyes megoldást, az igencsak gyanús lett volna.
Ez nem teszt volt, hanem játék :-)
És tök jó, hogy ennyien rákattantak. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:22
Ez nem teszt volt, hanem játék :-)
És tök jó, hogy ennyien rákattantak. (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Na szép!
Ennyi erőből senkinek se volt esélye kitalálni, legfeljebb a férjednek. Csak nem egy teszt volt, hogy lemérd, nincs e itt ő is köztünk, vagy ennyire várod már haza?
Ennyi erőből senkinek se volt esélye kitalálni, legfeljebb a férjednek. Csak nem egy teszt volt, hogy lemérd, nincs e itt ő is köztünk, vagy ennyire várod már haza?
11418 - parám :) ma szerda van :)
11471 - charlotte, a lilás izét nem találtam ki, tippet sem tudtam irni, mert továbbolvastam a megfejtésig. de ez a bizgentyű tisztára úgy néz ki, mint az éppen most olvasztott csokoládédarabkák. nyertem?
11471 - charlotte, a lilás izét nem találtam ki, tippet sem tudtam irni, mert továbbolvastam a megfejtésig. de ez a bizgentyű tisztára úgy néz ki, mint az éppen most olvasztott csokoládédarabkák. nyertem?
Milyen dolog ez a nagy titkolózás:) Csak nem találta ki srda a megoldást priviben? :):):)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:24
Törölt felhasználó (21812)
Válaszoltam.
már megvolt a válasz :)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Válaszoltam.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Jégkocka kólában:-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 14:11
Aki megmondja, hogy mit ábrázol a kép és hol készült, azzal azonnal lefekszem (leszbikkel is)!!!
Ha heteró nő a megfejtő, akkor szerzek neki egy gyönyörű hapsit.
Ha heteró nő a megfejtő, akkor szerzek neki egy gyönyörű hapsit.
Ebben az a jó, hogy megoszthatom a gondolataimat másokkal, amit eddig mindig csak magam közt beszéltem meg
Na szép!
Ennyi erőből senkinek se volt esélye kitalálni, legfeljebb a férjednek. Csak nem egy teszt volt, hogy lemérd, nincs e itt ő is köztünk, vagy ennyire várod már haza? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:20
Ennyi erőből senkinek se volt esélye kitalálni, legfeljebb a férjednek. Csak nem egy teszt volt, hogy lemérd, nincs e itt ő is köztünk, vagy ennyire várod már haza? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban, majdnem mindegy, de csak majdnem :-))))
Mivel a kérdésnek két része volt, a feléért nem jár még egy kis orális kényeztetés sem ;-)
Mivel a kérdésnek két része volt, a feléért nem jár még egy kis orális kényeztetés sem ;-)
Valóban, majdnem mindegy, de csak majdnem :-))))
Mivel a kérdésnek két része volt, a feléért nem jár még egy kis orális kényeztetés sem ;-) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:10
Mivel a kérdésnek két része volt, a feléért nem jár még egy kis orális kényeztetés sem ;-) (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A jeget meg a vizet sokan megfejtettük, most hogy pont Agárdon vagy Velencén van, vagy ép a pohárban az majdnem mindegy, nemde?
Na szép mindenki priviben beszélget itt a nappaliban:(
Illetve majdnem mindenki, én meg magamban :):):)
Illetve majdnem mindenki, én meg magamban :):):)
sziasztok. megérkeztem, s megkezdem a visszaszáml... ööö... visszaolvasást.
vigyázz a locsolóval!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
este jövök,megyek picit szórakozni
nézted a méled?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:03
Na, mielőtt még megőrültök a kíváncsiságtól elmondom.
A Velencei-tó partján feltorlódott jégtáblák olvadnak és csillognak a napfényben.
Holnap könnyebbet kérdezek ;-)
A Velencei-tó partján feltorlódott jégtáblák olvadnak és csillognak a napfényben.
bildi küldtem privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 15:02
Törölt felhasználó (62015)
hát Ő is:((((
este jövök,megyek picit szórakozni
A jeget meg a vizet sokan megfejtettük, most hogy pont Agárdon vagy Velencén van, vagy ép a pohárban az majdnem mindegy, nemde?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
konkrétan kell megfejteni?
nem ismered a vonatkozó viccet?
de mi a fenétől feketlik az egész? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
nem ismered a vonatkozó viccet?
de mi a fenétől feketlik az egész? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
pusz a megoldásért!

Gennyzsakszem

torony