Prune,vki keresett a bugyi nélkül topicban

11746!

itt van mellettem

láttam:):):):)
miért nem ír a borítékomra?
egyébként, ha nem para ír oda meg sem nézem:)leginkább már csak a nappalisok hsz-eit nézem, főleg, ha kevés időm van (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 08:03
egyébként, ha nem para ír oda meg sem nézem:)leginkább már csak a nappalisok hsz-eit nézem, főleg, ha kevés időm van (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)

Prune,vki keresett a bugyi nélkül topicban

láttam:):):):)
egyébként, ha nem para ír oda meg sem nézem:)leginkább már csak a nappalisok hsz-eit nézem, főleg, ha kevés időm van
egyébként, ha nem para ír oda meg sem nézem:)leginkább már csak a nappalisok hsz-eit nézem, főleg, ha kevés időm van
RUMI,HOGY ALUDTÁL?HA BELILULOK IS MEGTUDOM MOST MÁN NNNNAAA
2X KÉRDEZTEM

Szép jó reggelt mindenkinek.
Remélem jól telt az éjszaka:)
Remélem jól telt az éjszaka:)
reggeli ma elmarad??

nagyon jól
Neked?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

jóétvágyat!

Jó reggelt!
Rossz hatással van rám a GG.
Tegnap egy mesekönyvben pipacsbaba helyett picsababát olvastam.
Álmomban pedig egy nagyon szép puncit nyaltam-faltam. Ami okés is lenne. Na de a hugomét???
Álmomban pedig egy nagyon szép puncit nyaltam-faltam. Ami okés is lenne. Na de a hugomét???

Hopp, már vetődöm is.
Kösziiiiii (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösziiiiii (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
supergyors teljes gyógyulást Neked

jó reggelt hölgyek urak

nyitok egy topicot majd: MmePrune élete és munkássága...oda lehet majd hálálkodó meg dícsérő hsz-eket írni...meg kérdéseket is, amire majd válaszolok...először én, később -mert híres leszek- egy erre kijelölt apparátus...akkor már annyira népszerű leszek, hogy mindenki velem fog foglalkozni...és majd járunk haknizni, meg ilyenek..."gennyzsák live show" veszek egy szuper fullos buszt, kis jakuzzival, medve- és tigrisbőrök a falon, padlón, bárpult beépítve...és majd járjuk az országot, mi nappalisok, és irtó gazdagok leszünk...aztán tönkretesz minket a pénz és a családunk is kidob minket, és akkor eladom a buszt, és életünk végéig együtt fogunk lakni, nyomorban, szeretetben (a mi a nappalilakókat jelenti)
Te vagy a fény az éjszakában
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

lehet olyan erös a lelki kötödésed prune irant,hogy szinte testvéri érzéseket táplálsz iránta...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 08:18

Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt!

ne izgulj, maga a pipacsbaba szó hülyeség, ezt nem is lehet másképp kimondani, csak úgy, hogy picsababa...mi az hogy pipacsbaba? gyermekkorú pipacs? ekkora hülyeséget:):):)kispipacs, és kész
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!

Sajnos most nincs időm verselésre, ha minden igaz, vendégségbe megyünk mindjárt.
De a világért sem hagylak titeket gondolkodnivaló nélkül.
Íme a mai KÉPREJTVÉNY.
Elég könnyű, úgyhogy a tét csupán elismerő vállveregetés :-)
De a világért sem hagylak titeket gondolkodnivaló nélkül.
Íme a mai KÉPREJTVÉNY.
Elég könnyű, úgyhogy a tét csupán elismerő vállveregetés :-)

Végső soron, hogy pipacs vagy picsa, az majdnem mindegy, főleg ha nem érti a gyerek még a különbséget:)
Végső soron, ez egy kicsit perverz dolog, mármint, hogy pont a hugod punciját nyalod falod álmodban, de amíg csak álom addig nem kell aggódni miatta. Főleg ha szép nő a hugod, mert gondolj csak bele mennyivel rosszabb lenne, ha egy ronda ismeretlen nő rusnya punciját nyaltad volna? Szerintem akkor már inkábba hugod, vagy te nem így érzed? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Végső soron, ez egy kicsit perverz dolog, mármint, hogy pont a hugod punciját nyalod falod álmodban, de amíg csak álom addig nem kell aggódni miatta. Főleg ha szép nő a hugod, mert gondolj csak bele mennyivel rosszabb lenne, ha egy ronda ismeretlen nő rusnya punciját nyaltad volna? Szerintem akkor már inkábba hugod, vagy te nem így érzed? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!