Hát ez HIHETETLEN. Igen, eltaláltad!!! Eszméletlen. Nem térek magamhoz. Ekkora tehetséget még nem láttam.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 22. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 18:05
menjetek a picsába! egész idáig beteg voltam, meg főztem, most meg el kell mennem, és nem tudok 6ezer hszt elolvasni...ti normálisak vagytok? addig jutottam, hogy charlotte feltett egy képrejtvényt...válaszom: velencei tavon olvadó, torlódó jégtömbök...csillanó napfénnyel...majd megkeresem a megoldást...beírtad már egyáltalán? vagy megfejtettétek?...este benézek...szeretnék benézni pontosabban
a kék ingecskés,meggyviraggal inkább passzol hozzád
most esik le! hogy tudtál ennyi fotót beszúrni egyszerre, hiba nélkül?
mondjuk a rózsaszin szoknyás, alul :)
fel nem foghatom, mi történt a férfiszemekkel? hát nem csodálatosabb a test párnázottan? még a látványa is.
fel nem foghatom, mi történt a férfiszemekkel? hát nem csodálatosabb a test párnázottan? még a látványa is.
Pillém,melyikben ismersz magadra?
a nagyapám hagyatékában találtam,mindig is voltak szép nök,csak a szépségideál változik...
hát nem?
ha más nem is akad kezeink közé, az első ölbe belecsusszanni...
még nem fordult elő h unatkoztam volna de lehet inkább vmi mást dugnék fel ilyen esetben
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
jaj, rumi!
igazán kedves vagy, hogy helyrepofoztad!
igazán kedves vagy, hogy helyrepofoztad!
remélem, soha életben nem kell ilyen unalmas bulin részt vennem
menjetek a picsába! egész idáig beteg voltam, meg főztem, most meg el kell mennem, és nem tudok 6ezer hszt elolvasni...ti normálisak vagytok? addig jutottam, hogy charlotte feltett egy képrejtvényt...válaszom: velencei tavon olvadó, torlódó jégtömbök...csillanó napfénnyel...majd megkeresem a megoldást...beírtad már egyáltalán? vagy megfejtettétek?...este benézek...szeretnék benézni pontosabban
lányok,egy tipp,ha unatkoztok egy bulin:
jó éjt, kedves rumi :)
azért még működik memoárom :) már azt hittem, rozsdásodott. undergroundnak túl lágy megnevezés :)
hirtelen nem emlékszem pontosak, ők énekelték az ... erdős péter, k.a.-t?
nagyon aranyos:))))
ok,szia
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 17:16
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Na most mennem kell. További szép estét mindenkinek.
Bocsi bb, tényleg nem sokáig értem rá, de talán majd máskor. Akkor kitárgyaljuk ezt a gyümölcs dolgot :)
Bocsi bb, tényleg nem sokáig értem rá, de talán majd máskor. Akkor kitárgyaljuk ezt a gyümölcs dolgot :)
rossz ez így...mikor vágyakoztok egymás után,kettesben vagytok és legszívesebben egymásnak esnétek(pl.a teremben múltnap kettesben maradtunk de csak a vasakat markolhattam)azért nagyon tiltott mert a párom nagyon féltékeny rá...(igaz másra is ugyhogy mindegy)
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 17:12
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 22. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ezek szerint Ő is a te tiltott gyümölcsödre vágyakozik:)
Ez jó jel, amúgy szerintem olyan nincs, hogy nagyon tiltott. Vagy tiltott vagy nem, ebben nincsenek fokozatok :)
Ez jó jel, amúgy szerintem olyan nincs, hogy nagyon tiltott. Vagy tiltott vagy nem, ebben nincsenek fokozatok :)
találtam egy nagyon aranyos, kedves versikét, megosztanám veletek:
öregsam : Bogárálom
Apró bogár
szárnya zizzen
zümmög, hümmög
párja nincsen
réten fűben
hol találom
virág szirmon
egyre várom
szárnyam ékes
hátam fényes