Rumi,kedves hogy aludtál?
jó reggelt
mosolygós jóreggelt!
Fúbazz, nagy bajban van az urad, mert nekem azt mondta az Andris tegnap éjjel, hogy lecserélné a családját ránk. Hopp, az én uram is bajban van...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 22:34
inkább az etetővedert húzom bé a fejimbe, hogy vizuálisan se izgasson...már tényleg csak a hely fenntartása miatt megyek el, még a végén valami plázacicás ájtatós manó ráugrik andrisra...szóval csukott szemmel őrizem magunknak...neked meg nekem:):):):)
uram ki van akadva, valamelyik este azt találtam mondani, hogy lecserélném őt andrisra...azóta olykor-olykor megkérdi: hajós alfréd barátod megvan még?
uram ki van akadva, valamelyik este azt találtam mondani, hogy lecserélném őt andrisra...azóta olykor-olykor megkérdi: hajós alfréd barátod megvan még?
inkább az etetővedert húzom bé a fejimbe, hogy vizuálisan se izgasson...már tényleg csak a hely fenntartása miatt megyek el, még a végén valami plázacicás ájtatós manó ráugrik andrisra...szóval csukott szemmel őrizem magunknak...neked meg nekem:):):):)
uram ki van akadva, valamelyik este azt találtam mondani, hogy lecserélném őt andrisra...azóta olykor-olykor megkérdi: hajós alfréd barátod megvan még? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 22:29
uram ki van akadva, valamelyik este azt találtam mondani, hogy lecserélném őt andrisra...azóta olykor-olykor megkérdi: hajós alfréd barátod megvan még? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ilyen egy jóbarát *meghatódás ON*
Ugyanezen honlapon a pánikkarabínert ajánlom arra az esetre, ha mégis úgy érzed, hogy ráveted magad Andrisra. Legjobb lesz, ha rögzíted magad egy vastag oszlophoz.
Ugyanezen honlapon a pánikkarabínert ajánlom arra az esetre, ha mégis úgy érzed, hogy ráveted magad Andrisra. Legjobb lesz, ha rögzíted magad egy vastag oszlophoz.
Ilyen egy jóbarát *meghatódás ON*
Ugyanezen honlapon a pánikkarabínert ajánlom arra az esetre, ha mégis úgy érzed, hogy ráveted magad Andrisra. Legjobb lesz, ha rögzíted magad egy vastag oszlophoz. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 22:26
Ugyanezen honlapon a pánikkarabínert ajánlom arra az esetre, ha mégis úgy érzed, hogy ráveted magad Andrisra. Legjobb lesz, ha rögzíted magad egy vastag oszlophoz. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
asszem már a legelső szám előtt bealszom...inkább ma éjjel le sem fekszem...hogy kellőképpen álmos legyek holnap...és felveszem a fülvédőmet, hogy ne halljak semmit
klikk ide, és azon belül fülvédő
klikk ide, és azon belül fülvédő
asszem már a legelső szám előtt bealszom...inkább ma éjjel le sem fekszem...hogy kellőképpen álmos legyek holnap...és felveszem a fülvédőmet, hogy ne halljak semmit
klikk ide, és azon belül fülvédő (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 22:18
klikk ide, és azon belül fülvédő (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnyugtatna, ha megígérnéd, hogy bealszol a legjobb számnál.
Megnyugtatna, ha megígérnéd, hogy bealszol a legjobb számnál.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 22:16
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
jólvannaaaa, nem akartam, hogy ríjjál.....majd nem élvezem annyira holnap én sem, jó? majd kicsit unatkozom közben...meg nézelődök a sorokban, meg reszelem a körmömet
jólvannaaaa, nem akartam, hogy ríjjál.....majd nem élvezem annyira holnap én sem, jó? majd kicsit unatkozom közben...meg nézelődök a sorokban, meg reszelem a körmömet
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 22:13
B+ ezen a számon mindig elbőgöm magam.
Teeeeee, mocsok mázlista, holnap gondolj rám és miközben Andrisunk búgó hangját élvezed, morzsolj el egy könnyet értem, ha már nekem nem adatik meg a kiváltság.
Teeeeee, mocsok mázlista, holnap gondolj rám és miközben Andrisunk búgó hangját élvezed, morzsolj el egy könnyet értem, ha már nekem nem adatik meg a kiváltság.
B+ ezen a számon mindig elbőgöm magam.
Teeeeee, mocsok mázlista, holnap gondolj rám és miközben Andrisunk búgó hangját élvezed, morzsolj el egy könnyet értem, ha már nekem nem adatik meg a kiváltság. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 22. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 21:46
Teeeeee, mocsok mázlista, holnap gondolj rám és miközben Andrisunk búgó hangját élvezed, morzsolj el egy könnyet értem, ha már nekem nem adatik meg a kiváltság. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 22. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
asszem inkább holnap este nyalok segget, csak nem a charlotte-ét
"...Ülnek a polcon ők. És néznek,
mint dekormackók a csecsebecse-boltban.
Akkor is látnak, amikor szépnek
talál egy pasi. És ülnek ottan
kisimult arccal és lesik, hogy lesz-e
az este végén egy újabb esély,
hogy két hónap múlva reményed vesztve
a barátnődnek majd sírva mesélj
az elmondhatatlanról, elcsukló hangon.
Ők már értik, mi zajlott itt bent:
eggyel többen ülnek a polcon
s az új fiú addigra elmondott mindent
Hogyan kerülnek oda, a polcra?
Egy perc, két hónap és egy durva hét.
Legtöbbjük mintha csak egy pormacska volna,
nem tudják, hányan is lesznek még."
asszem inkább holnap este nyalok segget, csak nem a charlotte-ét
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 19:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kinyalhatja a seggem a büdös csaló!!!
ÁÁÁÁÁ nem, csak csírájában elfojtom a hasonló próbálkozásokat
naon kemény vagy ma, charlotte! :)
szép éjszakát mkinek
Kinyalhatja a seggem a büdös csaló!!!
további kellemes szórakozást,jóéjt!
akkor most te nyalsz,vagy ö?(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez HIHETETLEN. Igen, eltaláltad!!! Eszméletlen. Nem térek magamhoz. Ekkora tehetséget még nem láttam.
no, mi lészen a jutalma?
kedves parám :) először arra a képre gondoltam én is, de... túlságosan szép... :)

Gennyzsakszem

Cindy Dollar