Hopp, már vetődöm is.
Kösziiiiii (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösziiiiii (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt!
Rossz hatással van rám a GG.
Tegnap egy mesekönyvben pipacsbaba helyett picsababát olvastam.
Álmomban pedig egy nagyon szép puncit nyaltam-faltam. Ami okés is lenne. Na de a hugomét???
Rossz hatással van rám a GG.
Tegnap egy mesekönyvben pipacsbaba helyett picsababát olvastam.
Álmomban pedig egy nagyon szép puncit nyaltam-faltam. Ami okés is lenne. Na de a hugomét???
jóétvágyat!
nagyon jól
Neked?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
reggeli ma elmarad??
Szép jó reggelt mindenkinek.
Remélem jól telt az éjszaka:)
Remélem jól telt az éjszaka:)
RUMI,HOGY ALUDTÁL?HA BELILULOK IS MEGTUDOM MOST MÁN NNNNAAA
2X KÉRDEZTEM
2X KÉRDEZTEM
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
láttam:):):):)
miért nem ír a borítékomra?
egyébként, ha nem para ír oda meg sem nézem:)leginkább már csak a nappalisok hsz-eit nézem, főleg, ha kevés időm van
egyébként, ha nem para ír oda meg sem nézem:)leginkább már csak a nappalisok hsz-eit nézem, főleg, ha kevés időm van
láttam:):):):)
egyébként, ha nem para ír oda meg sem nézem:)leginkább már csak a nappalisok hsz-eit nézem, főleg, ha kevés időm van (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 08:03
egyébként, ha nem para ír oda meg sem nézem:)leginkább már csak a nappalisok hsz-eit nézem, főleg, ha kevés időm van (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
Prune,vki keresett a bugyi nélkül topicban
itt van mellettem
11746!
Prune,vki keresett a bugyi nélkül topicban
te leszel at álszentek Teréz anyája...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 07:57
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor ezt most felfogom terézanyaságnak:):):) minimum két embernek megszépítettem a reggelét...mosolyogva kezdődik a napjuk:):):):):)
basszus, a végén még tényleg szentté avatnak:)
Jó reggelt mindenkinek.
Puszi a lányoknak, pacsi a fiúknak... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor ezt most felfogom terézanyaságnak:):):) minimum két embernek megszépítettem a reggelét...mosolyogva kezdődik a napjuk:):):):):)
jesszus, hihetetlenül béna vagyok:):):)
jóregg!:):):):):)
találtam egy álláshirdetést...ha valaki munkanélküli lenne:)
[img ]http://kepfeltoltes.hu/thumb/061123/1978_kobanyai_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg743732150" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />
[/img]
találtam egy álláshirdetést...ha valaki munkanélküli lenne:)
[/img]

Gennyzsakszem

Frikazoid