naná, hát ez egyértelmű, hoyg nem a pasid jóbarátjára gondoltál :):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 24. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 12:27
persze, a barátra...csak igazából nem is értem, hogy milyen barátra gondol...de úgy értelmeztem, hogy a pasim az egyik jóbarátom meg én
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 24. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
1864. 11. 24.
Megszületett Henri de Toulouse-Lautrec francia festő, a francia posztimpresszionizmus képviselője (Pár a bárban, A Moulin-Rouge).
Megszületett Henri de Toulouse-Lautrec francia festő, a francia posztimpresszionizmus képviselője (Pár a bárban, A Moulin-Rouge).
persze, a barátra...csak igazából nem is értem, hogy milyen barátra gondol...de úgy értelmeztem, hogy a pasim az egyik jóbarátom meg én
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 24. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
1864. 11. 24.
És kire, mire szavaztál kedves Szilva? Megtudhatjuk, vagy titok?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 24. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 12:19
most szavaztam harmadszorra a heti szavazásban:):):)
persze, hogy kijönnek irtó nagy nézettségi mutatók a gg-n
Szia Prune... Már én is szavaztam vagy kétszer, egyszerűen csábítanak azok a kis ürs lukak
Most elmegyek unokahugizni, szerintem legközelebb vasárnap látlak Titeket... Hagyni ám nekem is a Tigrisből! Puszi, pacsi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 24. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 12:19
Most elmegyek unokahugizni, szerintem legközelebb vasárnap látlak Titeket... Hagyni ám nekem is a Tigrisből! Puszi, pacsi
Wild, nézd meg ezt a Cicát:) Szerinted ennek egy ember elég lehet? Szerintem nem :)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 24. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 12:00
Ha jól bánsz a nagymacskával és sokat táplálod szájon keresztül sűrített tejjel akkor nem lesz éhes éjjel és nem kell semmitől sem tartanod majd!
Ha jól bánsz a nagymacskával és sokat táplálod szájon keresztül sűrített tejjel akkor nem lesz éhes éjjel és nem kell semmitől sem tartanod majd!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 11:52
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nemtudom srácok, lehet félnék éjszaka, hogy egy rossz mozdulatra elharapja a torkomat, vagy leharapja valami másomat :)
Hát nemtudom srácok, lehet félnék éjszaka, hogy egy rossz mozdulatra elharapja a torkomat, vagy leharapja valami másomat :)
Ha logikus az elosztás, rendelkezik 2 párral...
Jaj ám, ahogy elnézem, jutna a melleből mindenkinek
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 11:44
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is rohanok az engedélyért...
Rumit meg dumáljuk rá , hogy tobja be a közösbe a kis tigrincsét!
Én is rohanok az engedélyért...
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hola Horse! Részemről ha kell is ilyen, rohanok és kiváltom
Végre egy képrejtvény, amit ki lehet találni
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Halihó
Ez lehet hogy azért van mert néha munkát is kell imitálni...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 11:09
Ez lehet hogy azért van mert néha munkát is kell imitálni...
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondja már meg nekem valaki, hogy miért van az, hoyg a nappaliban alig van valaki napközben. Reggelente meg győzöm végigolvasni az esti termést:) Arról nem is beszélve hogy a hétfő délelőttjeim is arra mennek rá, hogy a hétvégi postokat végignyálazom, vagy nyáladzzom? Na mindegy :)
Mondja már meg nekem valaki, hogy miért van az, hoyg a nappaliban alig van valaki napközben. Reggelente meg győzöm végigolvasni az esti termést:) Arról nem is beszélve hogy a hétfő délelőttjeim is arra mennek rá, hogy a hétvégi postokat végignyálazom, vagy nyáladzzom? Na mindegy :)
Olybá tűnik ma nincs nagy élet a szobában.
Hali!Van itt Valaki?

Gennyzsakszem

viktor0327
Marika Hase