Na, mindenki elmenekült előlem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 14:44
Törölt felhasználó (21812)
Rám férne egy kis napsütés :-)))))
Meg bulizás :-)))))
Rám férne egy kis napsütés :-)))))
úgy látom, mégsem megyünk. horzi eltűnt...
nem látta valaki? vagy lehet, mindjárt csenget? :)
nem látta valaki? vagy lehet, mindjárt csenget? :)
meg lerészegedni
szia Charlotte
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 14:33
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szép délutánt, drágáim!
A rokonok elmentek addig sétálni, amíg alszik a gyerkőc, így van egy kis időm benézni kedvenc nappalimba. Látom, kellemesen telik a délután :-)
A rokonok elmentek addig sétálni, amíg alszik a gyerkőc, így van egy kis időm benézni kedvenc nappalimba. Látom, kellemesen telik a délután :-)
zord téli délután. felvegyünk téged is bébé felé? megyünk szolizni.
ezt csak úgy:
Szép délutánt, drágáim!
na,legalább leisszuk magunkat meg pirulhattok is közben
horzi! jer értem, induljunk bébéhez szolizni!
útbaesek pont :)
útbaesek pont :)
hú, de sokan lettünk :) :) :)
törökbálint. balatontól messze van, de... azért...
cuncus, hogy képzeled, hogy csak két korsó a mienk? (az első körben
, aztán jöhet a többi)
törökbálint. balatontól messze van, de... azért...
cuncus, hogy képzeled, hogy csak két korsó a mienk? (az első körben
, aztán jöhet a többi)
most mennem kell,mindenkinek kellemes delutant es remelhetoleg este benezek
nem, terem nincs itthon elvi okokból de a szolit barátok ingyen használhatják:)))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:51
Edzőtermed is van otthon, mert akkor komplett szolgáltatást is tudsz nyujtani.
Ha mondasz valmi jó bérlet árat akkor eljárnék hozzád gyúrni meg szolizni, persze cska ha a piaci ár feléért adodo a szolgáltatást és nem laksz messze tőlem!
Ha mondasz valmi jó bérlet árat akkor eljárnék hozzád gyúrni meg szolizni, persze cska ha a piaci ár feléért adodo a szolgáltatást és nem laksz messze tőlem!
gondoltam tán azért választottad a neved mellé:))))
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Edzőtermed is van otthon, mert akkor komplett szolgáltatást is tudsz nyujtani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
nekem van itthon de szívesen odaaom használatra....:))
errol mar hallottam egy igen jo elmeletet.Es igazad van.Most mar megvan a magyarazat:minel tobbszor bebaszni =>sok szex :DDDD
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A fejfájást meg a sex elmulasztja, úgyhogy nincs gond!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:44
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
komoly munka all a hatam mogott :D
ennel tobb is legurul,ha jo a tarsasag, csak sajnos masnap van a baj az iszonyatos fejfajassal
ennel tobb is legurul,ha jo a tarsasag, csak sajnos masnap van a baj az iszonyatos fejfajassal
Nem.Szuz vagyok.De miert kerded?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:47
Cuncus skorpió jegyben születtél?
Cuncus skorpió jegyben születtél?
2006. 11. 25. szombat 13:44
ennel tobb is legurul,ha jo a tarsasag, csak sajnos masnap van a baj az iszonyatos fejfajassal (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:41
ennel tobb is legurul,ha jo a tarsasag, csak sajnos masnap van a baj az iszonyatos fejfajassal (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
hova fog ennyi beléd férni?

Gennyzsakszem

bustamecanica
Lucy S