az elefántosat pasival ismerem:)))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem a "familiárisan hiperimpregnált" tetszett a legjobban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:48
Törölt felhasználó (62015)
az elefántosat pasival ismerem:)))
[# eljen]
de míg a drágám nem jön mi belemelegedhetnénk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:40
Ja nem, ezt én olyan felismerés (felvilágosodás?) szintjén értettem...
mint az uristen@menny.hu-ban a "Mózes? Há' Mózes vagyok! MÓZES VAGYOK!!! Há' szó'jon hangosan az ének..." :D:D:D
mint az uristen@menny.hu-ban a "Mózes? Há' Mózes vagyok! MÓZES VAGYOK!!! Há' szó'jon hangosan az ének..." :D:D:D
pedi van még 2, amit utálok!
Te Surda, ezeket a "Hiperimpregnáltakat" szerinted mivel itatják át? Vagy mire jó az impregnáltságugk?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
mondom én! nem cépété vagy Te, hanem CPG!
küldtem
Szerintem se jó téma.
Van egy két dolog, amit el tudnék mondani ezzel kapcsolatban, de ez nem az a hely szerintem. Nekem személy szerint semmi bajom velük. De tény hogy ha már vicc akkor legyen az, de ne rontsunk tocább a dolgon főleg, ne ilyen szóviccekkel.
Erről pedig ennyi is sok volt.
Van egy két dolog, amit el tudnék mondani ezzel kapcsolatban, de ez nem az a hely szerintem. Nekem személy szerint semmi bajom velük. De tény hogy ha már vicc akkor legyen az, de ne rontsunk tocább a dolgon főleg, ne ilyen szóviccekkel.
akit pedig netán megbántottam elnézést!
(ui: aki szereti a viccet az nem bánja, h Ő a vicc tárgya - úgyhogy leesett a vérnyomásom tőccsetek 1 KVt)
mármint erre:
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:37
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem se jó téma.
impregnálhatnánk magunkba egy kis sört vagy némi páleszt!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:30
Te Surda, ezeket a "Hiperimpregnáltakat" szerinted mivel itatják át? Vagy mire jó az impregnáltságugk?
KVt ilyenkor? Papa, ilyenkor mar az ember a masodik harmadik sorenel kellene tartson :)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:40
(ui: aki szereti a viccet az nem bánja, h Ő a vicc tárgya - úgyhogy leesett a vérnyomásom tőccsetek 1 KVt)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
drágám nagyon kényeztetsz ma!
csók érte!
máris jobban érzem magam.
most már egymást érezzük jól!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:43
csók érte!
máris jobban érzem magam.
most már egymást érezzük jól!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kicsit elkéstél vele wilimas röné úr!
Lassan már egy hónapja volt halloween!
Abból is a H20!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 11:20
Lassan már egy hónapja volt halloween!
Abból is a H20!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Nna, megmutatom nektek is, hogy milyen szép kést kaptam anyukámtól. ^_^
Hát ha már impregnálás, az ha jól tudom óv valamitől. Márpedig a sör nem sok mindentől véd, mivel még vízhajtó is. A pálinka akkor már ezerszer jobb.
Szóval akkor rendeljek? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval akkor rendeljek? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
én 1 kV-t kértem!
azaz egy kilovoltot! :-)))
Te tőccsed a sört barátom!
nekem bildivel úgyis el kell bújnom, mert Charlotte ki fog nyírni!
vagy rögtön ránk veti magát 3.nak! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:42
vagy rögtön ránk veti magát 3.nak! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
KVt ilyenkor? Papa, ilyenkor mar az ember a masodik harmadik sorenel kellene tartson :)
en a B variansra tippelek :D
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:47
én 1 kV-t kértem!
vagy rögtön ránk veti magát 3.nak!
vagy rögtön ránk veti magát 3.nak!

Gennyzsakszem

Amanda Knoxx