Itt mindenki egyenlő!!
(persze néhányan egyenlőbbek a többieknél ;-)
Jaj, egyenruháról beugrott a kék műanyag iskolaköpeny. Nálunk még gimiben is kötelező volt (1 évig ha jól emlékszem).
Nem utáltam, de nem is szerettem... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 08:56
(persze néhányan egyenlőbbek a többieknél ;-)
Jaj, egyenruháról beugrott a kék műanyag iskolaköpeny. Nálunk még gimiben is kötelező volt (1 évig ha jól emlékszem).
Nem utáltam, de nem is szerettem... (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Charlotte. Köszi a tornát, fontos a reggeli testmozgás.
Látom kapott mindenki egyenruhát a szobában, örülök neki :)
Látom kapott mindenki egyenruhát a szobában, örülök neki :)
Te Charlotte, nem vagyok biztos a dologban, de a Mrs. Robinson az nem Simon & Garfunkel szám? Na nem mintha kötözködni akarnék, csak pont tegnap este volt a Diploma előtt a tv-ban :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 21:38
Törölt felhasználó (21812)
Come together, A hard day's night, Can't buy me love, Hey Jude, Strawberry fields forever, Mrs. Robinson. Meg még azért van néhány persze...
És a Yesterday-en is sírtam persze, amikor elhagytak.
És a Yesterday-en is sírtam persze, amikor elhagytak.
Szia Charlotte. Köszi a tornát, fontos a reggeli testmozgás.
Látom kapott mindenki egyenruhát a szobában, örülök neki :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 08:54
Látom kapott mindenki egyenruhát a szobában, örülök neki :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy gyors reggeli torna és meditáció?
Nahááááááát, egy rég nem látott lakó!!!
Szijjjjjjaaaaaaa
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 08:54
Szijjjjjjaaaaaaa
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Ha komolyan rossz a kedvem (a "depi" szót, és a depresszió fogalmával való felelőtlen dobálózást nem állhatom (a depresszió, nem egy egyszerű állapot, egy kedv, hanem egy betegség)), akkor semmi.
Ha szimplán nincs inger, akkor lényegében bármi ami nagyobb élményt ad. Persze többnyire valami mutuális akció. (méginkább dikció)
Ha szimplán nincs inger, akkor lényegében bármi ami nagyobb élményt ad. Persze többnyire valami mutuális akció. (méginkább dikció)
Ha komolyan rossz a kedvem (a "depi" szót, és a depresszió fogalmával való felelőtlen dobálózást nem állhatom (a depresszió, nem egy egyszerű állapot, egy kedv, hanem egy betegség)), akkor semmi.
Ha szimplán nincs inger, akkor lényegében bármi ami nagyobb élményt ad. Persze többnyire valami mutuális akció. (méginkább dikció) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha szimplán nincs inger, akkor lényegében bármi ami nagyobb élményt ad. Persze többnyire valami mutuális akció. (méginkább dikció) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy gyors reggeli torna és meditáció?
Kötelező beköszönés: jó reggelt!
Délben jövök, de újra csak beköszönni, mert megint dolgom akadt.
Délben jövök, de újra csak beköszönni, mert megint dolgom akadt.
Jóreggelt kívánok a kedves szobalakóknak.
Szep jo napot
1942. November 27. (64 éve történt)
Seattle-ben megszületett Jimi Hendrix gitáros.
Ő volt az első olyan gitáros, aki nemcsak ujjaival volt képes csodákat művelni, hanem nyelvével és fogával is gitározott. Zenéjében sajátságosan ötvözte a bluest, a rockot és a rhythm and bluest, valamint a fekete és mexikói folkot. (meghalt: 1970-ben)
1997. November 27. (9 éve történt)
Sydneyben eltemették Michael Hutchence-t, az INXS zenekar volt énekesét.
Seattle-ben megszületett Jimi Hendrix gitáros.
Ő volt az első olyan gitáros, aki nemcsak ujjaival volt képes csodákat művelni, hanem nyelvével és fogával is gitározott. Zenéjében sajátságosan ötvözte a bluest, a rockot és a rhythm and bluest, valamint a fekete és mexikói folkot. (meghalt: 1970-ben)
1997. November 27. (9 éve történt)
Sydneyben eltemették Michael Hutchence-t, az INXS zenekar volt énekesét.
Hidd el,ezt a nyelvet értem, és beszélem is, néha...
Tennap este egy fél üveg pálinka után ledőltem, azthittem az eléggé jó altató... tévedtem...
Tennap este egy fél üveg pálinka után ledőltem, azthittem az eléggé jó altató... tévedtem...
Jó reggelt Kárpát medence!
Újabb nap, űjabb hét kezdete. Sikeresn harcot mindenkinek!
Újabb nap, űjabb hét kezdete. Sikeresn harcot mindenkinek!
Affene nem tudok aludni... itt mindenki szundít?
asszittem te hívtad fel:(:(:( legyél nagyon figyelmes hozzá, én is az leszek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 23:18
Te, felhívtad műsorszünetben az Andrist és mondtál neki valamit? A második részben nem szólalt meg...
:-(
:-(
Te, felhívtad műsorszünetben az Andrist és mondtál neki valamit? A második részben nem szólalt meg...
:-( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
:-( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
találtam egy ágyat a nappaliba:)
nagy duzzogva,mi?
megyek megpróbálok enni vmit de ezektől a lepkéktől nehéz lesz....később benézek
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
megyek megpróbálok enni vmit de ezektől a lepkéktől nehéz lesz....később benézek
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Jamie Samson