SZerbusztok!
ma mennyi a házi feladat?
ma mennyi a házi feladat?
el leszel vesszőzve!
mikor megjössz a vesszőmmel a fenekedre verek! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Ne haragudj, drága, hogy becsaptalak, de az úgy volt, hogy ideültem köszönni, aztán jött valami téma és szokás szerint itt ragadtam egy órát. De jó, hogy nem voltál, mert akkor két-három órát ragadtam volna itt. Délben sem akartam maradni, de aztán jöttél te, a többit már ismerjük...
És most sem kéne itt lennem.
Nem vagyok normális!!!
És most sem kéne itt lennem.
Nem vagyok normális!!!
erről jut eszembe! Vadorzó ritkán jár felénk.
szerintem a buszsofőrös dolog vmikor 7végén lehetett, mert azért huszonvalahány oldalt nem mindig olvasok végig, de érdekel, h miért is kaptad ezt a titulust?
szerintem a buszsofőrös dolog vmikor 7végén lehetett, mert azért huszonvalahány oldalt nem mindig olvasok végig, de érdekel, h miért is kaptad ezt a titulust?
képet nekem is igértél
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 17:34
Törölt felhasználó (62015)
kellemes estét mkinek nem tudom mikor leszek megint,legyetek jók vagy rosszak kinek mi jó:))) Prune, este készülnek a képek holnap már láthatsz minden oldalról:)))előtte ne egyél nehogy visszajöjjön
na persze!
ha be ül az ölembe már úccse akar másübe menni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ha be ül az ölembe már úccse akar másübe menni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
mindig úgy élj, hogy ha életed filmje lepereg előtted ne tudd eldönteni, hogy kaland- vagy pernófilm amit láttál!
hé ariadne segíccs, mert én elveszítettem a fonalat!
Az igazán nagyok a művészetük után is nagyok maradtak, nem kellet maghalni hozzá, h a nagyságuk ne múljon el!
Ld. Puskás, vagy Papp Laci. Ők művészek is voltak ám! (Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 22:32
Ld. Puskás, vagy Papp Laci. Ők művészek is voltak ám! (Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
De így azok is maradtak... De ez csak magánvélemény, nem kell felháborodni
pedig má vettem elő a coltot, h lőjjek! méghogy Jimmy nagy!
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
szereti nyaldosni a Szilva levét!
ez meg pontgyűjtés gyanús!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 23:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
Admin
Cijaaaa :) Ezer meg egy...Miujs?
(bocsi az offért)
(bocsi az offért)
én Tőled akarom megtanulni a (kép be)szúrást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 23:09
Látom, téged is elkapott a képbeszúrási gépszíj.
Nagyon helyes!
Nagyon helyes!
láttam én ott egy két nekünk való helyet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 00:20
Hát nem gyönyörű itt?
Van kedvenc országotok, városotok? -Csehország, Budojevice
Van, ahová gyakran visszajártok, mert annyira tetszik? -ld előbb
Ki lakik jelenleg is a szülővárosában? -én nem
Ki költözött nagyon messze? -pl Te
Ha most elmehetnétek 2 hétre bárhová, hová mennétek? -2 hétre? Bulgária
Mi az a hely, amit mindenképpen meg akartok látogatni életetek során? -talán Spanyolország, de annyi szép hely van a világon, ilyen pl. Dél Amerika az Andokkal (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 00:22
Mi az a hely, amit mindenképpen meg akartok látogatni életetek során? -talán Spanyolország, de annyi szép hely van a világon, ilyen pl. Dél Amerika az Andokkal (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kedvenc országotok, városotok?
Van, ahová gyakran visszajártok, mert annyira tetszik?
Ki lakik jelenleg is a szülővárosában?
Ki költözött nagyon messze?
Ha most elmehetnétek 2 hétre bárhová, hová mennétek?
Mi az a hely, amit mindenképpen meg akartok látogatni életetek során?
Van, ahová gyakran visszajártok, mert annyira tetszik?
Ki lakik jelenleg is a szülővárosában?
Ki költözött nagyon messze?
Ha most elmehetnétek 2 hétre bárhová, hová mennétek?
Mi az a hely, amit mindenképpen meg akartok látogatni életetek során?
ki költözött nagyon messze? nem a te farkadtól, teeee! hanem a születési helyétől
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:02
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kedvenc országotok, városotok? -Csehország, Budojevice
Mi az a hely, amit mindenképpen meg akartok látogatni életetek során? -talán Spanyolország, de annyi szép hely van a világon, ilyen pl. Dél Amerika az Andokkal
Mi az a hely, amit mindenképpen meg akartok látogatni életetek során? -talán Spanyolország, de annyi szép hely van a világon, ilyen pl. Dél Amerika az Andokkal
a geográfus buszsofőr irtó régi...onnan jött, hogy rumi mondta egyszer, hogy ő a legalkalmasabb a találkozási pontunk kiszámítására, erre vad megkérdezte, hogy tán buszsofőr? és valaki még, hogy geográfus (nem esküszöm, hogy én)? ebből lett a geográfusbuszsofőrerdőmester rumi
amit írsz az igaz, de a barma nem magáért megy nyaralni hanem azért, h mit mondanak mások???
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 28. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 08:54
Nincs igazad kedves Charlotte! Mert bár a kertben, sőt a panelban a nyolcadik emeleti erkélyen is süt a nap és van sör. Azzal nem túl jó eldicsekedni az ismerősöknek.
Gondolj csak bele amikor mindenki azzal henceg, hogy merre járt, akkor a telek elég lelombozó, bezzeg Görögország tengerpart pálmafák meg minden. Az tuti nyerő. Mégha egy percre se szakadtak el az asztaltól meg az ágytól.
Gondolj csak bele amikor mindenki azzal henceg, hogy merre járt, akkor a telek elég lelombozó, bezzeg Görögország tengerpart pálmafák meg minden. Az tuti nyerő. Mégha egy percre se szakadtak el az asztaltól meg az ágytól.
nocsak nocsak, ez elég ismerősnek tűnik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 28. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 08:58
Velencében háromszor voltam karneválon, egyszer pedig nyáron. Piszok olcsón csinált oda utat egy ismerősnek az ismerőse (az igaz, hogy hajnalban indultunk és a buszon aludtunk oda-vissza, de fiatal koromban ez nem volt olyan megerőltető).
Én is nagyon szeretem Velencét.
Én is nagyon szeretem Velencét.
ez tény és való! De hidd el Surda, ma már többen mennek divatból ide vagy oda nyaralni, mintsem azért, hogy a táj vagy hely szépségét nevezetességeit lássák. A legtöbb embernek mindegy hova megy, mert sör meg tenger a legtöbb helyen van. De cél, hogy eldicsekedhessenek vele,
Ennyi :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 28. kedd 12:07
Ennyi :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 28. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
amit írsz az igaz, de a barma nem magáért megy nyaralni hanem azért, h mit mondanak mások???

Gennyzsakszem

szootyi
Jerry