ezek szerintem olyan hazugságok, amik megbocsáthatóak, mert csak örömet okoztak...minden gyereknek a jézuska hozza az ajándékot egy darabig, nekem is ő hozta, sose haragudtam a szüleimre, mert "hazudtak"...másban pedig sosem hazudok a gyerekeimnek
cpt-nek pedig: mi falun lakunk, itt mások a gyerekek, ha kinevetik érte, akkor a gyerekem tudni fogja, hogy mi a helyzet, és ha szól, hogy gúny tárgya lett, akkor megbeszélem vele
de érvem is van a fontosságát illetően: van egy mostohalányom is, aki sajna siket, nála egészen 14 éves korig kihúzódott ez a mese dolog (mivel siket nem volt nehéz, nem kellett tartani az elszólásoktól)...van egy fantasztikus képsorozatunk, ahogyan egy budmil táskának örül...és azután sosem örült úgy semminek...és nem kérte számon tőlünk sosem, hogy miért hazudtunk (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 08:30
cpt-nek pedig: mi falun lakunk, itt mások a gyerekek, ha kinevetik érte, akkor a gyerekem tudni fogja, hogy mi a helyzet, és ha szól, hogy gúny tárgya lett, akkor megbeszélem vele
de érvem is van a fontosságát illetően: van egy mostohalányom is, aki sajna siket, nála egészen 14 éves korig kihúzódott ez a mese dolog (mivel siket nem volt nehéz, nem kellett tartani az elszólásoktól)...van egy fantasztikus képsorozatunk, ahogyan egy budmil táskának örül...és azután sosem örült úgy semminek...és nem kérte számon tőlünk sosem, hogy miért hazudtunk (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Tökéletesen egyetértek veled,csak nem akartam Prune nevelési módszereibe beleszólni.
Mindenesetre elgondolkodtató mi a nagyobb csalódás egy gyerek számára:hogy nincs jézuska,avagy a szülei hazudtak neki...
Mindenesetre elgondolkodtató mi a nagyobb csalódás egy gyerek számára:hogy nincs jézuska,avagy a szülei hazudtak neki...
Jó regg....(ásítás)....elt!
ki mit isz?
Hát ha lehet én kérnék egy dupla kávét, tejjel és cukorral az álmosság ellen.
Meg mellé egy dupla rumot fejfájás ellen :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg mellé egy dupla rumot fejfájás ellen :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Rumból milyet? mellesleg én inkább egy konyakot ajánlanék a kávé mellé...
Jó lesz konyak is:)
Ha csak az van raktáron, vagy akár valami jófajta Brandy-vel si beérem, nem muszály konyaknak lennie, csak ne Napoleon legyen :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 09:27
Ha csak az van raktáron, vagy akár valami jófajta Brandy-vel si beérem, nem muszály konyaknak lennie, csak ne Napoleon legyen :) (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Rumból milyet? mellesleg én inkább egy konyakot ajánlanék a kávé mellé...
szinte minden van, az a kérdés, mit kérsz,van Qarelin is...
fejfájásra mindig is a szex volt a legjobb orvosság:) nincs titkárnőd?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 09:20
Hát ha lehet én kérnék egy dupla kávét, tejjel és cukorral az álmosság ellen.
Meg mellé egy dupla rumot fejfájás ellen :)
Meg mellé egy dupla rumot fejfájás ellen :)
tablettát nem veszek be. De ha lehet választani, akkor most jól esne egy kis Metaxa. Mondjuk 3 csillagos.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs titkárnőm, de ha lenne, akkor is biztos valami 70 éves fogatlan néni lenne, szóval akkor inkább fájjon a fejem évekig :):):)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 09:40
fejfájásra mindig is a szex volt a legjobb orvosság:) nincs titkárnőd?
ok, egy 3*os metaxa...
bocsánat parától!
Ő a rendészeti igazgató
Ő a rendészeti igazgató
Márpedig van:-)
És Én hozom a gyermekeimnek az ajándékot! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 08:30
És Én hozom a gyermekeimnek az ajándékot! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Tökéletesen egyetértek veled,csak nem akartam Prune nevelési módszereibe beleszólni.
mihelyts tudok jövök!
csak vannak ám gaz csábítóim! :-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 21:32
csak vannak ám gaz csábítóim! :-))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Tiltakozom!
Szerintem meg pont nem így van.
Összeért a társaság és örömmel jövünk ide. És szerintem mindenki lohol a géphez, hogy visszaolvasson, reagáljon, írjon.
Szerintem meg pont nem így van.
Összeért a társaság és örömmel jövünk ide. És szerintem mindenki lohol a géphez, hogy visszaolvasson, reagáljon, írjon.
mi általában úgyis váltjuk egymást.
én vagyok a nappalis (nappalos) műszak, Te a délutános
én vagyok a nappalis (nappalos) műszak, Te a délutános
Adjátok le az igényeket. Bár úgy is tudom azokat hivatalból.
Menjünk piálni Rumi, legfeljebb kicsit késik a karácsony.
Menjünk piálni Rumi, legfeljebb kicsit késik a karácsony.
???????????????
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
a francba! melyik korcsmában olvasgattok?
megyek utánnatok!
megyek utánnatok!
A pokol tornáca nevű kocsmában. Belépés csak tagságival. Én csak úgy besunnyogtam:-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Bernice