???????????????
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
a francba! melyik korcsmában olvasgattok?
megyek utánnatok!
megyek utánnatok!
A pokol tornáca nevű kocsmában. Belépés csak tagságival. Én csak úgy besunnyogtam:-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
nem péntek?
köd-szörda ... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 08:12
köd-szörda ... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt!
Megint köd van....
Megint köd van....
akkor hozzuk össze a Te lyányod az én fiammal és majd együtt félnek a télapótól, míg mi kufircolunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 08:14

Pille fia titokban gg-t néz, a tiéd úgy hiszi, hogy manók hozzák az ajándékot...
Az én gyerekem egyelőre fél a télapótól :-)
Az én gyerekem egyelőre fél a télapótól :-)
üdvözlünk Téged közöttünk!
(Ez egy válasz orre üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
aszem felénk azt bikadiónak nevezik
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 01. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 08:20

Általában, ha kemény magról van szó, akkor a csonthéjas gyümölcsök jutnak az eszembe:)
Bár ott is van kívétel, pl a papírhéjú dió :):):)
Bár ott is van kívétel, pl a papírhéjú dió :):):)

Surdi, kihagytad, hogy az autód szélvédőjére tapadva állandó díszként szállítasz engem:

Barátom, mi van, nálatok minden ami jobb vagy más mint az átlag az bika?
Kéne csinálni bikasört, vagy mondjuk ha van bikvér, ami bor, akkor a sör lehetne bikahugy :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Kéne csinálni bikasört, vagy mondjuk ha van bikvér, ami bor, akkor a sör lehetne bikahugy :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
adom is:
reggelire egy stampedli szilvalé, Baudweiserrel leöblítve.
aztán jöhet a kávé, mondjuk Segafredo.
ebéd elé portoricoi rum, utánra Staropramen Gránit.
vacsorára jöhet 12*os Metaxa, jóféle pezsgővel (mondjuk bébé féle arany cuvié).
igérem az üresüvegeket beteszem a fa alá! (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 09:51
reggelire egy stampedli szilvalé, Baudweiserrel leöblítve.
aztán jöhet a kávé, mondjuk Segafredo.
ebéd elé portoricoi rum, utánra Staropramen Gránit.
vacsorára jöhet 12*os Metaxa, jóféle pezsgővel (mondjuk bébé féle arany cuvié).
igérem az üresüvegeket beteszem a fa alá! (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Adjátok le az igényeket. Bár úgy is tudom azokat hivatalból.
Menjünk piálni Rumi, legfeljebb kicsit késik a karácsony.
Menjünk piálni Rumi, legfeljebb kicsit késik a karácsony.
hozzád közel eső településen kérdeztem az útirányt.
mire a válasz: "menjen egyenesen teljesen a pokolig, aztán ott forduljon jobbra. tehát a pokolnál jobbra!" (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 09:58
mire a válasz: "menjen egyenesen teljesen a pokolig, aztán ott forduljon jobbra. tehát a pokolnál jobbra!" (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)

A pokol tornáca nevű kocsmában. Belépés csak tagságival. Én csak úgy besunnyogtam:-)
folytassuk a tegnapi gondolatmenetet? nem küldtél szakanyagot még.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 10:03

Barátom, mi van, nálatok minden ami jobb vagy más mint az átlag az bika?
Kéne csinálni bikasört, vagy mondjuk ha van bikvér, ami bor, akkor a sör lehetne bikahugy :)
Kéne csinálni bikasört, vagy mondjuk ha van bikvér, ami bor, akkor a sör lehetne bikahugy :)

megtaláltam cpt kocsiját a neten
Surda, a nagy gond azzal van, hogy az anyagok nagyrésze nyomtatótt formában van meg. Ezért mondtam, hogy majd megbeszéljük, hogyan juttatom el hozzád:)
De még össze kell szednem, szóval ne izgulj, meg fogod kapni, csak még nem tudom, mikor és hogy :):):) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 10:14
De még össze kell szednem, szóval ne izgulj, meg fogod kapni, csak még nem tudom, mikor és hogy :):):) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Te szilva, vagy én látok rosszul, vagy a te képeid nagyon kicsik. Sajnos nincs itt a szemüvegem, de lehet ehhez a távcső is kevés lenne:)
Amúgy nagyon hasonló az enyém is, csak sokkal több lovat képzelj bele:):):) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy nagyon hasonló az enyém is, csak sokkal több lovat képzelj bele:):):) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos a tegnapi gondolatmenethez annyit fűznék hozzá, hogy egy jó márkanéva sörnek nagyon sokat hozhat a kasszába. Na persze most nem a bikahugyra gondolok. Meg nem is valami helyi nevezetességként megjelenő névre, mint mondjuk a "bajai tarkónb@szós" vagy hasonló finomságok.
Jut eszembe, itt kérek elnézést az összes bajaitól, és azoktól akiket ezzel megsértettem volna, de ez jutott először eszembe.
Szóval kellene valami ütős eredeti név.
Aztán el lehet kezdeni tervezni ezt a kéj plázát :):):) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 10:14
Jut eszembe, itt kérek elnézést az összes bajaitól, és azoktól akiket ezzel megsértettem volna, de ez jutott először eszembe.
Szóval kellene valami ütős eredeti név.
Aztán el lehet kezdeni tervezni ezt a kéj plázát :):):) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

kinek a pap, kinek a papné.
én a lyányát választom.
hé Charlotte, nem vagy véletlenül papnak a lyánya???
én a lyányát választom.
hé Charlotte, nem vagy véletlenül papnak a lyánya???
Neeem jobbra, max ott stop.
Ami hozzám jelenleg közel van az a fiókból történő zugivászat. Elő a 2 dekást. Éljen a macis vodka. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 10:13
Ami hozzám jelenleg közel van az a fiókból történő zugivászat. Elő a 2 dekást. Éljen a macis vodka. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)

hozzád közel eső településen kérdeztem az útirányt.
mire a válasz: "menjen egyenesen teljesen a pokolig, aztán ott forduljon jobbra. tehát a pokolnál jobbra!"
mire a válasz: "menjen egyenesen teljesen a pokolig, aztán ott forduljon jobbra. tehát a pokolnál jobbra!"
látom Horzi stoppolt és CPT felvette
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 01. péntek 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)