Ne tülekedj már, nem bírsz várni a sorodra?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
huh, alig fértem ide a sok loholótól
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 21:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Tiltakozom!
Szerintem meg pont nem így van.
Összeért a társaság és örömmel jövünk ide. És szerintem mindenki lohol a géphez, hogy visszaolvasson, reagáljon, írjon.
Összeért a társaság és örömmel jövünk ide. És szerintem mindenki lohol a géphez, hogy visszaolvasson, reagáljon, írjon.
Tiltakozom!
Összeért a társaság és örömmel jövünk ide. És szerintem mindenki lohol a géphez, hogy visszaolvasson, reagáljon, írjon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 21:19
Összeért a társaság és örömmel jövünk ide. És szerintem mindenki lohol a géphez, hogy visszaolvasson, reagáljon, írjon. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ugy tünik,lassan alabbhagy a nappali kezdeti lelkesedett,mindentbele hangulata
mostanában mindig lemaradok az itteni nyüzsiről
megyek zuhanyozni,az most jót fog tenni
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 21:19
megyek zuhanyozni,az most jót fog tenni
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
hát mire én is igazán ráérnék dumcsizni mki elvonul aludni:(((aztán egész éjjel nézek ki a fejemből
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
én még egy kicsit,szia bébé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 21:05
Törölt felhasználó (62015)
jó estét
van itt valaki?
van itt valaki?
jó estét
van itt valaki?
van itt valaki?
ezek csak a pontgyüjtögetök,nem kell öket komolyan venni...
mi van már, nappalisok? annyian be-bekukkantanak most itt hirtelen, mi történt? megnyitottátok a szobákat nélkülem?
halihó
' AND SELECT USER()'
A francba, megint lekéstem, hogy énekelj nekem. Na nem baj, jössz te még az én utcámba - énekelni :-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ez elég szomorú szöveg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 19:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Íme magyarul (bár olyan, mintha gépi fordítás lenne, mert nagyon béna, de a neten így találtam csak meg):
Egyszer elszállnak a madarak
Az utcáink nap nélkül maradnak
A férfi ki fogja kísérni a nőt
Sokáig fog állni a szélben
Egyszer mindenki elmegy
Az élet útján
A váláson csak mondja a szív
Én még visszajövök
Most adio
Most adio
És ki tudja hol?
És ki tudja mikor?
Egyszer mindenki elmegy
Az élet útján
Én még visszajövök
Most adio
Most adio
És ki tudja hol?
És ki tudja mikor?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg van!
C betű ugyan tényleg nincs de megfejtettem és dekódoltam nektek Charlotte titkos üzenetét Surdinak :)
Lentről felfelé kell haladni az olvasással :)
C betű ugyan tényleg nincs de megfejtettem és dekódoltam nektek Charlotte titkos üzenetét Surdinak :)
Lentről felfelé kell haladni az olvasással :)
Íme magyarul (bár olyan, mintha gépi fordítás lenne, mert nagyon béna, de a neten így találtam csak meg):
Egyszer mindenki elmegy
Az élet útján
Én még visszajövök
Most adio
Most adio
És ki tudja hol?
És ki tudja mikor? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 15:31
Egyszer mindenki elmegy
Az élet útján
Én még visszajövök
Most adio
Most adio
És ki tudja hol?
És ki tudja mikor? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Embereeeeeeek!
Én kérdeztem, hogy mit jelent magyarul és Surdával csak hülyéskedtünk a titkos kódon:)
De tényleg beszél valaki szerbül? Mert az talán lefordíthatná :)
Én kérdeztem, hogy mit jelent magyarul és Surdával csak hülyéskedtünk a titkos kódon:)
De tényleg beszél valaki szerbül? Mert az talán lefordíthatná :)
engem mindenki kifelejt,de majd meglesz a büntetese ennek....
jaj, surdapapa! tudod mit fogok én főzni tavasszal, mikor megjelennek a növényeken az első rügyecskék? csalánsört :) ha finom és beválik, készitek majd pár hordóval a nappalis partinkra :)
kihagytátok parát! övé a recepció! :)
bye
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 16:29
Neked is!
és mindenkinek
én is mentem!
ha valaki találkozik a lotyókámmal csókoltatom!
Neked is!és mindenkinek
én is mentem!
ha valaki találkozik a lotyókámmal csókoltatom!

Gennyzsakszem

HR2