van egy resze a sorozatnak,amelyik a magyar pusztan jatszodik,huszarokkal baszik a vagtato lovon
akik fiatalságukban a legbuzgóbban teszik szét s még széjjelebb a lábukat, öregségükben annál áhítatosabban kulcsolják imára kezüket. Nálam e széttárások és kulcsolások így semminek sem kulcsai. Egyszerűbbre foghatjuk. Hamar belekóstoltam a kurválkodásba, aztán jött minden, aminek jönnie kellett - és de jól jött! -, és jött mindenhol: ágyban, asztalon, széken, padokon, nyirkos falnak döntve, fűben heverve, sötét kapualjakban, lakosztályokban (ah, chambres separées!), vonaton első-, másod-, harmadosztályon, laktanyában, bordélyházban, sitten, ám mindebből semmit, de semmit meg nem bántam soha. Persze, eljárt felettem az idő, lassan fogyatkoznak a gyönyör képességei a sokat próbált test különféle tájain; mit mondjak, virultam és elvirultam, jómódú vagyok mindeközben, csak olyan, de olyan magányos. Annak ellenére azonban, hogy az igaz istenhitet soha ki nem fetrengtem magamból, bűnbánatra nem fanyalodom! Itt se kerteljünk. Én, aki a nyomor virágaként láttam meg a napvilágot, szépséges és mohó testem jóvoltából mindvégig a fényben éltem. Nem is tudnám megmondani, mily hamar, igen, szélsebesen felébredtek porcikáimban a bűnök kezdeményei, aztán rajta! Rajtam! Rajtuk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
jóccakát nektek
Magyar vonatkozás?
Sajnos németül van, én meg németül csak annyit értek, hogy snelááááá és hogy jäääääääää
:-) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:19
Sajnos németül van, én meg németül csak annyit értek, hogy snelááááá és hogy jäääääääää
:-) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
abban van a magyar vonatkozás?
mert en asszem 3-4-et lattam es talan 2 van meg nekem is
abban van a magyar vonatkozás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 22:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Nekem megvan a legjobb rész belőle. Imádom!!!
Nagyon tuti.
Nagyon tuti.
abszint előtt vagy abszint után?
Nekem megvan a legjobb rész belőle. Imádom!!!
Nagyon tuti. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon tuti. (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Pille és Prune a gg-farsangon:
ŕ propos,látta valaki a Josefine Mutzenbacher sorozatot?
csak úgy simán parázna :)
ez kokett,vagy kokott?
én inkább a nappali bulijára idözítem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy teszünk, mester, úgy teszünk
te is időzíthetnél egy farsang környéki utazást
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor az úr áldjon meg benneteket,paráználkodjatok tovabb
ha kemény magról van szó, akkor én is itt vagyok
valami igazad van,mintha már beszéltünk volna egy bizonyos kemény magról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 21:32
Törölt felhasználó (21812)
Tiltakozom!
Szerintem meg pont nem így van.
Összeért a társaság és örömmel jövünk ide. És szerintem mindenki lohol a géphez, hogy visszaolvasson, reagáljon, írjon.
Szerintem meg pont nem így van.
Összeért a társaság és örömmel jövünk ide. És szerintem mindenki lohol a géphez, hogy visszaolvasson, reagáljon, írjon.

Gennyzsakszem

puschkin
Yuki