A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 594 595 596 597 598 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12224   2006. 12. 02. szombat 11:14
MmePrune MmePrune
Annak ellenére, hogy az egyik legnagyobb publicitást kapott (mivel szexuális úton terjedő halálos) betegségről van szó, sokszor hajlamosak vagyunk az objektív gondolkodást szem elől tévesztve pánikkal vegyes félelemmel viszonyulni a fertőzöttekkel szemben. Ne feledjük azonban, hogy messze nem ez a vezető halálozási ok a világon, s azt sem, hogy a tudomány mai állása szerint a fertőzés idejében való felismerése mellett hosszú és minőségi életet élhetnek a vírushordozók. Meg kell tanulnunk természetesen viselkedni, ha fertőzött él a környezetünkben, mivel a hétköznapi érintkezés kapcsán kizárt, hogy elkapjuk a HIV-vírust. Ehhez azonban fontos tudnunk, hogy mik a veszélyforrások, főleg, ha szexuális kapcsolatokról beszélünk, így a megfelelő védekezés (főleg idegen emberrel) kiemelt fontosságú. Mindemellett érdemes rendszeresen ellátogatni valamely szűrőállomásra, vagy legalább a fesztiválokon, közösségi rendezvényeken elérhető, ingyenes gyorsteszteket időről időre elvégeztetni. A nemzetközi HIV-prevenciós programok is ezen pontok köré szerveződnek, azaz a felvilágosítás, a biztonságos szex és a szűrés a három legfontosabb szempont.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 02. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 11:13
tegnap volt az AIDS világnapja...gondoltam említsük meg
Az AIDS története a nagyközönség számára a nyolcvanas évek elején kezdődött, amikor rejtélyes, leginkább a melegközösség körében terjedő, halálos kór ütötte fel a fejét. Ma már tudjuk, a rizikócsoportok alakulásának megfelelően leginkább ők azok, akik kellő óvatosság nélkül magas kockázatot vállalhatnak szexuális kapcsolataikban (a végbél sebezhetősége miatt, amelynek nyálkahártyáján könnyen keletkeznek apró, vérző sebek), így érthető, miért közülük kerültek ki az első áldozatok. Később megfigyelték, egy másik élesen körülhatárolható csoport, az intravénás kábítószeresek között is aktív a vírus terjedése (az ártalomcsökkentő drogpolitika többek között ezért vezette be a tűcsereprogramokat), a heteroszexuálisok (akik ma világviszonylatban a legtöbb fertőzöttet számlálják) csak később kerültek a vírus potenciális áldozatainak listájára. Idővel (sajnos sok fertőzést követően) az is világossá vált, fertőzött vérkészítmény útján is elkapható a kór, a Magyarországon regisztrált első megbetegedés is ilyen esethez köthető 1985-ből. Hazánkban a vérkészítményeket 1986 óta minden esetben szűrik HIV-vírusra.
#12223   2006. 12. 02. szombat 11:13
MmePrune MmePrune
tegnap volt az AIDS világnapja...gondoltam említsük meg
Az AIDS története a nagyközönség számára a nyolcvanas évek elején kezdődött, amikor rejtélyes, leginkább a melegközösség körében terjedő, halálos kór ütötte fel a fejét. Ma már tudjuk, a rizikócsoportok alakulásának megfelelően leginkább ők azok, akik kellő óvatosság nélkül magas kockázatot vállalhatnak szexuális kapcsolataikban (a végbél sebezhetősége miatt, amelynek nyálkahártyáján könnyen keletkeznek apró, vérző sebek), így érthető, miért közülük kerültek ki az első áldozatok. Később megfigyelték, egy másik élesen körülhatárolható csoport, az intravénás kábítószeresek között is aktív a vírus terjedése (az ártalomcsökkentő drogpolitika többek között ezért vezette be a tűcsereprogramokat), a heteroszexuálisok (akik ma világviszonylatban a legtöbb fertőzöttet számlálják) csak később kerültek a vírus potenciális áldozatainak listájára. Idővel (sajnos sok fertőzést követően) az is világossá vált, fertőzött vérkészítmény útján is elkapható a kór, a Magyarországon regisztrált első megbetegedés is ilyen esethez köthető 1985-ből. Hazánkban a vérkészítményeket 1986 óta minden esetben szűrik HIV-vírusra.
#12222   2006. 12. 02. szombat 11:09
MmePrune MmePrune
nem rezegtek:) nem ordít a zene, mert akkor nem hallom a külvilágot...de énekeltem...és biztos, hogy nem te voltál, mert te mosolyogtál volna...az a pasi meg csak nézett, és azt gondolta, hogy tuti nem komplett a nő, de nem aranyosan gondolta ezt, hanem unottan...egy unott fasz volt:):):):):)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 12. 02. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 02. szombat 10:31
Én ültem a kisteherautóban! eplus2
Akkor jól gondoltam , ez csak is prune lehet akinek rezegnek az autóban az üvegek úgy ordítatja a zenét és énekel közben... alien alien2
#12221   2006. 12. 02. szombat 10:46
W!ns W!ns
A hétvégém se nem jó se nem napsugaras! Fél óra múlva megyek dolgozni:S
#12220   2006. 12. 02. szombat 10:31
WildHorse WildHorse
Én ültem a kisteherautóban! eplus2
Akkor jól gondoltam , ez csak is prune lehet akinek rezegnek az autóban az üvegek úgy ordítatja a zenét és énekel közben... alien alien2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 01. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 21:34
na zombieenak már írtam, de itt is elmondom...elindultam vácra és 2 óra alatt értem be a nyugatihoz, ami egyébként 20 perces út lenne...ott aztán úgy döntöttem, hogy hazamegyek, mert a városból kimennék, tehát sok jóra nem számíthattam...aránylag hamar hazaértem...az egészben az volt a jó, hogy végighallgattam párszor andrisomat:):):):):):) és énekeltem közben, meg doboltam a kormányon, meg ráztam a fejem...egyszer oldalranéztem, és egy pasi olyan furcsán nézett egy kis teherautóból:):):)
csak az volt a szemétség, hogy akkor tudtam haladni a zöldnél a körúton, amikor pont egy jó pasi leparkolt, és elment jegyet venni...tiszta röhej, hogy akkor mindig előrébb kellett gurulni...valaki szólhatna a jó pasiknak, hogy mindig az úttesttel szemben állva váltsák meg a parkolójegyüket, és nem kell sietni annyira vigyor2 vigyor2 vigyor2
#12219   2006. 12. 02. szombat 08:57
X Törölt felhasználó (21812)
Jó reggelt!
Sajnos a napsugár eddig elmaradt....
#12218   2006. 12. 02. szombat 08:27
para11 para11
napsugaras jóreggelt és kellemes hétvégét!
#12217   2006. 12. 01. péntek 22:21
X Törölt felhasználó (62015)
kellemes éjszakát kívánok Nektek:))
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#12216   2006. 12. 01. péntek 21:34
MmePrune MmePrune
na zombieenak már írtam, de itt is elmondom...elindultam vácra és 2 óra alatt értem be a nyugatihoz, ami egyébként 20 perces út lenne...ott aztán úgy döntöttem, hogy hazamegyek, mert a városból kimennék, tehát sok jóra nem számíthattam...aránylag hamar hazaértem...az egészben az volt a jó, hogy végighallgattam párszor andrisomat:):):):):):) és énekeltem közben, meg doboltam a kormányon, meg ráztam a fejem...egyszer oldalranéztem, és egy pasi olyan furcsán nézett egy kis teherautóból:):):)
csak az volt a szemétség, hogy akkor tudtam haladni a zöldnél a körúton, amikor pont egy jó pasi leparkolt, és elment jegyet venni...tiszta röhej, hogy akkor mindig előrébb kellett gurulni...valaki szólhatna a jó pasiknak, hogy mindig az úttesttel szemben állva váltsák meg a parkolójegyüket, és nem kell sietni annyira vigyor2 vigyor2 vigyor2
#12215   2006. 12. 01. péntek 21:23
MmePrune MmePrune
mi van itt emberek, vagyis mi nincs?
#12214   2006. 12. 01. péntek 17:56
Igen, mert arra céloztam, hogy én takarítok vigyor5
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 17:55
ezt vegyem célzásnak?
#12213   2006. 12. 01. péntek 17:55
para11 para11
ezt vegyem célzásnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 01. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 12. 01. péntek 17:46
vagy takarít...
#12212   2006. 12. 01. péntek 17:46
vagy takarít...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 01. péntek 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 01. péntek 17:41
Mindenki a hétvégi bevásárlást intézi?
#12211   2006. 12. 01. péntek 17:41
para11 para11
Mindenki a hétvégi bevásárlást intézi?
#12210   2006. 12. 01. péntek 17:33
édespille édespille
eplus2 eplus2 eplus2 ez nem igaz! nem ér röhögtetni! félrenyelem a sültkrumplim! eplus2 eplus2 eplus2
#12209   2006. 12. 01. péntek 17:04
édespille édespille
wave wave wave úgy lesz :) kellemes hétvégét :)
#12208   2006. 12. 01. péntek 17:02
édespille édespille
hé! ezt nekem kellett volna irnom! kacsint
#12207   2006. 12. 01. péntek 16:55
édespille édespille
most rövidek... nincs mivel szántani :) addig megnövesztem :)
mondjuk ilyenre :)

#12206   2006. 12. 01. péntek 16:48
édespille édespille
wink vigyor2 wink igen, igy biztosan :) majd a macskákat kidobálom éjszakára :) - vagy reggelre? rolleyes
#12205   2006. 12. 01. péntek 16:17
édespille édespille
nem is tudom... rolleyes wow3 rolleyes ...és ha behapsizom? rolleyes eplus2 eplus2 eplus2 rolleyes

... 594 595 596 597 598 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!