Nagyondenagyon neheztelek minden jelenlévő "nappalis"ra: ha látjátok, hogy visszatarthatatlanul elragad a hév a tizenegyezer szűz topik útvesztőjében, csábító katlanaiban, miért nem csöndítitek össze a garrone-os poharakat, hogy megmentsetek a lehetséges következményektől, he????
Azé' arról kérek egy videófelvételt, amikor injekció nélkül húznak neked fogat.
:-x (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
:-x (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
jah...kész halálos veszedelem...sose kérek többet injekciót:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 22:26
Törölt felhasználó (21812)
Fogorvosnál voltál?
Fogorvosnál voltál?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 22:22
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
huh...majdnem meghaltam:):):):) úgy fájt, hogy még egy könnycseppet is kipréseltem, hogy szánalmat keltsek uramban:) jah, a pofikám, az injekciótól:)mi van? mindenki alszik????
huh...majdnem meghaltam:):):):) úgy fájt, hogy még egy könnycseppet is kipréseltem, hogy szánalmat keltsek uramban:) jah, a pofikám, az injekciótól:)mi van? mindenki alszik????
Bequqk...
akkor előtt?
csak ne akkor amikor szoktál, tuuuuuudod, 11:45 után:):):):):):)
pontosits: levin nem MERT reklamálni
(tudván, nyelved ireg-pereg-forog)
(tudván, nyelved ireg-pereg-forog)
Mondom én, kidumáltad magad
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
még üres az ablakom. (még nem is alszom!) a télapó akkor jön, amikor lehunyjuk szemünk
holnap már hivlak, több időm lesz :)
holnap már hivlak, több időm lesz :)
levin nem reklamált:)gondolom elégedett volt mindennel
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 19:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 05. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Szóval megszegted a szavad...
Szóval megszegted a szavad...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 05. kedd 19:54
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 05. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
jóestét mindenkinek:)
minden rágalmat visszautasítok:) levinnel csak és kizárólag diszkrét garbós képeket cseréltünk
kinek hozott ajándékot a mikulás?
minden rágalmat visszautasítok:) levinnel csak és kizárólag diszkrét garbós képeket cseréltünk
jóestét mindenkinek:)
Mr. Genyaunk a télapót várva :)

pillanatfelvétel a lányaink gyakorlásáról
háááttt... lehet, igy fog kinézni szegény télapó, mire szétosztja az ajándékokat...
no, levin megkapta prune cicis fotóit? mi a hir?
charlotte, ha ma is úgy látom a holdat, ahogy tegnap, sikitok, készitsd a gépet!
charlotte, ha ma is úgy látom a holdat, ahogy tegnap, sikitok, készitsd a gépet!
szia, szia, szia :) :) :)
én soha többé nem megyek pestre munkaidő leteltével. ne tudd meg, mennyi ember fér fel egy villamosra! mint a heringek! igazán nem vagyok egy ájuldozós fajta, s mégis... a határon álldogáltam.
még jó, hogy beszurogattátok a mikulásos jókivánságokat, elfelejtettem volna a fiam csomagját összekésziteni.
én soha többé nem megyek pestre munkaidő leteltével. ne tudd meg, mennyi ember fér fel egy villamosra! mint a heringek! igazán nem vagyok egy ájuldozós fajta, s mégis... a határon álldogáltam.
még jó, hogy beszurogattátok a mikulásos jókivánságokat, elfelejtettem volna a fiam csomagját összekésziteni.

Gennyzsakszem

Lucy