sajnos egy betüt sem...
es mostmar offline is vagy...
újrainditok. várj meg :)
az előbb én is meseztem életem egyik nagy szerelmével, de ő se látott semmit:)ma beletette az ördög a farkát a mesbe:)
pillém,egy sor jött át,aztán ujra offline-t mutat
most sem műkszik. affene!
milyen sör?
az enyém már oké
próbáld újra
próbáld újra
SOR:TEEEEEE!!!!!!!!!nem sör
most is csengetek,nem hallod?
azért csodálkoztam :) én sort küldtem, nem sört :) na, megy. akkor egy időre jó éjt, nappali :)
Csak megérkeztem :) Hintaszék?Az is van?És hová tűnt belőle a kollegám?
Akkor hintaszékelek egyet.
Olyanba még úgyse kávéztam.Bár ahogy elnézem mostmár a CR lenne esedékes,nem a kávé :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 11:28
Olyanba még úgyse kávéztam.Bár ahogy elnézem mostmár a CR lenne esedékes,nem a kávé :) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
KV-t? parancsolj! csokit bele?
majd ügyesebbek be is szúrják róla a fotót!
foglalj helyet minálunk! a Vazi hintaszéke úgyis hónapok óta üres!
majd ügyesebbek be is szúrják róla a fotót!
foglalj helyet minálunk! a Vazi hintaszéke úgyis hónapok óta üres!
na csak vigyázz, mert vazi sokszor láthatatlan:) nehogy beleülj:):):):):) vagy pont hogy ez a cél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 20:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
Admin
Olyanba még úgyse kávéztam.Bár ahogy elnézem mostmár a CR lenne esedékes,nem a kávé :)
Olyanba még úgyse kávéztam.Bár ahogy elnézem mostmár a CR lenne esedékes,nem a kávé :)

Hogy lehet ekkorát tévedni??? Hát farkasvak vagy te, vajmiafene???? Mme itt szilvul a hátsó fertályon, ha nem hiszed, nézz be!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
horror,de errare humanum est...(szégyenkezö szmájli)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 20:53

Hogy lehet ekkorát tévedni??? Hát farkasvak vagy te, vajmiafene???? Mme itt szilvul a hátsó fertályon, ha nem hiszed, nézz be!
Törölt felhasználó (7767)

tompa lászló?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 20:53

Törölt felhasználó (7767)

Csak beköszönök: szép estét!
ha a CR-t jól értelmeztem,akkor válogass:
2006. 12. 07. csütörtök 20:38
Törölt felhasználó (10061)
Admin
Célzás már volt rá az elmúlt évek során,hogy esetlegesen ha úgy adódna nem haragudna meg érte :))
De igazából engem tényleg a hintaszék érdekel..:)) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 07. csütörtök 20:45
De igazából engem tényleg a hintaszék érdekel..:)) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
na csak vigyázz, mert vazi sokszor láthatatlan:) nehogy beleülj:):):):):) vagy pont hogy ez a cél?
CR mint olyan,nálam a kedvenc italomat fémjelzi,miszerint Chivas Regal :) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 07. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Luise