jóestét,már megint a karácsonyi vásárlási láz ragadott el benneteket?!
sziasztok! ma örömhir ért: nem szűnik meg a munkahelyem (egyenlőre).
Akkor erre inni kell?
atyaég! mi ez a förtelem?
szépen kettecskén...
igen, para, erre inni kell :) és képzeld, még meg is lettem dicsérve. (nem név szerint, csak ki lett emelve a gégészet, hogy mennyire profi a kódolás). hallod, profi pénzhozó vagyok :)
ennek igazan örülök,ha figyelembe veszem az uj munkadat,amit a tegnap tervbe vettel,esetleges felfüggesztesed utan...
basszus! lőttek a rengetek pénznek!
hogy én mekkora marha vagyok!
te, parám... lehet tán mellékállásban csak megpróbálkom
kiderül a rezsiemelések után :)
hogy én mekkora marha vagyok! te, parám... lehet tán mellékállásban csak megpróbálkom
kiderül a rezsiemelések után :)
no, azt hiszem, most megkinálom magam egy kupicával. reggel fájt a torkom, már akkor elhatároztam, iszom ma este egy kupicát, úgy bújok ágyba.
ugyan, a torokfájás már elmúlt, de ráfogom az ünneplésre :) egészségetekre!
ugyan, a torokfájás már elmúlt, de ráfogom az ünneplésre :) egészségetekre!
ujabban már nem csak ökör iszik magaban?
cccupp-cupp-cupp!!!!!!!!!!!!!
Beüzemeltük a fényfüggönyt a konyhában és a szobában. Egyelőre nekünk jobban tetszik, mint a gyereknek :-))
Én mindig leállok megcsodálni :-)
Mindenesetre látványos, de ha arról is felvilágosítanál, hogy mire való, nagy hálát éreznék irántad! :))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 21:19
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Beüzemeltük a fényfüggönyt a konyhában és a szobában. Egyelőre nekünk jobban tetszik, mint a gyereknek :-))
Dísz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 21:47
Törölt felhasználó (7767)
Mindenesetre látványos, de ha arról is felvilágosítanál, hogy mire való, nagy hálát éreznék irántad! :))))
karácsonyi dekoráció:) nekünk is vannak ilyesmik, de még egyelőre fent a padláson...amikor lehozhatta volna az uram én duzzogtam...amikor nem duzzogtam, akkor ő nem volt itthon
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 21:47
Törölt felhasználó (7767)
És ha te duzzogsz, ő miért nem tud felmenni a padlásra? Megbénítottad a duzzogásoddal?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 08. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 22:17
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 08. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
karácsonyi dekoráció:) nekünk is vannak ilyesmik, de még egyelőre fent a padláson...amikor lehozhatta volna az uram én duzzogtam...amikor nem duzzogtam, akkor ő nem volt itthon
neeeeeeem:):):):):)csak ismer, és tudja, hogy reménytelen olyankor bármit is tenni...kivéve egy alapos megdöngetésen...
talán ma lekerülnek...ha nem, akkor már csak húsvétra teszem ki, hogy a nyuszik ne tévedjenek el a kertben
nah, szép napot, megyek iskolába, meg úszóversenyre (a gyerekemére)
csak módjával az ivással és ívással:):):):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 22:22
talán ma lekerülnek...ha nem, akkor már csak húsvétra teszem ki, hogy a nyuszik ne tévedjenek el a kertben
nah, szép napot, megyek iskolába, meg úszóversenyre (a gyerekemére)
csak módjával az ivással és ívással:):):):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 08. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
És ha te duzzogsz, ő miért nem tud felmenni a padlásra? Megbénítottad a duzzogásoddal?
szép reggelt mindenkinek. ezer ágra süt a nap :)

Gennyzsakszem