és még azt mondják,hogy a férfiak önzök...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 18:19
Törölt felhasználó (21812)
Én nem tudnám elviselni.
Mennyire fontos a szexben a közösülés? Ha a teljes szexet (előjáték + közösülés) 100%-nak vesszük, hány százalékot ér az előjáték (kényeztetés kézzel-szájjal)?
Vagy ha 100%-nak vesszük a szeretkezést, hány százalékot ér az, ha kézzel/szájjal elégítenek ki?
Vagy ha 100%-nak vesszük a szeretkezést, hány százalékot ér az, ha kézzel/szájjal elégítenek ki?
Irigylésreméltó kapcsolatban élsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 18:19
Törölt felhasználó (60564)
Végülis nem a szexről mondana le, hanem a közösülésről. Én örülnék neki, és mint írtam szerintem nálunk így is történne.
Én nem tudnám elviselni.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Végülis nem a szexről mondana le, hanem a közösülésről. Én örülnék neki, és mint írtam szerintem nálunk így is történne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 18:13
És ha azt mondja, hogy annyira szeret, hogy a kedvedért lemond a szexről és veled akar élni?
ezt mindenkepp el tudnam viselni és képzelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 18:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hopp, és még egy kérdés, mert én ugye azt kérdeztem, hogy a partnerünk lenne képtelen az aktusra.
És ha ti lennétek képtelenek rá, megengednétek/kérnétek a másikat, hogy szexeljen mással?
És ha ti lennétek képtelenek rá, megengednétek/kérnétek a másikat, hogy szexeljen mással?
Hát igen, ez a nőknél elég gyakori, Úgyhogy szerintem minden a kapcsolat mélységén, szorosságán múlik. Ha ez miatt megszakad a kapcsolat, az lehet, hogy enélkül is megszakadna idővel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 18:02
No igen, te vetetted fel a kérdéssel kapcsolatos legnagyobb problémát. Mi van, ha a másik beleszeret a szexpartnerbe?
:-x
:-x
És ha azt mondja, hogy annyira szeret, hogy a kedvedért lemond a szexről és veled akar élni?
Jó, de ez most azért kicsit más, mert itt ő kér rá, hogy tedd meg...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
én azt hiszem, nem tartanám magam mellett. menjen, éljen.
mindent el lehet viselni..., a szánalmat... azt nem. legalábbis én emigyen érzek.
mindent el lehet viselni..., a szánalmat... azt nem. legalábbis én emigyen érzek.
Hopp, és még egy kérdés, mert én ugye azt kérdeztem, hogy a partnerünk lenne képtelen az aktusra.
És ha ti lennétek képtelenek rá, megengednétek/kérnétek a másikat, hogy szexeljen mással? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:56
És ha ti lennétek képtelenek rá, megengednétek/kérnétek a másikat, hogy szexeljen mással? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez tényleg elgondolkodtató kérdés!
Én megengedném a nejemnek, sőt kérném is rá, /csak ne tudjak róla/ de elég régóta ismerem ahhoz, hogy tudjam, nem élne vele.
Ha fordítva lenne, én is max néha egy-egy fizetős csaj, de semmi érzelmi kapcsolat.
Én megengedném a nejemnek, sőt kérném is rá, /csak ne tudjak róla/ de elég régóta ismerem ahhoz, hogy tudjam, nem élne vele.
Ha fordítva lenne, én is max néha egy-egy fizetős csaj, de semmi érzelmi kapcsolat.
No igen, te vetetted fel a kérdéssel kapcsolatos legnagyobb problémát. Mi van, ha a másik beleszeret a szexpartnerbe?
:-x (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:56
:-x (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha fordítva lenne, én is max néha egy-egy fizetős csaj, de semmi érzelmi kapcsolat. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 16:05
Ha fordítva lenne, én is max néha egy-egy fizetős csaj, de semmi érzelmi kapcsolat. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Régen volt mély elgondolkodtató kérdés. Most eszembe jutott egy. (ez is film miatt jutott eszembe: a Hullámtörés c. film nyomán)
Ha életetek párja valamilyen betegség miatt soha többet nem lenne képes a szexuális aktusra (csak az aktusra) és arra kérne titeket, hogy csináljátok mással, megtennétek? Természetesen neki nagyon fájna, hogy mással vagytok, de nem akarja, hogy lemondjatok erről.
Ha életetek párja valamilyen betegség miatt soha többet nem lenne képes a szexuális aktusra (csak az aktusra) és arra kérne titeket, hogy csináljátok mással, megtennétek? Természetesen neki nagyon fájna, hogy mással vagytok, de nem akarja, hogy lemondjatok erről.
Hát ez nagyon durva szitu. Szerintem az az egy "kis" változás katarzis erejével hatna és nem állna meg a szexualitás szükségletek "nekem akkor is jár" kérdésénél. Komplexitásánál fogva bármi elképzelhető, az önfeláldozástól - egy végtelen eshetőségi skálán -, el egészen a durva faképnél-hagyásig... Nem tudom beleképzelni magam egy ilyen helyzetbe, talán sokunkat váratlanul ért ez a kérdés...De elgondolkozom rajta...
Izé... szóval?
Miről is meséljek? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:48
Miről is meséljek? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, nem visszakérdezni! Válaszolni! Irgum-burgum!
:-)
:-)
Na, nem visszakérdezni! Válaszolni! Irgum-burgum!
:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:44
:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Életszerű kérdés....
Kézzel-szájjal hajlandó...mással nem...
Szóval?
Szóval?
Én is arra gondoltam, hogy nem mondanám meg neki, ha mással lefeküdnék. Miért bántsam még ezzel is? De szinte biztosan (minek oda az a szinte??) megtenném.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:39
mi az hogy csak az aktusra? nyalni tudna? akkor ő nyalna, én vennék egy vibrit, és elrendeződne a dolog...aztán, hogy a tudta nélkül mit csinálnék????
Életszerű kérdés....
Szóval? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:41
Szóval? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, kézzel és szájjal rendeltetésszerűen tudna kényeztetni.
Hát, a film is nagyon szívbemarkoló, így a kérdés is elkerülhetetlenül durva.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, kézzel és szájjal rendeltetésszerűen tudna kényeztetni.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 11. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 11. hétfő 17:39
mi az hogy csak az aktusra? nyalni tudna? akkor ő nyalna, én vennék egy vibrit, és elrendeződne a dolog...aztán, hogy a tudta nélkül mit csinálnék????

Gennyzsakszem

purple19