jóóóóóóóó hosszúúúúúúúúúúú nyelkiöltős szmájli beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jóreggelt és eseményekben gazdag hetet kívánok mindenkinek!!!
jo reggelt minfdenkinek!
-f
szep jo napot mindenkinek es kellemes 7t !
nem csak Európában készülödnek a Karácsonyra:
Napsugaras jó reggelt kívánok!
Jó reggelt!
Nincs itt Surdi, ezért kényszeres képbeszúrásomat másféle vizuális látvánnyal élem ki (pótolva kicsit a mi Bébénk amúgy pótolhatatlan munkásságát):
Nincs itt Surdi, ezért kényszeres képbeszúrásomat másféle vizuális látvánnyal élem ki (pótolva kicsit a mi Bébénk amúgy pótolhatatlan munkásságát):
Senki nem kér sütit?
Na jó, akkor beszúrok egy csupasz csajszit:
ebbol kernek inkabb....feltem a vonalaim azert nem eszem sutit :D es amugy is egy kis mozgas mindig jol jon
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 09:13
Törölt felhasználó (21812)
Senki nem kér sütit?
Szia Charloette! Én inkább sütit kérnék, de csak keveset, mert ha sokat eszek nem tudok majd rendesen ebédelni :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 08:44
Törölt felhasználó (21812)
Jó reggelt!
egy e vel több lett, szóval -e :) és bocsi
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 18. hétfő 09:36
Szia Charloette! Én inkább sütit kérnék, de csak keveset, mert ha sokat eszek nem tudok majd rendesen ebédelni :)
Ha má választani lehet ako én inkáb a csajt választom
gyorasn írok már ide, emrt egyrészt lassan lépek le, másrészt meg ha nem ír senki, eltünik a topic:)
Nem tudom mi lelte a társaságot, de meglepően szótlan lett mindenki az ünnepek közeledtével, legalábbis hétköznapokon.
Azonban magamban beszélgetni nincs sok értelme, így itthagyom a nappalit, a villanyt leoltom, a következő majd felkapcsolja.
Sziasztok
Nem tudom mi lelte a társaságot, de meglepően szótlan lett mindenki az ünnepek közeledtével, legalábbis hétköznapokon.
Azonban magamban beszélgetni nincs sok értelme, így itthagyom a nappalit, a villanyt leoltom, a következő majd felkapcsolja.
Sziasztok

veszélyes munkakör:):):):)
Hello lakók, mi ez a punnyadás
?!
?!
gondoltam rá, csak túl üres a nappalink:):):):):)

ha pille hazaér, szeretném, ha kielemeznénk a képet
a zacskó bal oldalán az a hajó kb. hány csomóval haladhat?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 18. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Brigitta