szerintem igenis jópofa játék!!! de nem bánom, ha már engem kellőképpen elszórakoztattál
akkor játszhatsz a fiam régészes készletével is:):):):):)

en nem bizti hogy a gyereked regeszcuccaval jatszadoznek.....inkabb a mamaval ha lehet
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 13:14

jóreggelt!
most hallottam, hogy a lánygyerekek többe kerülnek, mint a fiúk:):):) mekkora mákom van:)
más: voltam ma vásárolni anyukámmal..szerintetek is kibírhatatlanok néha az anyukák?
viszont a nagyobbik fiamnak vettünk egy régész készletet, illetve a készlet túlzás, de több részből áll..van egy "kőtömb" valami puhább anyagból, és abban van egy t-rex koponya, ami lényegesen keményebb, és a mellékelt vésővel, meg eszközökkel fel kell "tárni" a fosszíliát
szerintem csúcs játék...remélem örül neki

most hallottam, hogy a lánygyerekek többe kerülnek, mint a fiúk:):):) mekkora mákom van:)
más: voltam ma vásárolni anyukámmal..szerintetek is kibírhatatlanok néha az anyukák?
viszont a nagyobbik fiamnak vettünk egy régész készletet, illetve a készlet túlzás, de több részből áll..van egy "kőtömb" valami puhább anyagból, és abban van egy t-rex koponya, ami lényegesen keményebb, és a mellékelt vésővel, meg eszközökkel fel kell "tárni" a fosszíliát

ezeket tegnap kaptam vadtól mailben...szerintem gyönyörűek:):):):)
kár lenne a gyerek cuccát tönkretenned, inkább feláldozom magamat:):):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 13:36

en nem bizti hogy a gyereked regeszcuccaval jatszadoznek.....inkabb a mamaval ha lehet
eszem-faszom megall olyan gyonyoruek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 13:38

Őszintén? Háááááááááááát.... (és ez még nem is a teljesen őszinte véleményem)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 13:38

tenyleg, ami szep az szep....

borzalom! egy gyönyörű virágból puncit csinálni!
parám! valaki átváltoztatott kigyóvá?
nem értem... én békakirályként hagytalak itt tegnap :)

Na lejárt a munkaidőm, megyek haza. Sziasztok

Melyik hasonlít a Tiédre?
Azt küld vissza! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt küld vissza! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 19. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

elkészült a kókuszos mézes sütim, most kel a pozsonyi kifli tésztája :) tevékeny voltam ma :)
ti? ti merre jártok?
ügyes vagy,de ne kinozd a cicákat.teeee!
és elkészült öt rúd beigli. :)
semmi cicakinzás! a cukor elfogyott, közben ők bemásztak a tartókába. most mondd meg! még jó, hogy nem sütöttem meg őket is.
semmi cicakinzás! a cukor elfogyott, közben ők bemásztak a tartókába. most mondd meg! még jó, hogy nem sütöttem meg őket is.

Jó estétt szomszéd aszony küldhetnél nekem is valami nyalángságot

úgy néz ki ma mindenki süt én mézes csillagocskákkal voltam elfoglalv ..azok az illatok, amik a konyhában voltak/vannak...kértek egy kicsit???

Én kéééééééérek! Léci, küldfénypost!
:-) (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:34
:-) (Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

úgy néz ki ma mindenki süt én mézes csillagocskákkal voltam elfoglalv ..azok az illatok, amik a konyhában voltak/vannak...kértek egy kicsit???

Tippeljetek, mikor készült ez a kép:

Hi all!Tudtok ti nekem segíteni?Bnőmnek hosszú lábai vannak, és ehhez mérten hosszú szárú zoknira lenne szükségünk, mert amit eddig vettünk, az mind csak térd fölé ér pár centivel, de azoktól jóval hosszabbak kellenének, akár combtövig érő.... előre is kössszke