kérsz a fini linzeremből is????

ez egy beugratós kérdés?? 1967 (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:48

ez egy beugratós kérdés?? 1967 (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Én kéééééééérek! Léci, küldfénypost!
:-)
:-)
A nagyobb városokban, megyeszékhelyeken tuti van ojan hely ahol lehet ijet kapni. Bár példát nem tudnék mondani...
Vagy Webshop-ok??
Próbáld meg! A GG webshopjának is bagyon
széles a választéka! (Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:52
Vagy Webshop-ok??
Próbáld meg! A GG webshopjának is bagyon
széles a választéka! (Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Hi all!Tudtok ti nekem segíteni?Bnőmnek hosszú lábai vannak, és ehhez mérten hosszú szárú zoknira lenne szükségünk, mert amit eddig vettünk, az mind csak térd fölé ér pár centivel, de azoktól jóval hosszabbak kellenének, akár combtövig érő.... előre is kössszke
Oké, figy, én Pesten vagyok járatos, nemtom eddig hány boltot próbáltam végig, mindenütt a szabvány hosszúságú térdzoknikat mutogatják nekem, de az rövid.....
szóval a barátnőd lába "ideáig" ér?? az enyém csak idáig!!..mondta bridget jones a filmben..a nyakáig, majd a derekáig mutatva..sajna tanácsot adni én nem tudok neked
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:52

Hi all!Tudtok ti nekem segíteni?Bnőmnek hosszú lábai vannak, és ehhez mérten hosszú szárú zoknira lenne szükségünk, mert amit eddig vettünk, az mind csak térd fölé ér pár centivel, de azoktól jóval hosszabbak kellenének, akár combtövig érő.... előre is kössszke
üdvöm szomszéd
érzed a finomságos illatokat?

én tudok egy helyet
ne térdzoknit keress!! az tényleg csak térdig ér, hanem combfixet...vagy félreértettem a problémát?
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 21:57

Oké, figy, én Pesten vagyok járatos, nemtom eddig hány boltot próbáltam végig, mindenütt a szabvány hosszúságú térdzoknikat mutogatják nekem, de az rövid.....
outlet center - törökbálint. asszem az intimissimi... csak nőcis dolgokat árulnak.
nemrég vettem ott "rémálmos" combig érő zoknit. rengeteg fajta van. és szépek :)
nemrég vettem ott "rémálmos" combig érő zoknit. rengeteg fajta van. és szépek :)
Tegnapelőtt.
Oh? tényleg, a cobfix se rossz, de én most kifejezetten zoknit keresek, márcsak a vastagság miatt is, meg a dizájn miatt is, és tényleg minél hosszabnak kellene lennie.mint mondjuk a combfixek általában, csakhát ott vannak méretek ugyebár, a zokniknál eddig meg mindíg azt mondták, hogy csak egy fajta méret van, a térdzokni...
ez egy mostanában készült fotó. az ékszerek miatt gondolom - újszerűek.
Még nem írom le a megoldást, de igen messze jártok!!!
1905.03.27.
halihó

maximum 10 évvel ezelött
A kép 2004. december 15-én készült.
ilyesmire gondolsz?
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 12. 19. kedd 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 22:06

Oh? tényleg, a cobfix se rossz, de én most kifejezetten zoknit keresek, márcsak a vastagság miatt is, meg a dizájn miatt is, és tényleg minél hosszabnak kellene lennie.mint mondjuk a combfixek általában, csakhát ott vannak méretek ugyebár, a zokniknál eddig meg mindíg azt mondták, hogy csak egy fajta méret van, a térdzokni...
Pille!
Para valamiféle Assfant szédít, nézz utána, mert keserves lesz a vége!

Hát hasonlót igen, de jobb lenne méghosszabbat, mert ami van az hasonlóan rövid
psssszt....Pille már lefeküdt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 19. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 22:40
Törölt felhasználó (7767)

Pille!