ZIMANKÓST akartam mondani...

Jó reggelt!

szép reggelt. no, hogyan sikerült a combzokni vásár?
sziasztok,jo reggelt!
Tudna vki segiteni hogy talalok meg vkit itt a forumon?pliiiz
irj neki privit. :) sok szerencsét :)
és imádkozz, hogy megérkezzen, mert az elég bizonytalan...
Pille, mes-re tudnál jönni megint? (elkerültük egymást)
igen. tapasztaltam. vadnak kétszer küldtem el priviben a térdre vonatkozó javallataim... egyszer sem kapta meg :(
Na, akkor a meglepetés!!!
EZ A KÉP 1864-ben készült.
A fotóművésznőt úgy hívják Julia Margaret Cameron és némelyik képe olyan, mintha nemrég készült volna.
HIHETETLEN!!!
A fotóművésznőt úgy hívják Julia Margaret Cameron és némelyik képe olyan, mintha nemrég készült volna.
HIHETETLEN!!!
Jót s szépet belétek lyányok!
Vazze... pont most akartam mondani, hogy 140 éves fotó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 08:26
Vazze... pont most akartam mondani, hogy 140 éves fotó!

Törölt felhasználó (21812)

Na, akkor a meglepetés!!!
HIHETETLEN!!!
HIHETETLEN!!!
Napsütéses jó reggelt mindenkinek. Még 4 nap:)
Hurrááááá!!!!
Mi 4 nap? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi 4 nap? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi Pille,Charlotte, az már megvolt.Arra lettem volnakiváncsi hogy onlájn-e a jány

Hát ami tegnap öt nap volt és amit annyira rühellsz :)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Aham...szal a kari...brrr....
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 20. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. jó reggelit mindenkinek...

Joh reggelt mindenkinek!
Jobbat, ki mit isz?
hogy online-e a lány, az itt a fórumon nem derül ki sajnos. nézz be néha a csetre, hátha ott van.