mi ez a csend már megint? lassan egy bömbölő hifit is lehetne hozni a nappaliba, hogy szóljon valami...
dolgozgatunk, csendben magunkban iszogatunk. Vad magában dühöng, hogy már mindjárt karácsony. Joe felszolgálja az italokat. Én közben dolgozgatok is.
Szóval elvan mindenki. Hát te épp mit csinálsz? Mit csinálnál?
Szóval elvan mindenki. Hát te épp mit csinálsz? Mit csinálnál?
épp takaritgatok picit. ma szabin vagyok :) ma jó itthon lenni, a cirkó sem kapcsol ki magától, ahogy szokott.
szóval, serénykedem a lakásban. néha be-benézegetek, s csend van... most nem szeretem a csendet, tudod?
szóval, serénykedem a lakásban. néha be-benézegetek, s csend van... most nem szeretem a csendet, tudod?
Nem tudom, miért nem szereted a csendet?
RÁérnél beszélgetni de senki sem ér rád?
RÁérnél beszélgetni de senki sem ér rád?
Meghívhatlak egy sörre? Ki tart még velünk?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 20. szerda 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Hásze nem jól áll a palek: a startvonal a háta mögött van, ha dördül az indítás, hát lefejeli a sörözőt!!!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2006. 12. 20. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

valószinűbb, hogy a hazafelé utat keresi :)
most ráérnék délelőtt is nappalizni, erre csend van (volt)
Dehogy fejeli! Legurul mint egy hordó..
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 12:56
Törölt felhasználó (7767)

Hásze nem jól áll a palek: a startvonal a háta mögött van, ha dördül az indítás, hát lefejeli a sörözőt!!!

erdőkerülő... hmmm... te vagy az?
Csend volt, és délelőtt volt:) Általában különben ez van mostanában. Meglepő módon délelőtt senki se ér rá. Egyedül pedig én se szívesen beszélgetek. Illetve ha beszélgetek is azt magamban teszem és nem gépelem ide be :)

Valahogyan nekem is ez jutott az eszembe: ahogy ott térdel, tényleg lehet, hogy Ő! :)))))Hát így könnyű: odacitálja a nappalisokat kilométerekről, mert Ő már ott áll..öööötérdel!! :))))
Semmi szeged-véged sem jicsini????
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2006. 12. 20. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

még jó
csendnek vége :) benépesedtünk :)
eddig, mig dolgoztam, oldalak hosszú sorva várt, mire leültem a gépe elé. mostanában... hát... nagy a lazulás :)

eddig, mig dolgoztam, oldalak hosszú sorva várt, mire leültem a gépe elé. mostanában... hát... nagy a lazulás :)
hagyd el, ha nem borulsz vállamra, nincs nálad balta, nem te vagy az :)
öööötámaszkod

tegnap este elütötte cilikémet a gonosz, ronda, csúf autós ember. cilike most fekszik, nem eszik. csak vizet iddogál, ami jó jel.
miért van ennyi autó? a mi utcánk békés utca volt annakidején. akkor még poros út volt... de békés.
miért van ennyi autó? a mi utcánk békés utca volt annakidején. akkor még poros út volt... de békés.
Senki sem csodálkozik, hogy 1864-ben készült a fotó?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 08:26
Törölt felhasználó (21812)

Na, akkor a meglepetés!!!
EZ A KÉP 1864-ben készült.
A fotóművésznőt úgy hívják Julia Margaret Cameron és némelyik képe olyan, mintha nemrég készült volna.
HIHETETLEN!!!
EZ A KÉP 1864-ben készült.
A fotóművésznőt úgy hívják Julia Margaret Cameron és némelyik képe olyan, mintha nemrég készült volna.
HIHETETLEN!!!
Szegény cilike. Remélem felépül hamarosan.