most ráérnék délelőtt is nappalizni, erre csend van (volt)
valószinűbb, hogy a hazafelé utat keresi :)
Hásze nem jól áll a palek: a startvonal a háta mögött van, ha dördül az indítás, hát lefejeli a sörözőt!!!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2006. 12. 20. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2006. 12. 20. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Meghívhatlak egy sörre? Ki tart még velünk?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 20. szerda 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 20. szerda 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom, miért nem szereted a csendet?
RÁérnél beszélgetni de senki sem ér rád?
RÁérnél beszélgetni de senki sem ér rád?
épp takaritgatok picit. ma szabin vagyok :) ma jó itthon lenni, a cirkó sem kapcsol ki magától, ahogy szokott.
szóval, serénykedem a lakásban. néha be-benézegetek, s csend van... most nem szeretem a csendet, tudod?
szóval, serénykedem a lakásban. néha be-benézegetek, s csend van... most nem szeretem a csendet, tudod?
dolgozgatunk, csendben magunkban iszogatunk. Vad magában dühöng, hogy már mindjárt karácsony. Joe felszolgálja az italokat. Én közben dolgozgatok is.
Szóval elvan mindenki. Hát te épp mit csinálsz? Mit csinálnál?
Szóval elvan mindenki. Hát te épp mit csinálsz? Mit csinálnál?
mi ez a csend már megint? lassan egy bömbölő hifit is lehetne hozni a nappaliba, hogy szóljon valami...
hogy online-e a lány, az itt a fórumon nem derül ki sajnos. nézz be néha a csetre, hátha ott van.
Jobbat, ki mit isz?
Joh reggelt mindenkinek!
Hali. jó reggelit mindenkinek...
Aham...szal a kari...brrr....
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 20. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ami tegnap öt nap volt és amit annyira rühellsz :)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi Pille,Charlotte, az már megvolt.Arra lettem volnakiváncsi hogy onlájn-e a jány
Hurrááááá!!!!
Mi 4 nap? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi 4 nap? (Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Napsütéses jó reggelt mindenkinek. Még 4 nap:)
Jót s szépet belétek lyányok!
Vazze... pont most akartam mondani, hogy 140 éves fotó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 08:26
Vazze... pont most akartam mondani, hogy 140 éves fotó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Na, akkor a meglepetés!!!
EZ A KÉP 1864-ben készült.
A fotóművésznőt úgy hívják Julia Margaret Cameron és némelyik képe olyan, mintha nemrég készült volna.
HIHETETLEN!!!
A fotóművésznőt úgy hívják Julia Margaret Cameron és némelyik képe olyan, mintha nemrég készült volna.
HIHETETLEN!!!
Na, akkor a meglepetés!!!
HIHETETLEN!!!
HIHETETLEN!!!
igen. tapasztaltam. vadnak kétszer küldtem el priviben a térdre vonatkozó javallataim... egyszer sem kapta meg :(

Gennyzsakszem

Kómás