HulyeNO
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 23. szombat 14:06
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vazzzzzz,igazad van...tényleg...csak ő lehetett...de ki az a jenő?
Isten nyugtassa!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 26. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 18:55
Hetvenhárom éves korában, december huszonötödikére virradóra egy tüdőgyulladás szövődményeinek következtében meghalt James Brown amerikai énekes, akit a soul keresztapjaként emlegettek, de nem csak ebben a műfajban alkotott. Brown életével, zenéjével, színpadi jelenségként, botrányhősként és büszke feketeként is hatalmas hatással volt (különösen az amerikai) zenére és populáris kultúrára. Michael Jacksontól Beyoncéig sokan köszönhetik neki, hogy lerakta az út alapjait, amin magasra juthattak. Brown az akkori társadalom számára is elfogadható fekete öntudat egyik hírnöke is volt.
Sex Machine
Brown zenei örökségének egyik leglényegesebb darabja az ütemtelen nyögések, rikoltások és hördülések hangszerként való használata, többek között e számban is nyomon követhetően. A Sex Machine örökké versenyben marad a legjobb, szeretkezés közben hallgatandó számok nem-hivatalos bajnokságában. 8-10 éve egy autóreklám hozta volna ismét divatba, ha valaha is kiment volna a divatból - mindenesetre azóta mondogatják úton-útfélen, hogy "Gerappa" (Get up, get on up az 1970-es dal első sora).
Sex Machine
Brown zenei örökségének egyik leglényegesebb darabja az ütemtelen nyögések, rikoltások és hördülések hangszerként való használata, többek között e számban is nyomon követhetően. A Sex Machine örökké versenyben marad a legjobb, szeretkezés közben hallgatandó számok nem-hivatalos bajnokságában. 8-10 éve egy autóreklám hozta volna ismét divatba, ha valaha is kiment volna a divatból - mindenesetre azóta mondogatják úton-útfélen, hogy "Gerappa" (Get up, get on up az 1970-es dal első sora).
Bocs!Lassan olvastam....es nem lattam hogy mar mas is elsutotte...remelem nincs harag
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 26. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
budos lennek?
ahogy megjottem es lenne idom picit nappalizni,mindenki eltunik :)
ki a fasz az a Rudi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 26. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 18:59
A 46 éves Bono Vox jó ideje már nemcsak a zenéjével hívja fel magára a figyelmet, humanitárius tevékenységéért, a harmadik világ jobbá tételéért már Nobel Békedíjra is jelölték. 2003-ban Jacques Chirac francia államelnök a Legion D'Honneur kitüntetéssel jutalmazta, 2005-ben a Times magazinnál az év embere lett, 2007 elején pedig Erzsébet királynő lovaggá üti Nagy-Britanniában.
Bono ugyanakkor nem lesz jogosult a "Sir" előtagot használni neve előtt, mert az kizárólag a britek privilégiuma. Korábban olyan külföldiek kapták meg a lovagi címet a szigetországban, mint Bill Gates, Placido Domingo, Steven Spielberg, Rudolf Giuliani vagy Simon Wiesenthal.
Bono ugyanakkor nem lesz jogosult a "Sir" előtagot használni neve előtt, mert az kizárólag a britek privilégiuma. Korábban olyan külföldiek kapták meg a lovagi címet a szigetországban, mint Bill Gates, Placido Domingo, Steven Spielberg, Rudolf Giuliani vagy Simon Wiesenthal.
ha nem tevedek,New York polgarmestere volt a szept 11 esemenyek idejen...de lehet badarsagot irtam :D
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 26. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
stimmel,most,hogy mondod,beugrott!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 26. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 19:15
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 26. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem tevedek,New York polgarmestere volt a szept 11 esemenyek idejen...de lehet badarsagot irtam :D
Meghalt James Brown???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 26. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 18:55
Hetvenhárom éves korában, december huszonötödikére virradóra egy tüdőgyulladás szövődményeinek következtében meghalt James Brown amerikai énekes, akit a soul keresztapjaként emlegettek, de nem csak ebben a műfajban alkotott. Brown életével, zenéjével, színpadi jelenségként, botrányhősként és büszke feketeként is hatalmas hatással volt (különösen az amerikai) zenére és populáris kultúrára. Michael Jacksontól Beyoncéig sokan köszönhetik neki, hogy lerakta az út alapjait, amin magasra juthattak. Brown az akkori társadalom számára is elfogadható fekete öntudat egyik hírnöke is volt.
Sex Machine
Sex Machine
"Papa's Got a Brand New Bag", az "I Got You (I Feel Good)" vagy a "(Get Up I Feel Like Being a) Sex Machine"
meg.asszem tegnap
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 26. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár érte...
bocs cuncus, de először megnéztem a my fair lady-t, aztán társasoztunk az olival:):):) police 107:):) ki emlékszik rá? én imádtam gyerekkoromban, de nekünk nem volt...a metro-t kicserélték helikopterre, de egyébként minden a régi:)
mit kaptatok a jézuskától?
én kaptam két színházi előadásra is jegyet, ami nagy szó, mert uram nem igazán szereti, és ez részéről áldozat mindenképpen:)
mit kaptatok a jézuskától?
én kaptam két színházi előadásra is jegyet, ami nagy szó, mert uram nem igazán szereti, és ez részéről áldozat mindenképpen:)

Na, én tényleg lebujikázom, csak szegény főúr marad itt a nappaliban valaki után égve a vágytól...
Jóreggelt,remélem mindannyian túléltétek a zürzavaros napokat!
szepjoreggelt mindenkinek
jóregg:):):):)
1901 December 27. (105 éve történt)
Berlinben megszületett Marlene Dietrich (eredeti nevén: Maria Magdalene von Losch) amerikai színésznő, énekesnő (A kék angyal, Shanghai Express).
Tanulmányait a berlini Augusta Victoria Iskolában, Berthold Held tanítványaként végezte. 1922 óta filmezett, 1929-ig együtt dolgozott Max Reinhardttal. 1930-ban az Amerikai Egyesült Államokban kapott szerződést, 1939-ben lett amerikai állampolgár. Forgatott Angliában, 1946-tól szerepelt Párizsban és Hollywoodban is. Filmjeiből: A kék angyal, A vörös cárnő, A páncél nélküli lovag, 80 nap alatt a Föld körül, Az ördög keze, Ítélet Nürnbergben.
1901 December 27. (105 éve történt)
Berlinben megszületett Marlene Dietrich (eredeti nevén: Maria Magdalene von Losch) amerikai színésznő, énekesnő (A kék angyal, Shanghai Express).
Tanulmányait a berlini Augusta Victoria Iskolában, Berthold Held tanítványaként végezte. 1922 óta filmezett, 1929-ig együtt dolgozott Max Reinhardttal. 1930-ban az Amerikai Egyesült Államokban kapott szerződést, 1939-ben lett amerikai állampolgár. Forgatott Angliában, 1946-tól szerepelt Párizsban és Hollywoodban is. Filmjeiből: A kék angyal, A vörös cárnő, A páncél nélküli lovag, 80 nap alatt a Föld körül, Az ördög keze, Ítélet Nürnbergben.
Jean Gabin csatlakozott a francia ellenálláshoz, Marlene Dietrich is tenni akart valamit a hitleri rezsim elleni harcban. Ezért énekesnőként az amerikai katonáknak tartott előadásokat, a lehető legközelebb a frontvonalhoz. A háború végén az első amerikai csapatokkal Németországba érkezett, és sikerült viszontlátnia édesanyját és nővérét. A politikai kiállása a hitleri náci ideológia ellen nemzetközi téren sok elismerést szerzett: 1947-ben megkapta a civilek által elérhető legmagasabb amerikai kitüntetést (Medal of Freedom), 1950-ben pedig a francia Becsületrend lovagja lett.
MARLENE DIETRICH
MARLENE DIETRICH
és mégis ez a szépfiú miben tudna segíteni????

Gennyzsakszem

dezsenyy
Cindy Dollar