szepjoreggelt mindenkinek
jóregg:):):):)
1901 December 27. (105 éve történt)
Berlinben megszületett Marlene Dietrich (eredeti nevén: Maria Magdalene von Losch) amerikai színésznő, énekesnő (A kék angyal, Shanghai Express).
Tanulmányait a berlini Augusta Victoria Iskolában, Berthold Held tanítványaként végezte. 1922 óta filmezett, 1929-ig együtt dolgozott Max Reinhardttal. 1930-ban az Amerikai Egyesült Államokban kapott szerződést, 1939-ben lett amerikai állampolgár. Forgatott Angliában, 1946-tól szerepelt Párizsban és Hollywoodban is. Filmjeiből: A kék angyal, A vörös cárnő, A páncél nélküli lovag, 80 nap alatt a Föld körül, Az ördög keze, Ítélet Nürnbergben.
1901 December 27. (105 éve történt)
Berlinben megszületett Marlene Dietrich (eredeti nevén: Maria Magdalene von Losch) amerikai színésznő, énekesnő (A kék angyal, Shanghai Express).
Tanulmányait a berlini Augusta Victoria Iskolában, Berthold Held tanítványaként végezte. 1922 óta filmezett, 1929-ig együtt dolgozott Max Reinhardttal. 1930-ban az Amerikai Egyesült Államokban kapott szerződést, 1939-ben lett amerikai állampolgár. Forgatott Angliában, 1946-tól szerepelt Párizsban és Hollywoodban is. Filmjeiből: A kék angyal, A vörös cárnő, A páncél nélküli lovag, 80 nap alatt a Föld körül, Az ördög keze, Ítélet Nürnbergben.
Jean Gabin csatlakozott a francia ellenálláshoz, Marlene Dietrich is tenni akart valamit a hitleri rezsim elleni harcban. Ezért énekesnőként az amerikai katonáknak tartott előadásokat, a lehető legközelebb a frontvonalhoz. A háború végén az első amerikai csapatokkal Németországba érkezett, és sikerült viszontlátnia édesanyját és nővérét. A politikai kiállása a hitleri náci ideológia ellen nemzetközi téren sok elismerést szerzett: 1947-ben megkapta a civilek által elérhető legmagasabb amerikai kitüntetést (Medal of Freedom), 1950-ben pedig a francia Becsületrend lovagja lett.
MARLENE DIETRICH
MARLENE DIETRICH
és mégis ez a szépfiú miben tudna segíteni????
2006. december 27.
Ma a János, Fabiola és Lázár nevű olvasóink ünneplik névnapjukat.
A János jelentése: az Isten kegyelmes. Héber eredetű név valamennyi nagy ókori kultúrában népszerű volt, és a kereszténység is szívesen átvette, például 23 pápa viselte. Az uralkodók között is nagyon népszerű volt, több mint félszáz jelentős európai királyt hívtak Jánosnak, és manapság is a legelterjedtebb nevek egyike, nálunk is sokan viselik.
1939-ben ezen a napon született John Amos amerikai színész.
1946-ban született Gérard Depardieu francia színész.
1944-ben született Mick Jones, a Foreigner együttes gitárosa.
1941-ben született Leslie Maguire angol billentyűs, a Gerry And The Pacemakers együttes tagja.
Ma a János, Fabiola és Lázár nevű olvasóink ünneplik névnapjukat.
A János jelentése: az Isten kegyelmes. Héber eredetű név valamennyi nagy ókori kultúrában népszerű volt, és a kereszténység is szívesen átvette, például 23 pápa viselte. Az uralkodók között is nagyon népszerű volt, több mint félszáz jelentős európai királyt hívtak Jánosnak, és manapság is a legelterjedtebb nevek egyike, nálunk is sokan viselik.
1939-ben ezen a napon született John Amos amerikai színész.
1946-ban született Gérard Depardieu francia színész.
1944-ben született Mick Jones, a Foreigner együttes gitárosa.
1941-ben született Leslie Maguire angol billentyűs, a Gerry And The Pacemakers együttes tagja.

Mick Jones
nem vitás...ellenben akárhogy is nem kedveljük tündikét, pár fokkal intelligensebb, mint annácska:):):)
ez valószínüleg nem esik senkinek nehezére!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 13:55
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
nem vitás...ellenben akárhogy is nem kedveljük tündikét, pár fokkal intelligensebb, mint annácska:):):)
szép napot mkinek
én már nem látok a könnyeimtől
Szia,hagymát vágtál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 27. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 14:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 27. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
szép napot mkinek
Gábor
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 26. kedd 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 26. kedd 12:18
máma estván nap vagyon:)
ti tudjátok mindenki keresztnevét? 3 istvánunk van...de például krapulax meg jesus nevét nem is tudom
ti tudjátok mindenki keresztnevét? 3 istvánunk van...de például krapulax meg jesus nevét nem is tudom
Itt a nappaliban is van egy csomó jó pasi miért kell elmenni a szomszédba?
nem szeretem a cigifüstöt, de ahogy ő kifújja....és amikor a 29. másodpercben felnéz, hát...hééééé, bébé, mondj már te is valamit! ugye a te bugyid is nedves lett?
igen? lássam akkor!
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 14:26
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
öööö.ööö már küldtem fényképet:-)
1t ertek veled ....
2006. 12. 27. szerda 14:26
ne legy mar olyan kivancsi :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Bi Andi
Teresa