Kellemes karácsonyt minden nappalisnak!!!
ha nem találkozunk addig,akkor neked és családodnak is áldott es boldog Karácsonyi ünnepeket!
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 23. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 23. szombat 17:30
Gyerekek, Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek.
Szilvácska lehet, hogy a következő hivó Jenő lesz aki megkérdezi, hogy keresték -e?
Szilvácska lehet, hogy a következő hivó Jenő lesz aki megkérdezi, hogy keresték -e?
lányok,ha meguntátok a várakozást az angyalra,akár vetközhettek is...
Gyerekek, Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek.
egy biztos;én NEM!!!!!!!!
vajh, ki lehetett az?
a "hüjenöt"is?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 23. szombat 16:06
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
valami van a mobilommal...már megint keresték jenőt...csak most tudtam azonosítani a hívót
valami van a mobilommal...már megint keresték jenőt...csak most tudtam azonosítani a hívót
rohadt jót kacagtam!
Jaj, hát nem érted? Ez is a cikizés része volt: jenő, jenő, hüjenő
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 23. szombat 14:06
vazzzzzz,igazad van...tényleg...csak ő lehetett...de ki az a jenő?
vazzzzzz,igazad van...tényleg...csak ő lehetett...de ki az a jenő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 23. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 23. szombat 14:01
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 23. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Pille volt, csak elváltoztatta a hangját. Ő hív hp-nak
Pille volt, csak elváltoztatta a hangját. Ő hív hp-nak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 23. szombat 13:56
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 23. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
az előbb csörgött a mobilom, de számot nem írt ki...felvettem:
-igen?
-a jenőt keresem
-jenő itt nincs, én szilvi vagyok, és ez az én mobilom
-jó, te hülye picsa
...és lerakta
-igen?
-a jenőt keresem
-jó, te hülye picsa
...és lerakta
boldog karácsonyt minden jenőnek, és minden félretárcsázónak is
az előbb csörgött a mobilom, de számot nem írt ki...felvettem:
-igen?
-a jenőt keresem
-jó, te hülye picsa
...és lerakta
-igen?
-a jenőt keresem
-jó, te hülye picsa
...és lerakta
"Hátramentek a méhszinhez. Ferenc megmutatta a lépeket, a kaptárak beosztását, elmagyarázta a méhek életét, szorgalmukat, engedelmességüket, törvényeiket.
- Mint az emberek - csodálkozott az asszony -, éppen, mint az emberek! Mint a faluban élő emberek.
- Nem - csóválta meg Ferenc a fejét -, az emberek önzők, ezek pedig nem önzők. Az emberek irigyek, ezek nem irigyek. Az emberek egymás ellen áskálódnak, ezek pedig segitik egymást a munkában. Ilyenek kellene legyenek az emberek, ha mind igaz keresztények volnának. De hol vannak attól!
- Mégis olyanok, mint az emberek, Ferenec bácsi. Dolgoznak, dolgoznak, amig belepusztulnak. Miért?
- Hogy gyűjtsenek.
- Másnak?
- Utódaiknak.
- De azok is újra csak gyűjtenek, sokkal többet, mint amennyire szükségük van, mind csak gyűjtenek, s már nem is tudják, hogy miért. Mint az emberek éppen.
- Életük értelme a munka. Azért élnek.
- S nem szomorú ez, Ferenc bácsi? Én ha valamit dolgozom, azért csinálom, hogy éljek. De ezek azért élnek, hogy örökösen dolgozhassanak valamit, aminek már nincsen is értelme. És a végén nem is élnek, csak dolgoznak és dolgoznak. Amig meghalnak, addig. Mint az emberek, akik a falvakban élnek, meg a városokban, és egész életükben csak dolgoznak, hordják össze maguk köré a sok mindent, és nincs is idejük ahhoz, hogy örvendeni tudjanak az életnek. Nagyon szomorú lehet úgy élni, Ferenc bácsi!..." - A funtineli boszorkány - WassA. -
- Mint az emberek - csodálkozott az asszony -, éppen, mint az emberek! Mint a faluban élő emberek.
- Nem - csóválta meg Ferenc a fejét -, az emberek önzők, ezek pedig nem önzők. Az emberek irigyek, ezek nem irigyek. Az emberek egymás ellen áskálódnak, ezek pedig segitik egymást a munkában. Ilyenek kellene legyenek az emberek, ha mind igaz keresztények volnának. De hol vannak attól!
- Mégis olyanok, mint az emberek, Ferenec bácsi. Dolgoznak, dolgoznak, amig belepusztulnak. Miért?
- Hogy gyűjtsenek.
- Másnak?
- Utódaiknak.
- De azok is újra csak gyűjtenek, sokkal többet, mint amennyire szükségük van, mind csak gyűjtenek, s már nem is tudják, hogy miért. Mint az emberek éppen.
- Életük értelme a munka. Azért élnek.
- S nem szomorú ez, Ferenc bácsi? Én ha valamit dolgozom, azért csinálom, hogy éljek. De ezek azért élnek, hogy örökösen dolgozhassanak valamit, aminek már nincsen is értelme. És a végén nem is élnek, csak dolgoznak és dolgoznak. Amig meghalnak, addig. Mint az emberek, akik a falvakban élnek, meg a városokban, és egész életükben csak dolgoznak, hordják össze maguk köré a sok mindent, és nincs is idejük ahhoz, hogy örvendeni tudjanak az életnek. Nagyon szomorú lehet úgy élni, Ferenc bácsi!..." - A funtineli boszorkány - WassA. -
a kutya mindenit! fantasztikusan néz ki!
ééééhessss vaokkkkk!
ééééhessss vaokkkkk!
szép napot

Jóétvágyat!
Sziasztok!
Már csak egy nap
Már csak egy nap

Gennyzsakszem

MadMaus
Simi