há' mondom, hogy csitt! csendben csak! még szükségem van a dobhártyáimra.
ne nótázz, te!!! még felébred a kedves, most altattam el... aztán nem lesz időd tanulni :)
vip vagyok még kicsit:):):) pár napig:):):) és már tanulok, teeeee...de tényleg később keltem, mint szoktam...fél8kor kaptam ágyba a kávémat...és már énekelgetek, 29én ének vizsgám van
korábban keltem, mint prune (VIPvagymég?)
én már mennék dolgozni... utálok tespedni... be sem kapcsolatam a tévét ünnepek alatt.
tudom, ha meg dolgozom, az a bajom. na, önmagammal sem könnyű ám zöldágra vergődjek.
én már mennék dolgozni... utálok tespedni... be sem kapcsolatam a tévét ünnepek alatt.
tudom, ha meg dolgozom, az a bajom. na, önmagammal sem könnyű ám zöldágra vergődjek.
ásit-ásit-ásit...
szép reggelt.
nyújtóz-nyújtóz-nyújtóz...
szép reggelt.
nyújtóz-nyújtóz-nyújtóz...
Szépjóreggelt mindenkinek!
Szerencsésen túléltétek?
Ne feledjétek el holnap a fölösleges ajándékokat másracserélni!
Szerencsésen túléltétek?
Ne feledjétek el holnap a fölösleges ajándékokat másracserélni!
Ide is beugrom egy kicsit...
nem szabad unatkozni:)))

Igazságod vagyon: kong a nappalink! !!!! Halálra unom magam....
Boldog Karácsonyt! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
imádom a karácsonyt:) imádom a punnyadást, a tespedést, a lustálkodást, imádom a sokszor leadott filmeket újra megnézni...anniyra jóóóóóóóóóóó
milyen üres a gg:) mindenki rokonlátogat, vagy beiglimérgezést kapott
belinkeltem a pocakomba:))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
jobban tetted volna, ha belinkeled a karácsonyi menüsort
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 25. hétfő 22:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 25. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
a belinkelést elszúrtam volt még vagy 4 ilyen kislány az első helyezett 1millió dollárt kapott.
tényleg nem lesz gyerekkora:((
imádom a karácsonyt:) imádom a punnyadást, a tespedést, a lustálkodást, imádom a sokszor leadott filmeket újra megnézni...anniyra jóóóóóóóóóóó
a belinkelést elszúrtam volt még vagy 4 ilyen kislány az első helyezett 1millió dollárt kapott.
gndoltam megosztom veletek
http://www.youtube.com/watch?v=ecbITPaWG2M
http://www.youtube.com/watch?v=ecbITPaWG2M
para11 #15793
További kellemes estét!
További kellemes estét!
További kellemes estét!
rosszat mondtam?

Gennyzsakszem

martonolsen