meg egy kozos ismeros :))))
kicsi a vilag (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 28. csütörtök 13:51
kicsi a vilag (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

fúúúújjj! büdös alkesz vagy! Teeee!
nézd csak meg az iwiw-en a a B betűs ismerőseim! :-)))
nézd csak meg az iwiw-en a a B betűs ismerőseim! :-)))
melyiket találtad a 2 közül? a Bechert vagy a Budvart?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 12. 28. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
megismerlek ám benneteket!
Te vagy és Katicika akik nem tudnak osztozni!!!
charlotte #15572 | 2006.12.21
Aztán csak ésszel ajándékozzunk, mert a végén úgy járnak a kedveseink, ahogy ez a két lány, aki kénytelen egyetlen műkukin osztoszni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 09:42
Te vagy és Katicika akik nem tudnak osztozni!!!
charlotte #15572 | 2006.12.21
Aztán csak ésszel ajándékozzunk, mert a végén úgy járnak a kedveseink, ahogy ez a két lány, aki kénytelen egyetlen műkukin osztoszni
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

a masodikat :D
HALIHÓÓÓÓ!!! S visszatért egy elveszett ember!
Szia, Surda! Kozelt ittam karácsonykor :)
Szia, Surda! Kozelt ittam karácsonykor :)

Szia szomszéd aszony kozelt hm az nem semi és a kecske nem lököt fenéken????

fenéken??? fenéken lökni???
a kecske lábai előtt is hevert egy korsó serital, igy nem akart fenéken billenteni

jobb reggeleket kivanok minden kedves nappalisnak!!!
sziasztok,jóreggelt!

Szia mindenki és szép jo reggelt:)))
haat,nem tom Tom kire gondolsz :D
1sek nyaralnak,inkabb telelnek,2sek vizsgazgatnak...SOK SZART NEKIK,masok dolgoznak
(pl. en)
1sek nyaralnak,inkabb telelnek,2sek vizsgazgatnak...SOK SZART NEKIK,masok dolgoznak

ha a lotyókám nem bánná szívesen lennék a kecskéd! :-))))
Kedves Barátaim!
BÚJJÉK mindannyiótoknak!
Kufircolós újévet mindenkinek! Hölgyeim puszi! Mit puszi: CSÓK! Uraim kézfogás!
Az isten álgyon mindanyiótokat!
BÚJJÉK mindannyiótoknak!
Kufircolós újévet mindenkinek! Hölgyeim puszi! Mit puszi: CSÓK! Uraim kézfogás!
Az isten álgyon mindanyiótokat!
sziasztok
na, kidolgoztam magam.
mindenkinek ezerszer szebb évet kivánok, mint az idei. habár... én még itt leszek a hétvégén.

mindenkinek ezerszer szebb évet kivánok, mint az idei. habár... én még itt leszek a hétvégén.
Neked is! Nagyobb gondod ne legyen mint hogy, milyen bugyit végy a légyottra! De az mindennap!!!

ja, egyébként köszi :) igazán :) ennél szebb, praktikusabb, kellemesebb jókivánságot még nem is kaptam az új esztendőre :)
Mindenkinek Boldog Új Évet és szexkalandokban gazdag napokat, bulit kívánok.
Háát már nem vagyok egy gyorsvonat típus...igen,megnézem az előjáték közben, és sokszor meg is dícsérem. Hosszú évek tapasztalata, hogy jólesik a páromnak, és ugye ezt meg is hálálja. Ennyit meg megér...

:-) megkaptam leveled, és a válasz is ment.Pusz