Mivel 0 fok van kb. megengedett a fekete tanga. ill milyen randira készülsz?
de en a jobbra vok kivancsi :D
Semmit se ha engem kérdezel:-)
Ez nem holmi csip-csup ügy! Kötelesség!
Meg hát a kiváncsiság...
Meg hát a kiváncsiság...
hé, fiúk! a fekete tangám vegyem fel, vagy a fekete áttetsző norm. bugyim? segicccccsssség!!!
tudtam hogy megerto leszel :D
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
fél óra múlva indul a buszom! most nincs idő csippcsupp bal mellekre. :) ha legközelebb itt talállak, rakok be egy bal mellest :) oksa?
most téjjeg készülnöm kell. azt hiszem, fontosabb a fizikai kielégülés, mint a nappalis kreált izgalom :)
csumm.
azért még olvaslak titeket, mig öltözködöm :)
most téjjeg készülnöm kell. azt hiszem, fontosabb a fizikai kielégülés, mint a nappalis kreált izgalom :)
csumm.
azért még olvaslak titeket, mig öltözködöm :)
Nem baj cuncus!
Inkább a lányok:-)
Inkább a lányok:-)
az enyem nem fog bekerulni....nem masert csak nincs kepem :(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Már megint eltűntél ez hallatlan!
Igéret szép szó!!!
megtartják úgy jó. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 15:54
megtartják úgy jó. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
a gyerekeim itt tvznek, most nem tudok:) de majd fogok valamikor:)
a gyerekeim itt tvznek, most nem tudok:) de majd fogok valamikor:)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Pille, Szilvácska Ti jöttök!!!
nagyon cool
Minden lányét!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 15:46
és pille randi előtti bal mellét is akrják a fiúk, ugye?????
és pille randi előtti bal mellét is akrják a fiúk, ugye?????
voltunk olyan tisztességesek és nem mentettük el, sőt már a memóriánkból is kitöröltük, nehogy erkölcstelennek tünjünk...szóval jöhetnek újabb szaftos képek tomról is:) csak és kizárólag erényövben fogjuk megtekinteni
mégjóhogy!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
mintha igértél volna valamit a tizezres hszre is... vagy nem jól emlékszem?
Te is kérsz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 15:39
héééééé, te mikor láttad az én pocakomat???????
jesus!!! mi az hogy pillének küldesz intim képet? nekem meg nem? (zokogás)
jesus!!! mi az hogy pillének küldesz intim képet? nekem meg nem? (zokogás)

Gennyzsakszem

Tera Patrick