Mivel 0 fok van kb. megengedett a fekete tanga. ill milyen randira készülsz?
de en a jobbra vok kivancsi :D
Semmit se ha engem kérdezel:-)
Ez nem holmi csip-csup ügy! Kötelesség!
Meg hát a kiváncsiság...
Meg hát a kiváncsiság...
hé, fiúk! a fekete tangám vegyem fel, vagy a fekete áttetsző norm. bugyim? segicccccsssség!!!
tudtam hogy megerto leszel :D
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
fél óra múlva indul a buszom! most nincs idő csippcsupp bal mellekre. :) ha legközelebb itt talállak, rakok be egy bal mellest :) oksa?
most téjjeg készülnöm kell. azt hiszem, fontosabb a fizikai kielégülés, mint a nappalis kreált izgalom :)
csumm.
azért még olvaslak titeket, mig öltözködöm :)
most téjjeg készülnöm kell. azt hiszem, fontosabb a fizikai kielégülés, mint a nappalis kreált izgalom :)
csumm.
azért még olvaslak titeket, mig öltözködöm :)
Nem baj cuncus!
Inkább a lányok:-)
Inkább a lányok:-)
az enyem nem fog bekerulni....nem masert csak nincs kepem :(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Már megint eltűntél ez hallatlan!
Igéret szép szó!!!
megtartják úgy jó. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 15:54
megtartják úgy jó. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
a gyerekeim itt tvznek, most nem tudok:) de majd fogok valamikor:)
a gyerekeim itt tvznek, most nem tudok:) de majd fogok valamikor:)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Pille, Szilvácska Ti jöttök!!!
nagyon cool
Minden lányét!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 15:46
és pille randi előtti bal mellét is akrják a fiúk, ugye?????
és pille randi előtti bal mellét is akrják a fiúk, ugye?????
voltunk olyan tisztességesek és nem mentettük el, sőt már a memóriánkból is kitöröltük, nehogy erkölcstelennek tünjünk...szóval jöhetnek újabb szaftos képek tomról is:) csak és kizárólag erényövben fogjuk megtekinteni
mégjóhogy!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
mintha igértél volna valamit a tizezres hszre is... vagy nem jól emlékszem?
Te is kérsz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 27. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 27. szerda 15:39
héééééé, te mikor láttad az én pocakomat???????
jesus!!! mi az hogy pillének küldesz intim képet? nekem meg nem? (zokogás)
jesus!!! mi az hogy pillének küldesz intim képet? nekem meg nem? (zokogás)

Gennyzsakszem