Én is szeretem, csak ne kellene lapátolni. Volt egy Bruce Willis film abban mondták Szájmon mondja...Mennyivel egyszerűbb lenne így takarítani:-)
Szájmon mondja... király???
most elköszönök egy időre. majd jövök vissza picit később. légy jó, jesus!
Te is légy jó:-)
pusz.
pusz.
Bequq, jöttem feltölteni a bárpultot...
abszint, joe, abszint :) fogyatkozik már nagyon :)
Kizárt, most töltöttem fel apultot :-D
szia Pille!
hát magácska is erre jár? láttam, reggel bekukkantott. hát hol kolbászoltál egész nap?
nem megy a mesem,irok egy masik mescimet a mailedre,nezzed,jóóóóóó?
hát miszösz történt? nem sikerült letölteni? nézem a cimet. minnyá.
képzeld, naon cép ajándékot kaptam ma :) pillés hajcsatot :) be is tűzdeltem már a hajamba
képzeld, naon cép ajándékot kaptam ma :) pillés hajcsatot :) be is tűzdeltem már a hajamba
inkább ird ide az új mescimed. nem jött levelem. vag y tán még meg sem irtad? vagy melyik mélemre küldted? még a hajcsatos ajándékos meghatódás hatása alatt vagyok, teljesen összezavartan.
msn.com-ra ment
ja!
nézem
nézem
sir-sir-sir-sir
én nem akarok ilyen nevű emberrel beszélgetni!
én paracelcust akarom!!!
[#schmo ll2]
én nem akarok ilyen nevű emberrel beszélgetni!
én paracelcust akarom!!!
[#schmo ll2]
szep joo ejt mindenkinek!
csak annyit akarok irni,hogy buszke vok az en ki okos Cicamra, aki ma nagyon ugyes volt, neha viszont nagyon hisztis,de elnezheto Neki mert Nobol van
lagyetek joook igyatok sokat, a szex se maradjon el es remelhetoleg holnap reggel is itt leszek
aludjatok jool....
csak annyit akarok irni,hogy buszke vok az en ki okos Cicamra, aki ma nagyon ugyes volt, neha viszont nagyon hisztis,de elnezheto Neki mert Nobol van
lagyetek joook igyatok sokat, a szex se maradjon el es remelhetoleg holnap reggel is itt leszek
aludjatok jool....
Elvonulok hátra én is! :))) Jóéjszakát!

add csak ide a söröket! igen, mindkettőt :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 30. szombat 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 30. szombat 00:07
Törölt felhasználó (7767)
Elvonulok hátra én is! :))) Jóéjszakát!

szépjóreggelt és lázas készülödést mindenkinek!
A zuhany alá nem szóltál be! :))))Esetleg egy kis hátmosásra kedved???? :))))
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 30. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 30. szombat 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Gennyzsakszem

Christina Bella